Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Och så har de landat hos fru Kämpe

Det blev en en NÅGOT vimsig organisation för att åka iväg. Det är alltid fasligt rörigt när alla skall klä sig, hitta sina skor, mössor, någon skall springa in med leriga stövlar, en annan har glömt mobilen och skall tillbaka ner i källaren, någon gråter, någon vill ha en annan jacka.
Vi hamnade till slut i bilen, det tråkiga var att Tilde lät Li sitta i Leons bilstol (vi har bestämt nu att barnen har sina egna stolar, vi byter inte hela tiden för det blir BARA konflikter).. Detta ledde till att Leon först bröt ihop och jag försökte trixa med honom för att låta Li sitta där. Icke sa Nicke, fick spänna loss Li och klättra in med henne sprattlandes och skrikandes vid bakre delen av bilen vilket ledde till att jag trampade på Williams sneakersprydda fot (inte ens vinterkängorna) med hårdhårda klacken och hann trycka till REJÄLT innan han skrek rakt ut. Nu sprutade tårarna på både Li och William. Jag frågade Leon om han såg hur ledsen Li var och om de inte kunde byta plats. Älskade ungen gick med på det, Li slutade gråta och efter att jag pussat lite extra på William och bett om ursäkt slutade han också.
Halv elva kom vi iväg!
Fick åka förbi återvinningen med tre kärl fyllda av plast, glas, kartong (usch vad tråkigt det ÄR). Åkte sedan ÄNTLIGEN iväg, premiär för Toyotan att få fara ut till Smultris...visade barnen var Sharanen hade pajat också. Det var fullständig trafikkaos där ute, bra för mig att öva att backa, trixa och fixa för att kunna parkera mitt åbäke till bil (buss). Alla barnen var jätteduktiga, fick varsin skumtomte av Eva. Jag blir så glad att mina barn faktiskt kan uppföra sig ordentligt när det gäller. Uppför branta trappen och så in i Mollyrummet där skorna stod. Provade först 39 men insåg att de var för stora, som tur var fanns det ett par 38 och jag frågade om jag kunde köpa dem eller om de också var undanlagda.

Här är en bild på bootsen, de var mycket mer svarta än vad jag trodde. Det gör mig ingenting, skall främst ha dem till min kappa tänkte jag.

Så här ser de ut på!

Köpte mig ett ljusrosa Humanityband också, har velat ha det ett tag och i veckan fick de ny leverans till Smultrongården, köpte även med ett svart till min arbetskamrat Maria. Nu är vi tre stycken på jobbet som har :)


Lite dum bakgrund kanske, får ta en bild när det inte är så ljust i hela huset.
När vi var färdiga åkte vi tillbaka mot stan, köpte en korv med bröd till William på Coop Forum, Tilde köpte sitt lördagsgodis (William hade köpt Åre-knäck hos Eva och till småttingarna och mig hade jag köpt innan). Skjutsade sedan William till Karl, jag blir så glad för hans skull, att han hittat en riktigt bra kompis, att han bor i stan gör inget, jag skjutsar honom så gärna!
Hem och duka, maten hade P-O ställt in i ugnen. Packade upp och fixade lite, gjorde sallad till mig. Barnen åt jättebra, Thomas med, roligt! Just nu håller han på och fixar med ett eluttag under vår tv i sovrummet. Han har bytt vattenslangar till vår dusch också. De har nu bestämt att han skall få vår bastu mot att han återställer det "hål" som bli efter bastun. Vi har rätt stora planer för badrummet, men det krävs både tid och pengar för att fixa det. Han skall i allafall lägga klinker där och jag vill inte ha kakel på väggarna utan bröstpanel så jag hoppas att han fixar det med...Sedan skall vi tydligen investera i en sådan där duschkabin med ångbastu...

Nu skall jag plocka lite och ta rätt på tvätt...

Helénakramar






9 kommentarer:

  1. Bootsen bara såå snygga vill jag oxå vill ha allt ditt ju haha....skitsnyggt med byxa i!!! Det rosa suktar jag oxå efter kunde ej bestämma mig det eller det cerisa eller plommon blev det cerisa fast egentligen ville jag ha det svarta jag älskar svart allat svart sambon sa tvungen bryta av lite men gnaget i mig säger svart svart rosa va superfint rädd att det skulle vara grisfärg men not!!! Härlig tur för dig och alla kul hoppas kvällen blir bra själv ska jag på tjejträff i min nya skinnklänning haha..folk undra väl om man har kris!!! hihi..kul alltid retar det någon!!

    kul med lyckad shopping igen...
    kramar i massor

    SvaraRadera
  2. Hej H! Cykelkärran blev toppen, E och T är ute nu och cyklar för fullt! (Eller rättare sagt, T cyklar för fullt och E åker!) Bootsen var supersnygga :-) skofetischt som jag är, blir man ju bara så sugen! Kul att du bloggar igen efter familjelivsbloggen, ska ta en kaffe nu och läsa igenom. Kram och tack igen från oss.

    SvaraRadera
  3. Ett tips på en bra hemsida om ni ska kolla efter badkar med ångbastu i. WWW.badspecialisten.se
    Bra priser har de också, vi köpte därifrån förra året och är supernöjda.

    Elin

    SvaraRadera
  4. Tina: Du blir kvällens MILF ;)
    Maria: Vad roligt att dne blev bra!!!!
    Elin: Tack för tips!

    SvaraRadera
  5. Åh, vad fina bootsen är! Såg du om de hade de lite kortare med knyt också? Känner igen det där kaotiska när mina 4 kottar var mindre....Hoppas du fått en lugn och skön lördagkväll *kram*

    SvaraRadera
  6. Super snygga!!!! Ett par sådana kanske man skulle investera i. Mina fötter klarar ju tyvärr inte riktiga trätofflor som de underbara Swedish Hasbeens. :(
    Ha en härlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Innerjoin: Nej, jag tror inte att de tagit in dem...men de jag köpte var inte ens upp-packade utan alldeles färska så det kan ju hända att de andra fanns på lagret..
    Jeanette: Jag tror att de här också är "riktiga" trätofflor...eller menar du att det är mer svikt i dessa? För det kan stämma, Swedish hasbeens känns lite mer stumma...

    SvaraRadera
  8. Snyggt! Undra om mina fötter skulle klara sånna...
    Hoppas helgen varit bra!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Ja, deras Calou som jag köpte i somras var iaf mjuka och mer svikt i. Medans de andra har en sula av trä. Men jag kan ju ha fel. Har inte kikat på de som kommit ut nu i vinter.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails