Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Lite lilac!

God kväll!!!
Har ni haft en bra dag i kylan? Jag har faktiskt mest varit inne idag, bortsett från att jag skjutsat/hämtat barn. Började halvåtta i morse, jobbade med trevliga Maria, vi tog en kopp kaffe och småpratade lite. Vid tio gjorde jag något VÄLDIGT ovanligt, jag bakade med barnen. Jag har tummen mitt i handen när det kommer till bakning, men idag är första gången någonsin som jag INTE bränner en plåt *wieeee*. Jag bakade med ett par barn i taget, perfekt! Ingen stress, bara trevligt och barnen fick smaka rejält med pepparkaksdeg, som det skall vara. Alltså, degen är ju tio gånger godare än de färdiggräddadae pepparkakorna om jag får säga min åsikt! (Hihi, och det får jag för det är ju min blogg :D)
Efter maten grejade jag i köket, diskade efter alla och gräddade de sista plåtarna. Gick ner till huvudbyggnaden och fixade namnremsor till ett nytt barn. Sedan kikade vi på Sunes Jul. Jag dör, det är så bra, Peter Haber äger! Skrattade så tårarna rann. Slutade halv tre och hämtade de stora först, lastade in ungar, pulkor, hjälmar och varma kläder. Hämtade småttingarna, Luca hade bitits idag igen (vad gör man med ett bitande barn mer än att punktmarkera?). Tog hem alla regnkläder.
Tvillingarna krånglade till bilen och plötsligt fick Leon tokspel, frös om händerna (vad var det mamma sade?). Han skrek ända hem. In med ungar och packning. På med en tvätt, muta barnen med choklad, ta rätt på saker. Hade med mat från jobbet som ändå skulle slängas, barnen fick dessa fiskpanetter och potatis, P-O och jag varsin matlåda, skönt att slippa laga mat!
Tog fram skinkan och skar bort svålen och fett. Penslade och in i ugnen för griljering. Betalade en räkning och började sedan värma mat. Har varit uppe på vinden med två urvuxna regnkläder-set. Satt på en ny maskin och väntar nu på diskmaskinen.
Idag kom två Wallanderfilmer i brevlådan, vore mysigt att se en i kväll!
Jag suktar förstås lite efter alla fina kläder som komma skall. Jag är ingen lila tjej, men jag gillar de här plaggen i lila. Jag har ju min Lovely knit i lite lilac och den skulle vara fin till dessa plagg tycker jag! Har ni hittat favoriter frå de kommande kollektionerna?


Pepparkaksbak på jobbet (bild lånat från nätet)


Lovely knit lite lilac som finns i min ägo





Nymph dress


A dolce skirt lite lilac
Ha en riktigt skön tisdagskväll!
Själv njuter jag av vetskapen om fem dagars ledighet!
Kram på Er





7 kommentarer:

  1. Hej Helena! Jag läser din blogg dagligen, ser alltid fram mot dina inlägg. ( Läste även när du skrev på FL)
    Jag måste erkänna att jag är dåligpå att kommentera....
    Jag tycker att dina kläder är väldigt fina, jag äger själv ingen OM. Men jag har en fråga. Hur "törs" du ha så fina kläder på jobbet? Är du inte rädd att få fläckar, revor etc. Har själv jobbat inom barnomsorgen, hade jämt lite oömma kläder då.

    Önskar dig en GOD-JUL
    Elin

    SvaraRadera
  2. Elin: Nej, jag är inte rädd för att de skall bli förstörda. Jag resonerar som så att kläder är till för att användas, händer en olycka så är det inte mer med det. Kläderna blir väldigt dyra om de sällan används....Det är samma med barnen, de har bara "märkeskläder" på förskolan. Än så länge har jag nog inte gått bet på en enda fläck. Jag tvättar direkt när jag kommer hem med olika typer av fläckborttagningsmedel. God Jul på dig med!!!Helénakramar

    SvaraRadera
  3. Oj om jag har mycket jag vill ha från de kommande kollektionerna!! Alldeles för mycket men om jag bara ska välja en så blir det Nymph dress i rouge, sååå fin!! Kläderna ovan är också såå fina!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  4. Ina:Det är den klänningen du har överst i din blogg, eller hur? Den som P-O vill att jag skall köpa :)

    SvaraRadera
  5. Jösses, jag kollade igenom sommaren 2010 och blev helt såld- jag som äger ETT OM plagg! När kan man köpa sommarkläderna?? Den röda klänningen och en vit klänning- eller var det tunika? Ja SÅÅÅ fina iallafall!

    SvaraRadera
  6. Karro: Vilket plagg är det? *nyfiken* Sommarkläderna kommer i april..Kramis

    SvaraRadera
  7. ojoj...Nymph dress sååå snygg!! Du skulle passa såå bra i den väntar och vill gärna se den i rouge!!! Vissa av OM plaggen är inte alls min stil men du passar såå bra i dem ska nog ta och prova några plagg har inte alls den stil är mera rocktjej svarta kläder men finns många godbitar bland OM som man kan kombinera med mina jag tror jag iaf...håller med kläder är till för att användas och de har kvalite min lilla har bara po.p och kvaliten är outstanding i alla avseenden!! Jag är lycklig nu har 2 dagars julledigt imorgon och julafton jobbar sen heeeela helgen men då får jag vara ledig några veckodagar för att sen kliva på till nyåret!!
    Ha en bra jul och lova ta hand om er och får vi se om det blir några OM på rean då????

    Godjulkramar i massor

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails