Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Lite ekonomi...

God morgon :)
Tack för alla fina kommentarer igår!!!Ibland blir jag lite vilsen inuti, vet inte om jag tänker helknasigt eller om det finns vett och sans i det jag tänker och känner. Jag har lärt mig nu att jag har en elak liten "du duger inte som du är"-gubbe inom mig. Det är han som spär på de där tankarna "det är ditt eget fel". Det är han som triggar mig i min ätstörning.
Mitt självförtroende har vacklat genom åren, jag har alltid haft gott om vänner och i den rollen har jag känt mig stark, det har alltid gått bra i skolan och det har också varit en av mina stöttepelare. Sedan var det där med killar. Ingen kille på hela skoltiden. Ni kan ju tänka er! Förödande för självförtroendet!
Nu, 17 år senare så har jag inte samma dåliga självförtroende. Men jag är oerhört dålig på att ta kritik, jag övar, varje dag, både på jobbet, i relationen, i bloggen. Jag blir bättre och bättre på det faktiskt. Jag blir oerhört ledsen (och ibland arg) men jag reser mig upp fortare! Och mycket tack vare Er och en del fantastiska människor i min omgivning, just nu vill jag verkligen tacka er som skriver i mitt kommentarsfält och som faktiskt talar om för mig att jg är bra som jag är, att det inte enbart beror på mig att min relation med min mamma är åt skogen. Sedan vill jag tacka Marie extra och Eva som verkligen tagit sig tid att trösta mig, genom samtal och mail! Tack!!!!
Kvällen igår var lugn och trevlig, medna jag bloggade röjde P-O, borstade tänderna på barnen och plockade ur diskmaskinen. Sedan sövde vi barnen. halv åtta sov de och då fick min älskade man fotvård och massage igen! Vi har haft mycket kvalitetstid den här veckan, det är lite enklare när vi har vuxentid, annars har vi alltid stora barn som är uppe mycket senare. Om vi hade jobbat i bebisverkstaden nu så hade vi säkerligen fått till en liten knodd ;).
Heléna lägger huvudet på sned¨, ler sockersött och frågar "en liten till?" :D :D :D
Jag ringde till Ringströms igår och frågade om min vigselring, jag lovar att de glömt bort den. Hon ringde upp mig och sade att den skulle vaar färdig den 28 december, då har de haft den i över en månad, liite dåligt!
Imorse gick jag upp tidigt och satte mig vid datorn. Idag kom barnbidraget, det innebär justeringar i budget, överföringar till konton. Jag har stående överföringar som jag alltid övervakar. Hela barnbidraget sätts in på mitt konto. Sedan för jag över en summa till Micke (halva Williams och Tildes del minus försäkringar och spar till dem båda två). Sedan förs en del över till småttingarnas konto, från det kontot dras sedan spar, försäkringar och det som blir över läggs på kläder. Sedan förs en del över till Williams och Tildes konto, det är samma princip som för småttingarna. Alla mina fem barn är "värd" en summa och då multipliceras den med antal barn som har kontot, förstår ni? Sedan förs en del över till P-O (hans del av flerbarnstillägget). Till sist har jag en liten summa kvar på mitt eget konto.
Det här är en del i mitt ekonomiska upplägg, då garanterar jag alla barnens "säkerhet" och det finns ingen risk att förköpa sig och sedan stå där med barn utan regnkläder. Jag har ett liknande upplägg när lönen kommer, men då är det huskonto, räkningskonto (mitt eget), spar, matkassa och bil som kostar. Det som blir över varje månad, det shoppar jag Odd Molly för :).
Dagens outfit:
Indy dress i chocolate
Spoiler underdress i powder
Spoiler underskirt i rose
Strumpbyxor H&M
Jacquard longsocks i pink
Scarf scarf i rose
UGG i chocolate (skall gå i minus tio garder så då måste jag vaar avrm om fossingarna)








Ha en bra dag, äntligen fredag, eller hur?
Helénakramar



14 kommentarer:

  1. Vilken ordning Ni har på er ekonomi- imponerande! Vi har ett liknande system men inte så noga som ert!! Jag gör vågen för Er!!

    Kram från förskollärarkollegan i ödemarken,
    där termometen visar på - 34 C i dag!

    SvaraRadera
  2. God Morgon!!!
    Kan lova att du DUGER som du ÄR!!!
    Skit i de andra som är avundsjuka på dig... Lättare sagt än gjort... Jag vet!!!
    Brukar aldrig kommentera din klädsel men den du har idag gillar jag skarpt... Själv så är jag en jeans tjej...
    Ha en underbar dag!!!
    Och du, dagen med x-et kommer du att fixa lätt... För har jag överlevet allt med min mans x så fixar du det oxå =))Ursch vilken tid, tur att barnen är stora nu...

    Kram på dig!!!

    Madde

    SvaraRadera
  3. Härligt med ordning och reda (och fina kvällar ;-) )


    Jag älskar att du är så morgonpigg - här finns alltid att läsa när jag landar på morgonen. (jag har bara kört en maskin tvätt, duschat och dammsugit än så länge.. *fniss* snart skall strykbrädan fram och outfiten på.

    Önskar dig en riktigt härlig helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Åååh, vad fin du är idag! Cool bild med snurren! :-)
    Stor bamseKRAM!

    SvaraRadera
  5. Härliga kvällar ni haft det senaste....finns inte utrymme för det hemma hos oss...Äldsta tjejen går o lägger sig vid 21.30...då är mamma oxå trött...hihi...

    Superfina klänningen!!

    HA EN GO DAG!!! i kylan (-9 här hua!)

    KRAM // Mia

    SvaraRadera
  6. Fantastisk outfit, klänningen är ljuvlig!!
    Här är 8 minus i Götet:)
    ha en bra dag; Filippa

    SvaraRadera
  7. Du är så festfin varje dag! Jag är så avundsjuk på ditt långa hår. Ha en trevlig kväll och se till att P-O ger dig lite massage för nu är det din tur;)

    kram Camilla

    SvaraRadera
  8. Tjejer: Tack!!!Ni är underbara allihop!

    SvaraRadera
  9. Wow vilken ordning du har! önksar att jag hade haft hälften så bra ;-) dagens outfit är sååå fin, klänningen är ljuvlig!
    Hoppas att du får en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Imponerande ordning du har med pengar och konton! Önskar att jag hade ett liknande system, men det har jag inte....

    SvaraRadera
  11. Läser din blogg VARJE DAG .. gillar den skarpt. Jobbar ni heltid både du och P-O?? Imponerad av hur ni får ihop ert liv varje dag.

    styrkekram annika

    SvaraRadera
  12. åhhh, va fin du är! o vilken ordning på ekonomin.. underbart!

    Kram o hoppas du har en toppen helg.

    SvaraRadera
  13. Tack för alla komplimanger!!!

    Annika: Ja vi jobbar heltid båda två!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails