Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Mini-shopping

God kväll :)
Äntligen hemma efter en lång dag! Jobbade till halv fem, for förbi Maxi snabbt som attan och hämtade Luca´s Tretorn-stövlar (verkar väldigt gedigna). Vidare mot skolan för utvecklingssamtal. Det var som jag misstänkt, Tilde har lite svårt för matte, hon börjar kunna tabeller nu, men det logiska tänkandet behöver hon öva på, vi har satt in lite "åtgärder" som förhoppningsvis bär frukt! I alla andra ämnen klarar hon sig utmärkt.
När vi kom ut till uppehållsrummet var det enda spåret av William en ryggsäck. Tilde och jag, Tildes lärare och Williams lärare letade en kvart innan vi hittade honom. Himmel och pannkaka, jag hann faktiskt bli lite orolig. Han hade följt med en lärare som skulle kolla upp ett utlöst larm. När vi äntligen fått fatt på ungen kunde vi bege oss till svägerskan. Hon kom ner med deras bärbara dator.
Jag fick en snabbimpuls, några hundra meter från henne ligger "Heaven", en av två butiker i Örebro som säljer Odd Molly. Skulle bara kika in om hon hade den tröjan som jag efterlyser till vänster här bredvid. Den hade hon inte köpt in överhuvudtaget, däremot hittade jag strumporna som jag önskat mig ett tag *glad*.
Imorgon blir det outfit med dem!
Vidare hemåt, P-O och William röjde medan jag värmde matlådor till Tilde och mig, tog rätt på sopor och slängde in en pizza i ugnen till William, packade upp barnens skolväskor och slängde i en tvätt i maskinen.
Nu har jag precis landat här med en kopp kaffe och knäckglass *mums*.
Ha en trevlig kväll!




4 kommentarer:

  1. Åh vad skoj att du hittade dem! Som svar på din fråga - jo ombytlig är nog ett bra ord för mig. Att det nu blir en större in-ut-grej är lite beroende på att jackan inte blir min vän och det som blir kvar inte passar ihop med väska osv.

    SvaraRadera
  2. Du är helt otrolig, jag skulle vara helt slut efter en sån här dag. Jag tycker det är helt rätt att du unnar dig ett par läckra strumpor som du säkert kan springa lite fortare i ;-)

    SvaraRadera
  3. Haha, din dag låter tvärtom mot vår!!
    Både jag och min man ha varit såå trötta hela dagen.
    Middagen blev rester och så vek jag in lite tvätt..
    Sen dansade vi till mora träsk och lite teckenträning med sonen..
    Tror att det är sviterna efter vaccinet att vi inte är pigga ännu...Vi skyller på det iaf..
    Ser att vännerna på Facebook redan har putsat fönster, hängt upp julgardiner och plockat fram stakarna..!! Jag fick sån ångest så jag hamnade hos dig istället:-))
    Kram

    SvaraRadera
  4. Men!
    Jag skulle ju skriva om hur snygga strumporna var:-))
    Jätteläckra!
    Haha, kram igen

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails