Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Det var på tiden!

Äntligen fredag, eller hur!?
Hur fort går inte veckorna egentligen?
Svisch svisch, måndag-fredag-måndag-fredag.
Det blev ingen blogg igår kväll. Jag var rätt mör och trött, hade STORhandlat mat (och börjat köpa lite julmat, skinka och prinskorvar). Köpte en present till Anthony som fyller 3 nästa helg. Köpte hårfärg också.( Jag är faktiskt alldeles nyfärgad, gick upp före fem i morse och hade i färgen).
Jag hämtade William hos Karl och tjejerna på dansen, sedan var min energi borta, puts väck! Kikade på en Wallanderfilm, men somnade ifrån den. P-O prenumererar på den serien, varje månad kommer en ny Wallander tillsammans med en gammal, den nya brukar vi försöka se ihop, hoppas det blir av till helgen. Jag ÄLSKAR svenska deckare!
Idag börjar jag 08:45, det innebär att vi har gott om tid nu på morgonen, lämnar de stora först och sedan tillbaka ut till Lundby för att lämna småttingarna. Jag har som vanligt tagit rätt på massor av tvätt, tvättar igen och borde starta en ny maskin för Li lyckades välta ett helt glas juice över sig på frukosten, bara byta kläder och börja torka. Hoppas diskmaskinen hinner bli klar också innan vi skall åka. Har bäddat de storas sängar (en deal vi har, de bäddar sin säng varje dag men jag bäddar på fredagen när de skall till pappa).
Igår kom DELL-supporten och hämtade Lovisas bärbara dator, fixade grafikkortet och lämnade tillbaka den, väl fungerande! P-O fixade med den på kvällen, uppgraderade och hade sig. Sedan kom Crosstrainern från Tyskland också som P-O köpt. Vilket åbäke, tar upp halva matrummet, nästan, ;). Han höll på jättemycket med den igår, monterade, läste bruksansvisningen. Den är fortfarande inte monterad och klar, själva "datordelen" verkar fattas nu när jag kikar på den. Det är emballage överallt *hatar röra*.
Julmyset lyser med sin frånvaro. När andra tar fram adventstakar och pyntar till julen, då snubblar vi över frigolit och plast. Det blir bättre snart. Jag skall förbi återvinningen innan jobbet med MASSOR av skräp! Man kan skymta det nya träningsredskapet i bakgrunden på bilderna, den skall INTE stå där sedan utan i källaren någonstans, var?


Dagens fredagsoutfit:
Check me andress rose
Spoiler tank chocolate
Spoiler underskirt chocolate
Bruna grovstickade strumpbyxor H&M
Jacquard longsocks pink
Stövletter Bianco
Humanityband i rosa och magenta



Ha nu en riktigt skön fredag och njut av den stundande helgen!!!!
Helénakramar





8 kommentarer:

  1. Härliga fredag!

    Va fin du är idag!
    Igår fick jag äntligen till det och kunde åka in och prova lite OM...och det blev en klänning med hem :)......

    HA EN GO FREDAG!

    //Mia

    SvaraRadera
  2. Du var verkligen jättefin i den klänningen! Färgen och modellen passar dig perfekt!
    Ha en riktig skön fredag!

    SvaraRadera
  3. Du är jättefin! Har tittat på klänningen i blått flera gånger, men det blev en Check me tunic i stället. Hittade den på Heaven i går efter att ha finkammat varenda webbshop och gått bet! Ha en bra dag! Linda G

    SvaraRadera
  4. Tack :) Det är en sådan där "knepig" klänning...jag ser den på galgen och tänker "nej". Sedan när jag väl fått den på mig är den UNDERBAR. Vissa plagg är verkligen så för mig, hur komme rdet sig egentligen?
    Mia: Vilken blev det? *nyfiken*
    Odd Molly-holic: Tack :)
    Linda: Det är trevligt på Heaven, önskar jag kunde besöka butiken oftare, men det är lite meckigt tycker jag, parkering och alla barnen...

    SvaraRadera
  5. Ha en skön fredag, du med!
    Apropå Lis utvällda juiceglas...igår hade jag gjort falukorv i ugn med en massa gott på och krossade tomater, majs och broccolli i mitten...Mamma och pappa var på besök och skulle också äta med oss... Mamma skulle naturligtvis hjälpa till och ta ut den heta ugnsformen ur ugnen, och drar ut gallret så att det tippar ner...formen landar på det öppna ugnslocket och sedan glider av och vidare krach och bang ner på mattan och betonggolvet....en hemsk sörja av falukorv och glasskärvor över golvet...Visste inte om jag skulle skratta eller gråta... Men som DU skrev....bara att hugga i och torka, plocka glas, tvätta matta och golv mm mm...Som tur var hade vi älgstek i kylen, som vi kunde ha till potatismoset.../Johanna

    SvaraRadera
  6. Hoppas du har en härlig fredag!
    Jätte fin är du!

    Kram

    SvaraRadera
  7. När jag provade denna klänning såg jag inte klok ut...Sen ibland glömmer jag det och blir så sugen på den så jag får hålla hårt
    i fingrarna:-))Du är iaf jättesnygg i den,
    Ha en härlig fredag,
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jättefin klänning, den passar dej väldigt bra.
    Ha en trevlig helg
    kram
    Kattis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails