Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Sätt dig på fingrarna TOKA!

God kväll :)
Här har vi sjukstuga, Leon har svår astma, har kräkts slem (han gör ofta det när vi får öka airomirdoseringen). För tillfället är han liite piggare. Vi har öppnat altandörren så att det kommer in frisk luft. Nyss bad han om lite läsk. "Jag är piggare nu". Skönt! De andra är förkylda och lite gnälliga. Det är vår familj i ett nötskal, men bättre att de är risiga nu när vi är lediga än när vi jobbar!
Det är mycket REA nu. På gott och ont! Saker som man sneglat lite på förut blir plötsligt MYCKET intressant. Jag behöver hålla lite i plånboken nu. Har handlat min ranson gott och väl, ändå drar det i mig. Egentligen handlar det väl om att det är ganska segt här hemma och att jag titt som tätt hamnar här hos Er en stund, kikar runt och får tips om reor än här än där. Jag vill ju jättegärna handla från det nya som kommer och SKALL hålla mig. Har fortfarande inte bestämt mig om jag skall göra ett besök på Heaven imorgon, koftan som inhandlas idag räcker egentligen...men man vill ju gärna ;)

Två finfina klänningar i brunt....Vill ha dem båda, men jag har min Indy och min Voile dress, båda i chocolate och det får räcka!

Dagen har gått i stilla mak, har fixat och trixat, dukat och lagat lite mat. Vi åt strax före halv ett, det var riktigt gott! Li ville absolut inte äta först, hon trodde att vi skulle käka i köket och på hennes plats stod det ägg, det gillar hon inte. Trots att vi förklarade att vi skulle äta i matrummet så surade hon bakom gungstolen. Till slut fick vi i henne lite leverpastej och cognacswurst. Leon petade bara, Luca åt sådär...
Efter maten tittade vi på Ice Age 3...jag tittade med ett halvt öga, lade mig i barnens rum och läste för Luca, slumrade till en stund. När jag vaknade plockade jag ur en överfull diskmaskin och sedan öppnade vi julklapparna! Här är lite av julklappsskörden!

Först en utslagen Leon, dock med fina filten med hjärtan som jag fick av mina elever!


Li fick ett stoort pärlset och var överlycklig! Hon har pärlat i över en timme! Hon fick kjol och tröja från Gangstar också utöver de "tillsammans-saker" småttingarna fick.


Elmotorcykeln! Leon kör ordentligt, men Luca vill bara dra sig fram! Luca fick en brandbil till Little People och en laserpistol. Leon fick en stor Transformers. Sedan fick pojkarna varsin uppsättning kläder från Gangstar.


Till vänster: Bar upp vår förvaringshylla från badrummet i källaren, denna passar bra nu när de fått massor av porslin, grytor, köksredskap. Sorterat och klart! När vi renoverar badrummet kommer vi ha något annat förvaringssystem, just nu får alla flaskor och "extrapryttlar" bo i en plastlåda :o. Nya spisen till höger.


Lovisa hade köpt sig den här coola planschen på Robert Pattinson, ramen till fick hon av P-O, hon fick även presentkort på Gina Tricot, en morgonrock och ett Humanity for all band i rosa.


Jag fick Sex and the city parfym från Ludde och Lovisa, den luktar jättegott, verkligen!


P-O´s assnygga halsband från Eefva Attling. Han fick även en parfym från Tommy Hilfiger av Ludde och Lovisa.



Produktbilden...
Ludde är dödstrött, han har sovit nästan hela eftermiddagen. Han fick en snygg skjorta + en
t-shirt från Esprit, ett presentkort på Game och en speciell datormus som man har till olika spel. Snordyr, men tydligen är det högprioriterat!
Önskar att det vore senare kväll nu, skulle vilja krypa ner i sängen, äta snacks och se en film!








3 kommentarer:

  1. Hihi, jag har spanat lite också o är sugen på en svart pointell dress hos RoS men sitter på fingrarna. 20% är fjuttig rea tycker jag....
    Nä, jag ska verkligen försöka spara mig till vårens grejor kommer i stället. Höst/vinter har jag handlat ur med råge redan...

    Roligt att se alla klappar, hojjen har vår son också. Den är superbra, vi har laddat den en enda gång och han har haft den först inomhus hela förra vårvintern o sen ute på sommaren! Riktigt fynd alltså!

    Hoppas sjuklingarna är piggare nu och att ni får en fortsatt bra julhelg.
    God Fortsättning!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hoppas att ni har haft en härlig jul..
    Man har inte så mkt tid till bloggandet nu märker jag..
    så du fick tag på en sån kofta till slut?
    Grattis!!
    Va kul:-)
    Den där brand new 2nd hand dress la jag i varukorgen men sen väntade jag och funderade en stund och till slut bestämde jag mig för att jag ska hand den och då var den slut!!
    Men visst, jag tröstar mig med att det är en klänning som man inte kan använda så ofta..
    Ha det så bra, håll hårt i fingrarna, kram Mia

    SvaraRadera
  3. Mycket fina saker. Hojen finns här med.
    Hoppas kunna hålla mig från att shoppa på rea... :) Men jag lovar inget....

    Ha en fortsatt bra jul.

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails