Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Voilá, vår nya fina bil!!!!

Här är vår nya fina bil, en Toyota Hiace Traveller med 8 säten, inte 9 som vi egentligen behöver, men åtminstone en plats till OCH lastutrymme, skulle tippa på att vi kan rulla in tvillingvagnen, det är skillnad det mot Sharanen, där vi var tvungna att fälla säten för att få in vagnen och då fick vi inte med alla barnen.
Bilen är av årsmodell 2006 och har gått dryga 6000 mil, för oss känns det som en NY bil, den andra var från 1997, vilken skillnad!
Det var så himla skönt när P-O kom hem, få lite ömhet och närhet när man varit såå ledsen. Om jag skall vara ärlig så tror jag inte att jag gråtit så mycket sedan missfallet före Luca.
Ann-Louise och Emma kom vid tvåsnåret, då hade jag hunnit ge småpojkarna mat, Li sov fortfarande. Hade tagit bort klädseln till Luca´s bilbarnstol och tvättat det. Tog nyss rätt på det, som nytt igen *roligt*.

Det var så himla mysigt att sitta i bilen i en timme, få prata ostört och utan orosmoment, prata om dagen, allt som hänt. Skickade ett "försonings-sms" till mamma, men fick ett spydigt svar tillbaka, känns inte ett dugg skoj, men jag är inte ett dugg förvånad, faktiskt!
När vi kom fram till Toyota Center fick vi jättefin hjälp, först en instruktion till hur man "hanterar" bilen och sedan ett antal papper att skriva på. När hela affären var i hamn körde P-O Toyotan och jag tog lilla Renault-bilen. Vi hade fått tips om att det låg en Babyproffsen på samma gata så vi åkte dit. Köpte två nya bilbarnstolar till tvillingarna, Britax Adventure. Det skall bli väldigt skönt att slippa de andra två bilbarnstolarna som är fastspända.
Åkte sedan hemåt, fick inte igång deras radio utan valde att ringa till pappa, skönt att få prata av sig med någon som verkligen förstår. Vi sade just det att jag gift mig till ett namn som passar rätt bra, KÄMPE, jag tycker jag är en kämpe på många sätt och vis, Även om jag brutit ihop många gånger under dagen. I vanliga fall så fixar jag rätt mycket, men jag har också en bägare som ibland rinner över. En tuff vecka efter en trist helg, mycket på jobbet, en bil som krånglar, negativa bankbesked, en bil som havererar, bärgning, jaga bil, fixa med pengar, lån, försäkringar...samtal hit och dit. Ovanpå allt detta, löss! Denna veckan vill jag inte göra om!

Nu känns dock allt jätteskönt! Har tackat Liljebys ordentligt, tankat deras bil, William och Tilde har burit in sommardäcken i garaget och jag har monterat Luca´s stol. Vi har ätit pizzaa och jag har satt på typ sjunde tvättmaskinen idag. Snart skall jag plocka ur diskmaskinen, men först skall njuta med ett glas vitt och bara glädjas åt tanken att vi har en ny bil *wieeeeee*.

Tack alla idag för fantastisk stöttning, jag är så glad och tacksam att jag har Er!!!!!!














9 kommentarer:

  1. Vad skönt att allt ordnade sig till slut.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du verkar vara en riktigt bra tjej och du verkar klara det mesta. Men som du skriver, ibland rinner bägaren över. Du ska vara stolt över dig själv. You go girl!

    Ha en trevlig kväll! Ta´t lugnt.
    Sandra

    SvaraRadera
  3. Härligt att den står på infarten nu!!!
    Sneglar på dina nya rosa Mollystrumpor, superfina, vill ha!

    SvaraRadera
  4. Du ser allt ordnade sig och tillbättre oxå och ALLA ALLA har rätt att ha en bägare som rinner över även den starke måste få bryta ihop och det är såå skönt att få släppa på ventilen eller hur???!!! Nu satsar vi på att ni får en fin och mysig helg och veckorna som kommer blir som att sväva på moln!!! sköt om er och ta hand om varandra nu ge varandra allt!!! vet du..ida köpte jag mig ett humanity armband mörkt cerise..längtar till det kommer blir nog ett till!!!! varma kramar

    SvaraRadera
  5. Grattis till ny fin bil! Tänk att dagen som började så bedrövligt slutade bra, skönt.

    njut nu av vinet och en stundande helg
    kram

    SvaraRadera
  6. Wow vilket vrålåk!!:-)
    Du vad fint det blev med röd Taradiddle, rosa strumpor och röda lack träskor huuur fint som helst!!!!
    Kram Ina
    PS. löss är äckligt men ganska oförargliga och snart är de puts väck... :-)

    SvaraRadera
  7. Tack alla rara :)
    Ina: Ja, vi är ju en stooor familj :) och färgglatt blev det allt!

    SvaraRadera
  8. Härligt!! Allt löste sig. Du är en fena!
    Kram!
    Ulrica

    SvaraRadera
  9. Kan trösta dig med att jag hade blivit precis lika hysterisk av löss! Jobbar som frisör och det är största fasan för mig att någon kund ska komma in med sånt i huvudet. Skönt att allt ordnade sig i alla fall! Ha en bra fredagkväll...
    Linda

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails