Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Det är mycket nu...

God morgon där ute!!
Just nu är det MYCKET, jag är hyfsat stresstålig och klarar rätt mycket mentalt, men kroppen säger ifrån på en gång, vaknar med huvudvärk och ont i magen. Det är supermycket på jobbet nu och jag känner att det är svårt att klara alla påtryckningar samtidigt som jag skall göra ett bra arbete i förskoleklass och på fritids. Jag minns inte ens sist vi var fulltaliga med vår grundbemanning.
Som grädde på moset hade vi ett möte igår mellan ledningsgrupperna från skolan och förskolan. Jag är på något konstigt vänster utsedd till inofficiell sekreterare, det gör mig inget. Dock tabbade jag mig REJÄLT igår, var stressad när jag skulle starta upp dokumentet och i hasten lyckades jag spara det i domino web access. Sedan var det väck, när jag hittade dokumentet två timmr senare(!!!!) gick det inte att öppna. Jag måset erkänna att jag hade tankarna på helt annat håll på ledningsgruppsmötet igår, var superfrustrerad över det försvunna dokumentet. Samtidigt som jag skulle föra det protokollet.
Ringer P-O för support men han kunde inte hjälpa mig, fick meddelande om att William var hos Karl och att P-O tyckte vi skulle köpa snabbmat. I det läget ville jag bara bryta ihop, lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Inte jobba över, hämta Tilde, göra upp med Karls mamma, hämta resten av familjen och vidare till en snabbmatskedja. Men men, jag gjorde ovannämnda. Det fungerade bra men jag kände mig bara rastlös, orolig och hade protokollet hängande över mig. Hur 17 skulle jag kunna minnas allt och få ner det på ett papper igen?
Efter maten åkte vi hem, jag fixade och plockade lite, tvättade och åkte sedan till Maxi för att hämta Williams julklapp och handla de få saker som fanns på handlingslistan. Ringde Karls mamma igen och hon meddelade att de hade ett ärende och kunde skjutsa hem William, skönt! Hem igen och så blev P-O och jag osams om en struntsak (sånt som är SÅÅÅÅ typiskt för att man egentligen är upprörd över något annat). Vi sövde barnen och sedan satte jag mig vid datorn. Fixade med protokollet och gjorde sedan en annan uppgift som hänger över mig. Gick och lade mig elva, alldeles för sent för nu är jag dyngtrött :(.
Idag skall vi försöka få till det där vaccinet, men jag har hört rykten om att man inte få ta sin andravaccinering än, vet inte om det stämmer? Skall chansa i alla fall! William fick sin spruta igår och har superont i armen idag, har dopat honom med alvedon så han skall hålla fram till klockan ett...
Dagens outfit går i mystecken (allt för att få upp humöret lite)
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate
Spoiler tank i chocolate
Jeanskjol från Gina Tricot
Grovstickade strumpbyxor H&M
Jacquard longsocks i pink
UGG i chocolate




Ha en bra dag!!!!
Stresskramar från Heléna


10 kommentarer:

  1. Åh vad fin du är, dagens outfit är verkligen supermysig.Helt i min stil.
    Hoppas att det löser sig med protokollet.

    Kram Majsan

    SvaraRadera
  2. Fina fina outfiten idag (som vanligt ;))...Här får vi ta andra vaccineringen först efter nyår...de vill att alla ska ha tagit sin första spruta innan de börjar med andra...

    HA EN GO DAG!

    // Mia

    SvaraRadera
  3. Majsan: Tack, det är ordnat nu :)
    Mia: Jo, jag hörde det via en bekant, men varför går de inte ut med det officiellt? Om jag står där med alla barnen i kö, kan de neka mig då tror du?

    SvaraRadera
  4. Fin fin! Trist med dokument som går åt skogen. Har du testat att spara om det? "Spar som". Då kan du välja i vilket format. Kram

    SvaraRadera
  5. Anonym: Jo visst, får jag gå på kurs hos dig? ;)

    Mollie: Jo, jag brukar göra det, men den här gången blev det knasigt...ibland är det som att datorer lever sitt eget liv...

    SvaraRadera
  6. det måste vara minst 3 veckor mellan sprutorna men det gör inget att det är 3 månader
    så vänta till efter jul och ge barnen spruta på av svinis!

    /maya

    SvaraRadera
  7. Maya: Barnen är vaccinerade nu, jag ville ha det avklarat! Tack för info :)

    SvaraRadera
  8. Vad vacker du är! Tittar ofta in till dig, du är så fin i alla dina outfits!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Mee Likee, gillar din blogg. Har själv tr3 barn varav du känner 2. Känner igen mig i stressen som det kan innebära att vara småbarnsförälder, dock ur pappaperspektiv. Trevlig helg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails