Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Knee length socks pink

God morgon!
När jag först såg knee length socks i pink tyckte jag att de var VÄLDIGT skrikiga. Men eftersom jag är fullständigt kär i dessa strumpor i andra utföranden så kunde jag inte låta bli att tänka på Tabby´s tips om att ha dem till min Taradiddle i red.
Att jag sedan upptäckte att de dessutom passar till Voile short dress i chocolate och Everyweardress som jag har idag var ju ytterligare en bonus :).


Dagens outfit:
Everywear dress i almost black
Alloverprinted cottonpoly tank
Baslinne från Gina Tricot
Jacquard sleevewarmers i almost black
Mörkgrå strumpbyxor Twilfit
Knee length socks i pink





Fina fjärilen på ryggen :)

4 av mina 5 barn.
Tilde i hood från Peak Performance, grått baslinne från Gina Tricot, leggings från me&i.
Li i hoodklänning från Nova Star, leggings från Katvig.
Leon i tröja från Nova Star och Armybyxor i beige från samma märke.
Luca i blå Nova Star tröja och Armybyxor i grått, också NS .
Kvällen igår blev väldigt annorlunda, vi hade alla sju barnen som vi har varannan måndag, vi käkade tacos och drack faktiskt upp det rödvin som vi hade öppnat på söndagkvällen.
Tilde blev lite ledsen av flera orsaker och jag följde med henne ner i källaren, vi mös en stund och gjorde sedan hennes läsläxa tillsammans.
Jag satt en stund vid datorn och strax före åtta skulle vi söva barnen, både P-O och jag somnade *ovanligt*. Efter veckan och helgen antar jag att jag behövde det, men det känns som att man "slösar" bort en kväll. Somnade ifrån en påslagen dator, tvätt i maskin...vaknade till vid halvelva och bytte säng, det tog bara några minuter så följde Luca och Li efter...De två är mina följeslagare på nätterna, Leon sover hos pappa...
Idag har jag kort dag, sedan skall jag hämta först småttingarna, sedan de stora på fritids och sist Ludde och en kompis, de ville ha skjuts ut till Elgiganten för att köpa ett spel som släpps idag. Jag ställer upp mot att Ludde hjälper mig någon gång när JAG behöver det.
Hoppas på en leverans från Tintinstyle idag :)
Helénakramar
Ps, det var några som frågade om me&i-kjolen igår, håll utkik i kommentarsfältet där ni skrev igår så skall vi se om det går att lösa...annars kan ni alltid logga in på me&i´s hemsida (länk finns någonstans i vänsterbannern under "här håller jag till ibland") och beställa...





10 kommentarer:

  1. Tyvärr verkar det inte gå att beställa kjolen via webshopen. De hade bara en massa gamla saker där. Om jag nu inte är helt borta?

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  2. Ingrid: Man måste kontakta en säljare via hemsidan, webshoppen har bara gamla produkter...Du hittar nog information någonstans, du anmäler ditt intresse att köpa så kontaktar en säljare dig...

    SvaraRadera
  3. Ett par svarta stövlar till outfiten blir pricken över i:et :-).

    Tabby

    SvaraRadera
  4. Jag tycker verkligen att OM kläderna är adorable och du är jättefin i dem.

    Men jag undrar ändå över prioriteringarna, iom att ni verkar ha så svag ekonomi överlag. Vore det inte skönare att kunna resa med barnen, köpa en fräschare bil eller ett bättre boende istället för att lägga så stor del av kassan på shopping? Hur tänker du krimg det? *nyfiken*

    SvaraRadera
  5. Anonym: Svag ekonomi? Vad baserar du det på? Vi vill inte resa med barnen eftersom det INTE är semester att ta med sig sju barn, vi vill inte ens åka på Sverigesemestrar utan föredrar att utgå från hemmet och göra dagsutflykter som passar barnen (och oss). Bilen är ju verkligen ny för oss, kan inte tänka mig en bättre bil just nu. Jag vill inte lägga pengar på boende mer än nödvändigt, ett nytt hus skulle jag kunna önska mig, men för oss är det inte ens att tänka på att lägga närmare 15 000 i månaden på boende (och det är inte jämfört med att handla kläder för några tusenlappar i månaden, jag lägger alltså INTE så mycket pengar på shopping som ett nytt hus skulle kosta...Varför vill du vara anonym?

    SvaraRadera
  6. jag tycker du prioterar rätt ni gör ju vad som ni tycker är bra för er
    du är skit snygg i OM kläderna !!
    /sommarlydia

    SvaraRadera
  7. Vad fin du är i klänningen och kombinationen med armvärmare och undertröja. Supersnyggt!

    Stå på dig, det är endast du och din man som gör era val, ingen annan!

    SvaraRadera
  8. Glömt läsa denna blogg dag...denna outfit är såå fin den gråa kombo men de superrosa strumporna är superlovely matchning och håller med ovanstående!!!! du är superduper fin i OM och vadå resa eller vad man gör vad man vill...reste men 3 barn och det räckte men hade då mormor/morfar med ett företag som räcker och blir över resa tex hinner man med livet ska väl vara länge och de njuter kommer ihåg mera om de blir lite större har behållning så ni gör precis som ni vill tänk på det!!!
    kramisar

    SvaraRadera
  9. om det är nån som är sugen på kjolen så har jag skrivit min mailadress i ett nedanstående inlägg :)

    Så fina de rosa strumporna är! Du har ju redan inspirerat mig att köpa de blå (så fina till meandikjolen eller jeanskjol), så nu håller jag lite

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails