Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Kaffe i datorn :(

Då var julen över-för den här gången. Om jag fick bestämma skulle jag vilja ta bort julen här hemma NU! Vi plockar fram allt tidigt och det tycker jag är jättemysigt, men nu är man liksom mätt på den och jag vill gärna att allt återgår till det "normala". Hur gör Du? Sparar den till efter trettondagen? Till tjugondag Knut?

Igår gjorde vi inte så mycket, jag fixade fram lite käk och när P-O och Li kom hem åt vi. Sedan kröp jag ner i min säng med datorn i knät, P-O´s högtalare inkopplade, en skål chips, ett glas vitt och första avsnittet av Stenhuggaren. Jag tyckte den var RIKTIGT bra, har sett en filmatisering tidigare som jag tyckte var kass, men det här, det var i min smak! Fick avbryta ett antal gånger men fick en hyfsad helhet.

När avsnittet var slut gjorde vi barnen i ordning och sövde dem, jag somnade också, blev som tur var väckt av P-O vid halvnio. Plockade lite och såg på Stjärnorna på Slottet, det var också bra! Såg klart sista avsnittet av Stenhuggaren och fick P-O att titta med mig. Somnade sedan medan P-O och Lovisa tittade på Simpsons i källaren.

Dagens outfit:
Alloverprinted cottonpoly tank (storlek 0)
Baslinne i rosa från Gina Tricot
Scarfscarf i rose
Kjol från Indiska
Spoiler underskirt i rose (storlek 1)
Beiga grovstickade strumpbyxor från H&M
Jacquard longsocks i pink





Rosa Humanityband



Närbild på kjolen...
Idag har vi inga planer, kanske att vi hälsar på farfar en stund. Han är för det mesta hos sin särbo i Falköping så man får passa på när han är hemma i Fjugesta. Min släkt är ganska utspridd, jag har pappa i Gyttorp, bror i Nora, farmor, faster och kusiner i Falkenberg, moster och kusiner i Långås, faster i Norge och bonussystrar i Degerfors. Min mormor & morfar och min mamma bor i Örebro.
P-O har sina syskon här i krokarna bortsett från en bror som bor i Karlstad, sedan har P-O släkt i Småland och i Norrland. Jag tycker alltid att det låter så mysigt när andra åker hem till sina släktingar på juldagen och annandagen. Det är bara min pappa av våra två släkter som bjuder över oss. Vi är rätt avskräckande som stor familj, sorgligt! Vi kräver inte mycket, vi vet att våra barn är "speciella" när det kommer till mat, men å andra sidan har vi lagt prestige på hyllan. Vi är glada om några av de sju barnen äter en komplett måltid vid varje måltid. Vi kan inte laga fem olika rätter varje dag, det fungerar inte. Äter man bara potatis en måltid så får man i sig proteinerna vid nästa. Förstår ni? Det finns typ fem rätter som alla våra sju barn äter, de kan man inte bara gå runt på. Det kommer alltid vara någon eller några som inte gillar det som bjuds. Därför skulle vi aldrig kräva av någon vi blev hembjuden till att det skall vara mat som "passar". P-O och jag har varit tillsammans i fem år och min mamma har aldrig bjudit hem honom på middag. Är inte det konstigt?
Jag längtar efter William och Tilde, de kommer tillbaka till mig på onsdag kväll. Vi skall fira Nyår med Liljebys. Måste reka med dem hur vi skall dela upp matlagningen. Oj, nu spillde Luca en hel kopp kaffe på min dator, nej, måste posta och göra rent. Ha det gott!!!



3 kommentarer:

  1. Hallå där!
    HAr nog aldrig kommenterat hos dig men läser troget. Förundras över all energi som du har...
    Tänkte dela med mig när det gäller matvanor. JAg har två barn som inte ens de äter samma mat. Den ena dicker mjökl den andra inte. Den ena äter sås, den andra inte. den ena äter frukt den andra inte osv. Presic som du säger så får de i sig vad de behöver. BArn brukar äta när de är hungriga.
    Ha en bra dag!

    Maria i Borlänge

    SvaraRadera
  2. Tack, det ska bli spännande att prova den när den kommer:-)
    Sen har jag två klänningar till på väg men klänningar kan man aldrig få för mkt av ;-)
    Fin du är idag!
    Hoppas ni får en bra dag..
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. En ska som är skönt att det finns ju inga barn i Sverige som svälter det glädjer ju oss som har BARN SOM EJ ÄTER hihi..min lilla käkar köttbullar varje dag året om eller snitzel eller inget jaaa äter han fine inte fine orkar ej truga utan som du säger ena måltiden får han i sig det ena den 2a något annat haha..han äter iaf bra på dagis och VÄLLING älskar han försök ta bort den men bättre han får i sig nåt än inget!!! Vad gör man inte för sina små älskade telingar. Mina tjejer äter jättebra NU och ena som fick diabetes i somras började äta jättebra i och med den upptäcktes, det är skönt för maten där är ju jätteviktig för diabetesen!!

    Jättefin kjol och du är fin som alltid!!!
    KRAMAR ha en bra dag

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails