Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Dränering och påfyllning

God morgon bloggvänner :)
Den här veckan känns olidligt lång, hur kommer det sig att något "händer med tiden"? I vanliga fall rusar veckorna fram och jag gillar läget, tycker om fart och fläkt och avskyr att ha långtråkigt. Men den här veckan när det närmar sig....
.....mys på jobbet, mindre barngrupp, chans för lugn och återhämtning. Julledighet och annat står inför dörren. Då KRYPER minuter, timmar och dagar fram. Varför är det så? Veckan före sommarsemester är ju precis likadan! Jag är inte dum, jag vet att tiden alltid går lika fort ;) Men upplevelsen av tid varierar uppenbarligen. Två timmars städning känns som en evighet medan två timmars film går i ett nafs (speciellt eftersom jag sover bort halva också :D).
17-21 i lobbyn på McDonald´s kändes som 14-23 i kassan.
Knepigt va´?
Jag tycker just nu att det är tungt, jag är trött och känner att jag håller på att stupa på målsnöret. Jag har hållit ihop rätt bra hela hösten. Inte varit sjuk, inte vab:at. Stått där måndag till fredag och gjort mitt bästa för att hålla ihop verksamheten, men just nu orkar jag inte riktigt *skäms*. Kom hem med barnen från förskolan igår, fixade lite käk till barnen och tog fram matlådor till P-O och mig. Kikade in i bloggen och pang bom, död. Min sista energi blev verkligen dränerad rakt ut i bloggvärlden.
Folk får tycka vad de vill, men jag är av åsikten att "har du inget snällt att säga, håll tyst". Om jag inte gillr vissa saker försöker jag knipa om inte någon uppenbarligen far illa eller beter sig illa mot andra. Kalla mig naiv, men jag tror fortfarande gott om männsikor, att man som medmänniska vill andra väl. Det känns mycket lättare i hjärteroten att ha den inställningen tycker jag!
Tack alla Ni som bemödar sig att skriva underbara kommentarer, stödet är helt fantastiskt och 1 knäppgök mot 19 vettiga människor, det säger mycket tycker jag!
Vi sövde barnen tidigt, 19:10 sov alla tre, nästa rekord. Jag gav P-O fotvård och massage. Det är friskvård för mig med, vi pratar ordentligt, vi lyssnar på "vår" musik, vi är nära. Började se på Oskyldigt dömd, men jag gav upp efter andra reklampausen. Luca har hostat en del i natt och till slut lade vi oss i tvillingarnas säng. Jag har sovit dåligt och var supertrött när klockan ringde.
Idag skall jag ha ett jobbigt möte på jobbet, sedan lugnar det sig liite. Veckohandla efter jobbet och sedan hem och längta till helg..
-10 grader idag då passar en varm outfit!
Dagens outfit:
Check me andress i rose (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Spoiler underskirt i chocolate (storlek 1)
Bälte från Lindex
Strumpbyxor från Twilfit
Jacquard longsocks i pink
Scarfscarf rose
UGG i chocolate








Ha en bra dag!!!!
Helénakramar


17 kommentarer:

  1. Hoppas du får en bra dag på jobbet och att mötet går smidigt.
    Du är jättefin i dina kläder och liiiiite avis är jag allt på allt fint du har :-)

    Kram från Ulrica (som varit litte offline när det gäller kommenterandet)

    SvaraRadera
  2. sorry, lite skulle det ju stå ;-), tröttheten har slagit till även här.....

    SvaraRadera
  3. Ja, det är verkligen olika hur man uppfattar tiden från tid till annan (hehe). Just den här veckan tycker jag har gått ganska fort, men det beror på att jag haft väldigt mycket att göra på jobbet.

    Jag förstår att du är på väg att ta slut, du är ju som en duracell-kanin! Jag imponeras ständigt över allt du hinner med, varje dag. En välförtjänt vila hoppas jag väntar på dig inom kort - det är du verkligen värd! STYRKEKRAMAR till Helena från Lotti :-)

    SvaraRadera
  4. Hoppas du får tid att återhämta dig snart. Du har ett hektiskt liv och är värd en skön och fridfull julhelg.

    Jag jobbar min sista dag i morgon sedan har jag en lååång julledighet.

    Du är snygg i din outfit, men det är du ju alltid!!

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  5. Tiden är den samma men ändå sååå olika :)....

    Kämpa på de sista dagarna sen får du ha en HÄRLIG välförtjänt julledighet ...

    Fin är du idag med ...

    HA EN GO DAG!

    Kram // Mia

    SvaraRadera
  6. Sträck på dig Helena för även om du får ELAKA påhopp så måste de ju tycka din blogg är intressant eftersom de fortsätter läsa den... Skulle aldrig för mitt liv läsa sporten eftersom den inte intresserar mig så därför antar jag att din blogg(vilket jag vet)är JÄTTE BRA OCH GIVANDE!!! Tror att det är någon som är JÄTTE avundsjuk på sig och ditt liv och framför allt att du delar med dig på ett sådant bra sätt till oss blogg följare...
    Hoppas att du verkligen vet hur givande din blogg är!!! Tack för att du delar med dig!!!
    En Stor Kraaaammm!!!
    Madde

    SvaraRadera
  7. Hoppas din dag blir fin - din outfit ser underbart mjuk och mysig ut!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. God morgon!

    Det är drygt med elaka kommentarer på bloggen. Det spelar liksom ingen roll om man får 300 snälla, roliga och trevliga kommentarer. Lämnar sen en(1!!) person (såklart anonym)en elak så är det den som räknas. Usch, det är inte kul alls och jag håller med dej; varför behöver man ens lämna avtryck om man vet att åsikten sårar?

    Försök att ta det lite lugnt under julhelgen om det går.

    Fina kläder du har, det ser varmt och mojjigt ut. Måste bara fråga om du har OM på jobbet? DET är väl verkligen att vara en liten daredevil det! ;-)

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Ja, stå på dig, gumman! Jag tycker du gör din blogg levande och intressant.

    Ha en fin dag!
    Kram Johanna W

    SvaraRadera
  10. Hej Helena! Jag läser din blogg varje dag därför att ditt liv liknar mitt på många sätt och jag tycker det är roligt att läsa det du skriver och du lägger ut jättefina bilder som jag dessutom inspireras av! Jag läste den elaka kommentaren till ditt förra inlägg alldeles nyss och det är ju så tråkigt att den människan orkar lägga ner tid på att vara så elak! Hon behöver ju inte läsa din blogg då! Fortsätt som du gör nu, du är en inspiration! Jag tror precis som här ovan att det är någon som är avundsjuk på det du har i ditt liv. Ha en bra dag och försök släppa denna ynkliga persons helt obefogade påhopp. Kram

    SvaraRadera
  11. Tack för all respons och fina/kloka tankar!!!! :)
    Eva-Lena: Ja, bara OM på jobbet :) Bara OM överhuvudtaget skulle man nog kunna säga ;)

    SvaraRadera
  12. Så fin du är i check meandress!! Har gått o klämt o känt på den i min lokala OM butik o funderar om man inte ska slå till....har man tur kanske det blir rea på den i januari:)
    Men jag tycker den ser stor ut i storleken, är den det??

    Ha en fin dag och skit i avundsjuka miffos:)

    Kram Filippa

    SvaraRadera
  13. Helena,strunta i de anonyma kommentarerna. Klart att alla inte gillar alla bloggar. Men man skall så klart inte fortsätta läsa dem som retar en. Att de tycker som de gör får stå för dem. Du har ju en massa läsare, och de skulle inte läsa din blogg om den inte var bra. Själv tycker jag den är toppen, du uppdaterar ofta och visar en massa fina kläder och kombinationer man blir inspirerad av.
    Det är helt underligt hur folk kan tro att bloggen är hela ditt liv. Klart att den är focuserad på shopping......den hadlar ju om Odd Molly. Om man jämför med många andra så handlar din OM blogg mer om annat än många andras. Förstår inte vad det är som gör att de hoppar på dig. De andra bloggarna får inte riktigt samma påhopp. Kanske är det för att de ibland är mer privata och skriver i stort sett bara om OM, medans du skriver om annat också. Men det är ju bland annat det man gillar. Att du skrivar om allt.
    Jag blir ofta helt kallsvettig av allt du hinner med. Stum av beundran hur du får ihop det. Klart att man trillar ihop av ledsenhet att då mitt i all stress får dessa påhopp! Man vet ju hur man mår när man blivit lite osams med någon och hur det överskuggar allt just då.
    Gud vad lång kommentaren blev och svamlig, men jag ville bara säga -stå på dig, -heja dig, skaka av dig kommentarena. En MASSA kramar till dig!
    Jag har inte kommenterat så ofta men läst den flitigt.

    SvaraRadera
  14. Filippa: Tack och: Ja, den är stor!
    Mabimao: Tack :)

    SvaraRadera
  15. Vad du är fin i denna dress wow...du passar ju ialla Odd Mollysar verkligen DU din stil!!! Nu har du inte långt kvar till jullov vilket lyx jag måste jobba hela julen nyår trettonhelgen suck enda dan jag är ledig är julafton men det värderar jag hösgt och tog de 2a passen jaja that´s life!!!
    Håller med ovanstående varför lägga ner tid på läsa din blogg när man blir såå irriterad och jämför med 2a bloggar då måste det iaf vara något som drar i din såå du får iaf suga åt dig lite men hemskt tråkigt iaf dessa påhopp!!!
    Ha en underbar kväll och hoppas de små somnar in tidigt så ni får lite vuxentid igen man behöver sånt bara prata m m skönt men som sagt inte lätt när man har små små underbara terrorister som jag kallar dem mitt lilla 3årshjärta höll på somna kl 16 ojoj katastrof men lyckades busa upp honom vill ha lite egentid ikväll slappa slöa ladda isoffan solo alena mannen på julbord!!!

    Styrkekramar i massor till dig du är en beundransvärd person ska du veta!!!!

    SvaraRadera
  16. Hej! jag har en tävling som jag tror skulle passa dig!
    Vinn hello kitty saker för 570 kr.

    bara 8 tävlande och tävlingen avslutas imorgon!!!

    http://erica.myshowroom.se/tavling-hello-kitty/


    ps, en kommentar räcker, du behöver ingen blogg! ds

    SvaraRadera
  17. Fy vad tråkigt att du hela tiden råkar ut för påhopp!! Jag säger som du, tala är silver tiga är guld. Förstår inte vad folk får ut av att vara elaka men alla är vi olika...
    Jag gillar dig, beundrar dig och tycker du är söt och att du har otroligt bra klädsmak;-)
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails