Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Dagen efter...

Mår bra idag, bara lite lite huvudvärk.
Det var en mycket trevlig tillställning igår, en rolig utmaning när vi anlände och sedan mingel med massor av god mat! Jag åt västerbottenpaj med god sallad till och hembakt bröd. I hela huset var det utställt små skålar med olika snacks, godis o s v. Vi fick välkomstdrink när vi kom dit och till maten fick vi välja mellan vin och öl.
P-O och jag kastade Dart (en sådan genomsmart tavla med små hål och icke-vassa pilar). Jag vann första omgången, den andra omgången spelade vi fem stycken, P-O kom två och jag trea. Jag skall tillägga att jag är USEL på att kasta pil, men när jag fått i mig lite alkoholhaltiga drycker så går det genast mycket bättre!
Måste berätta en lite komisk sak. Vi hade bara varit där ett par minuter när jag tyckte att väldigt många damer var klädda i turkost. Ylva och Nichlas har väldigt mycket brunt och turkost i sin inredning och på köksbordet var t o m godiset färgmatchat *trevlig idé*. Jag sade lite skämtsamt till P-O att "det kanske är dresscode turkost". Vi pratade vidare och fick sällskap av två arbetskamrater. Ylva kom en stund och satte sig hos oss och jag upprepade något liknande som jag sagt till P-O. Hon bara skrattade. Ungefär en halvtimme senare informerade en gäst att "men, det stod ju i inbjudan, att kvällens tema var turkost och brunt".
HUR kunde jag missa det? Hetsiga Heléna ;).
Men vilken tur då, att jag bar min Indy dress. P-O hade faktiskt också klätt sig i brunt (efter en mycket ilsken konversation oss emellan. Om man fattar det kort: Det fanns ingen framförhållning hos min käre make).
Summa summarum, en mycket trevlig kväll!!!!
Annars då...lördagen innebar lite julklappshandel. Lovisa köpte på Toys ´r ´ us till småttingarna från henne och Ludde. Jag hittade julklappar till William och Tilde från min mormor. Vi hoppade även in på bolaget och köpte en bag in box, om ni gillar vitt vin kan jag verkligen rekommendera detta. Jag köpte nya trosor, på Kapp Ahl av alla ställen, jättefina och sköna! Lovisa köpte en tröja på Gina Tricot och P-O köpte julklappar till Ludde och Luca. Det blev lite stressigt, timmarna bara rusade fram och vi insåg att det skulle bli tjofsigt att hinna göra middag till barnen, vi gick in på McDonald´s och Lovisa och småttingarna fick middag där. Ludde skulle upp på stan och fick pengar att käka för.
Hem och göra sig i ordning, tur att jag hade bestämt kläder innan, det är alltid roligt att ta på sig nytt tycker jag och extraroligt när man skall gå bort.
Tack för alla fina komplimanger jag fick om klänningen igår!

Dagens outfit:
Light cotton embroidered i dark blue
Alloverprinted cottonpoly tank
Jeans från Gina Tricot
Knee length socks i dark blue











Tvillingarna äter frukost. Alla tre har överdelar från Polarn och Pyret. Li har plyschpantalonger från me&i, Leon jeans av samma märke och Luca chinos från PO.P.











Morgonen har varit intensiv, Li kissade igenom i natt. Det har hänt en gång tidigare sedan hon blev torr, eftersom vi hade barnvakt igår så kan det ju bli lite si och så med toalettbesök. Luca och Li hade somnat först, i sin säng framför en film. Leon lite senare. Det hade gått jättebra, barnen hade varit snälla och glada. Vilken tur med tanke på att eftermiddagen på Marieberg med barnen var helt vansinnig. Tvillingarna hamnade i den där "bubblan", busade, tjoade och lät. Vi blev helt slut, inte ens fastän de fick leka av sig en stund blev de lugnare, puh.
För att komma till saken så har jag alltså tvättat sängkläder och skrubbat madrassen. Tagit rätt på torr tvätt och våt tvätt, plockat, tömt diskmaskinen och bäddat. Klätt barnen och duschat själv, gjort mig i ordning och ätit extragod söndagsfrukost. Nu är det kaffe som gäller!
Idag skall vi åka tillbaka till Marieberg, P-O vill köpa en Crosstrainer och idag skall vi BARA kika på dem. Det är ju en rätt stor investering och man vill ju gärna ha bästa tänkbara i den prisklassen man tänker sig. Jag prövade en igår, men jag blev illamående, jag klarar inte att gunga och blir åksjuk av karuseller och båtar.
Ha en lugn och skön söndag!

5 kommentarer:

  1. Vilken tur att du prickade in festens dresscode utan att veta om det! Kvinnlig intuition eller?
    Hoppas ni hittar en prisvärd crosstrainer idag.
    Ha det gott.
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag tycker det är så roligt att läsa din blogg.Jag förstår bara inte hur du hinner allt. Du är en riktig stålkvinna.
    Har förstått att du ammar Luca.Hur länge ammade du dina andra barn? Min äldsta slutade av sig själv när hon var 10 mån.Mellanbarnet ammade jag tills han var 2 år.Yngsta dottern är nu 1 1/2 år och jag ammar fortfarande.Hon gör som Luca, somnar vid bröstet på kvällen.Fick så mkt negativa kommentarer när jag ammade pojken så länge.Nu börjar pikarna komma igen från omgivningen.Jag tycker det är mysigt att amma och jag vet att det är sista gången så jag vill fortsätta ett tag till.Har du fått många kommentarer ?
    Kram Majsan

    SvaraRadera
  3. Majsan: De andra fyra barnen har jag ammat i prick ett år, det hade jag liksom som "mål" innan. Med Luca så har det bara rullat på, jag har ju inte varit gravid efter honom och då har det inte känts lika brådskande att sluta. Jag tycker (för det mesta) att det är jättemysigt och han vill ju verkligen bli ammad så så länge det fungerar fortsätter jag. Omgivningen brukar "hinta" om att det är dags att sluta, jag slår dövörat till, det bestämmer Luca och jag, ingen annan! Min mamma är värst och så frågar
    P-O´s barn rätt ofta om det inte är dags att sluta...främmande människor har ännu inte hoppat på mig...

    SvaraRadera
  4. Får jag fråga vilken storlek du har på indy dressen? Den är väldigt snygg på dig! Jag brukar ligga mellan 1 o 0 så funderar på om en 0:a skulle vara alldeles för liten. Jag har ca 87 cm runt byst (kollar man på tex redheofsweden som säljer odd molly så anges det att 1:an har 80 runt, då skulle jag alltså behöva gå upp till en 2:a....är de sååå små i storleken?

    Vänliga hälsningar, Anna.

    SvaraRadera
  5. Anna: Jag har en 0 på den, brukar ligga mellan 0 och 1..den är ganska tight under och vid bysten, men jag är å andra sidan ganska nätt just där (det är inte mit problemområde om man säger så ;))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails