Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

10 000 unika besökare!

Det kanske är fånigt men för mig är det ett kvitto på att människor ute i nätvärlden tycker att det jag skriver är något att ha, är intressant eller kanske t o m lite inspirerande. Jag håller ofta koll på "unika besökare"-räknaren, men även Bloggtoppen. Där kan man dels logga in och se sin egen exakta placering och i skrivande stund ligger min blogg på plats 665 av mest lästa bloggarna (baserade på antal besökare)i Sverige, strax efter ligger Sanna Bråding :). Min blogg brukar finns i intervallet mellan 640 och 700. Om man söker på temat Odd Molly så ligger min blogg just nu på 8:e plats, brukar hålla mig mellan 7 och 10. Men det är klart, när det blir löss-bloggar från mitt håll så tappar jag förstås en del som enbart vill läsa om mollysar.
Jag säger det dock igen, bloggen är först och främst till för min skull, men visst blir jag megaglad när jag får era synpunkter på saker och ting och känslan av att veta att just DU loggar in och vill läsa om mig är ju helt underbar!
Börjar med gårdagen, vilken dag! Det vore synd att säga att denna helgen gått i vilans tecken, snarare tvärtom. Såå intensiv och så nervös och orolig på många sätt och vis.
P-O sade det igår, det är som att vi fått åka på känslornas berg-och-dalbana den här helgen!
Jag fick ett ryck igår (ibland måste jag invänta rätta tillfället, som ett startskott och så lägger jag i ytterligare en växel). Började fotografera bilbarnstolar, leta efter registreringsbevis på bilen (hittade det väldigt otippat i en pärm efter att precis tänkt beställa ett nytt), tömma bilen på saker...
Lade ut bilbarnstolarna och så bilen. Det tog typ en minut så ringde första killen. Han satte sig i bilen och åkte från Borås, BORÅS! Med specialsläp och allt. Sedan ringde min mobil typ 40 gånger till, folk lämnade meddelanden, folk bjöd mer pengar, folk blev förbannade och frågade varför jag sålde så billigt, en uppmanade mig att ställa av bilen så fort som möjligt. Ja, visst f-n, det är ju 1500 kronor i skatt som vi skänker bort annars.
I all den röra blev P-O och jag superosams (tokstressade och barnen skogstokiga). Han sprang ut och skrapade märket och jag ringde servicetelefonen på Transportstyrelsen, ställde av bilen, P-O ut och tömde sista grejerna. Sedan skulle jag skjutsa Tilde till ett kalas mitt i allt, fick ta med mig alla småttingarna för att P-O skulle hinna bli klar.
Till slut blev jag tokig, stängde av mobilen. När jag satte på den en timme senare hade jag 14 nya meddelanden. Jag fattar ju nu att vi kunde ha fått mer pengar för bilen, men vi hade tänkt skrota den och är bara glada av att få NÅGOT för den och slippa omaket med att skrota.
Eftermiddagen var bara en enda nervös väntan. Vid fyratiden dök tre killar upp, håvade upp pengarna, skrev på papper och tog sedan med sig Sharanen *bye bye*. Gick in och då ringde det, en pappa som ville köpa en av bilbarnstolarna. Han dök upp en halvtimme senare. Nu har vi bara den äldtsa bilbarnstolen kvar *skönt*.
Kvällen blev ganska lugn sedan, jag såg klart "Änglar och demoner* och mumsade på äppelpaj och vaniljvisp. När barnen somnat så ägnade jag mig åt min man ett tag ;).
Somnade utmattad vid nio!


Dagens outfit:
Lovely knit i almost black
Svart brottarlinne JC
Plyschkjol me&i
Svarta leggings Gina Tricot
Knee length socks dark blue
Stövlar Vagabond







Pojkarna matchar i tröjor med brandbilar...Alla kläder från me&i.
Oj, nu måste jag skynda mig *bråttom bråttom*
Ha det gott!!!!!!





11 kommentarer:

  1. ohh lät lite stressigt där en sväng..

    Tokigt fin outfit - du har verkligen lyckats lyfta den lovely kniten! Jag har varit så tveksam till det blå bandet på den men wow vad snyggt det blev sådär!

    Ha en bra vecka!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. OjOj...vilken helg hua mig men ni klarade berg-ochdalbanan galant!! skönt bli av med allt folk ja tydligen helt hysteriska efter allt och ni kunde då fått mera men orkar man ????? Skönt att bara bli av med allt!!!
    Superfint klädval såg koftan i helgen gillar den skarpt diskret men såå snygg!!!
    Ha nu en bra dag och så hoppas jag ni får vila ta´t lungt!!! kram

    SvaraRadera
  3. Jag måste säga att bland det bästa på morgonen är att få läsa din blogg.
    Det finns så mkt bra innehåll i den, jag måste erkänna att jag läser den inte för Mollysarna utan för att få kraft och se hur andra har det.

    SvaraRadera
  4. Tycker du har en toktrevlig blogg och uppdaterar ofta:)! Köper inte en OM (än i alla fall;) ), men gillar kläder både till mig och barnen. Gillar din blandning av lyx och vardag! Du verkar vara en genomsnäll och go person.

    kram Linda

    SvaraRadera
  5. Tack alla snälla för era kommentarer, det värmer!!!!

    SvaraRadera
  6. Men du, outfiten är kalassnygg (du är snygg i allt)! Den kjolen skulle jag gärna vilja ha. Hur får man tag på den? Vad kostar den? Maila mig gärna livetibyn@telia.com

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Vilken snygg outfit. Undrar också hur man får tag i kjolen, så snygg.
    /Cecilia

    SvaraRadera
  8. hmm jag vet var man kan skaffa den ;)

    Snygg är du idag!!

    SvaraRadera
  9. jojoa75, berätta för oss så vi som är sugna på en sådan kjol ;0)

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  10. Tjejer, det är en me&i-kjol..
    Jojoa75, kan inte du fixa så att de kan köpa av dig? Hur vet jag inte, kom på en lösning :)Antingen uppger du din mailadress här eller så får de uppge sin i kommentarsfältet, eller något annat smart sätt...Kramis

    SvaraRadera
  11. ok :)
    johanna.andersson@meandi.se
    /jojoa75

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails