Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Heaven

God morgon
Idag vaknade jag (nej, förrsten väcktes jag) av en bökande Luca och jag kände mig mörbultad och på dåligt humör. Varför? Det kände smotigt att gå upp, det kändes motigt att ta tag i rutinerna, motigt att t o m klä på mig.
Men NU, en frukost senare, en kopp kaffe vid datorn och en Taradiddle på kroppen så känns det genast mycket bättre! Dock har jag ångest för det som skall hända idag. P-O´s bror Thomas skall sätta igång med PROJEKT BADRUM *huvaligen*. Jag vill inte vill inte vill inte, men det ÄR nödvändigt. Det ser ut som skrutt i vår källare, badrummet är omodernt med plastmattor på väggar och golv i rååååsa (jag älskar rosa på kläder, men inte som 80-talsmatta med vasstrån). Det är ofräscht och sunkigt och dåligt planerat. Bastun används som förvaringsutrymme till barnens säsongskläder. Idag skall bastun bort och jag hatar kaos. Jag vill bara gråta när jag tänker på röran som kommer att råda där nere. Men nu skall jag inte ödsla mer tid, ork och energi på det!
Jag skall rymma med barnen, vi skall upp på stan, har lovat Tilde att kika i de butikerna HON vill, d v s Gina Tricot och H&M. Jag vill hoppa in på Polarn och Pyret och förstås vill jag ju beöka Heaven, de har rätt stort Odd Molly sortiment och jättegullig personal. Skall sniffa lite mollysar och drömma mig bort en stund :)
Dagens outfit:
Taradiddle red
Brottralinne från JC
Spoiler underskirt i rose
Svarta leggings Gina Tricot
Träskoboots från Calou








Vad skall Du hitta på idag när det är andra advent och allt?
Helénakramar


6 kommentarer:

  1. Så söt den är den klänningen på dig!!!
    Hoppas att ni får en mysig dag......Här blir det till att hålla sig inne då en dottern har feber/UVI...

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jobbigt att dra igång med renovering innan jul! Hoppas för din skull att det inte blir för kaotiskt och rörigt. Och fint kommer ni ju att få det till slut.

    Här blir det pepparkaks-bak för hela slanten!

    Ha en mysig dag på stan.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vet hur du känner vi håller på bygga ut en liten toa till badrum och det är på våran mellanvåning dvs där vi alltid är vardagsrum/kök är suck har stått still ej funnits tid trodde allt det skulle vara klart till julen då vi ska fira här men haha..skämt no no ej klart på långa långa vägar ja ja bara gill läget här!! Du gör helt rätt i att fly fältet kaos och rivning när småtrollen hemma blir jobbigt!! Ha en underbar dag på stan hoppas ni hittar massor po.p min favvos affär ville ha allt sist jag va där men ingen bevhövr kläder av mina barn så kan det va!! Mys på stan och trevlig 2a advent!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. usch förstår dig precis, gilla rinte heller den där röran som blir-
    vi skulle behöva göra om hallen här hemma men jag skjuter det framåt hela tiden.
    du ser alltid så himla fräch ut i dina mollysar. tyävrr finns varken mollysar eller ekonomi för dem nu när jag pluggar. :-(
    ha en bra andra advent. här ska vi till min aföräldrar och äta med alla mina syskon, kaos med skoj.
    ha en bra dag!

    SvaraRadera
  5. Här blir det städ och tvätt hela dagen, inget vidare roligt men det måste ju göras. Återigen, du är fin som vanligt! Ha en bra söndag.

    SvaraRadera
  6. Jag måste säga att Taradiddle är vansinnigt fin och en av mina favoriter av mina Mollysar. Jag har den i royal men den är såå fin i alla färgerna och jag skulle gärna vilja ha den i rött som du har men även i grått och powder!! Du är jättefin och klär så fint i det röda med ditt mörka vackra hår!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails