Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Ändrade planer...

En sak som jag tycker är jobbig är att inte veta saker och ting. Jag är en människa med stort behov av kontroll. Jag vill veta hur saker och ting skall bli. Många saker kan man ju inte rå i eller bestämma över. Det var meningen att P-O skulle ställa sig i kö idag till Mässan för att få vaccinet, därför tackade jag nej till det ljuspartyt som jag var bjuden på i kväll hos en arbetskamrat. Nu visade det sig att vaccinet är slut och kommer till Örebro på tisdag igen. Jag valde därför att tacka ja till erbjudandet, Maria bjuder på käk och vin (och vem tackar nej till det?). Jag tar med mig Tilde, det skall bli mysigt med lite egentid med henne också!
Ringde ut till Smultrongården, inga Calou-boots, de hade fastnat i Kumla. Troligtvis finns de för försäljning imorgon, skall dubbelkolla imorgonbitti. Hoppas på att få pipa dit med barnen, det är Julmarknad också. Har lagt undan ett Humanity-band till Maria också som skall hämtas. Med andra ord, i morse visste jag inte alls hur dagen, kvällen skulle arta sig, men NU vet jag och det känns genast mycket enklare (jag VET, jag måste öva mig i att INTE ha kontroll).


Bild från i morse, på väg till jobbet...
Onceinalifetime coat och sleevewarmers i almost black...



Inför kvällens ljusparty:
Indy dress chocolate
Spoiler tank i chocolate
Underskirt i chocolate
Grova strumpbyxor från H&M
Scarf scarf i rose...

NU skall jag åka till Maxi och hämat ett paket som jag hoppas innehåller ett par asläckra boots :) Trevlig fredagkväll på er!!!!
Helénakramar



7 kommentarer:

  1. herregud i himlen vad du/ni shoppar... fattar inte hur ni har råd. har läst lite i din blogg om hur du enligt dig har råd. men så mkt restaurangbesök smarta matshoppingar och mascaror handlar man ju inte...det är sånt som vanliga barnfamiljer får tänka på iallafall.Bara ett par av skorna du pratade om kostar ju drygt 2000, och så ska du köpa fler i morgon...sen har det varit klänningar,blusar mm mm. Ditt klädkonto/månad är ju på flera tusen/månad...närapå tvåsiffrigt ibland. Jag vill inte vara elak och hoppas inte att du tolkar det inte som det men jag hoppas för din skull att du har koll på läget. Man kan faktiskt inte låta bli att undra...alla räknar ju på sin egen ekonomi och det är svårt att dra ner så mkt att man får över till ett klädkonto i den storleken...men som många andra säger, du är fin i dina outfiter. Men glöm inte att man är fin även utan dyra märkeskläder också :)

    SvaraRadera
  2. Du är fin som vanligt! Tar min sväng till Smultrongårdens julmarknad på söndag.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Att man orkar bry sig så mycket om hur andra har det med ekonomin. Jag säger bara en sak: AVUNDSJUKA!!! Om man nu shoppar för mycket eller för lite så drabbar det ju bara den personen och dess familj så det rör mig inte alls i ryggen. Fundera istället över saker som är värda att lägga tid på!

    Läser alltid din blogg, nu var jag bara tvungen att skriva en kommentar! :) Äger dock bara ett OM-plagg! :)

    Hälningar Klara

    SvaraRadera
  4. tvåsiffrigt varje månad..

    SvaraRadera
  5. Anonym: Hur många lägger inte tvåsiffrigt varje månad på boende? Det gör inte vi!

    SvaraRadera
  6. Du är helt underbart vacker i din onceinalifetime coat! Den ser mycket mer svart ut på dig än på produktbilderna. Jag bor i Umeå och här tar butikerna tar in så dyra molly-plagg vilket är lite synd för det vore kul att få prova och se IRL. Den är verkligen en dröm!!!

    Angående ovanstående inlägg om ekonomin så vill jag bara säga att det krävs en del mod för att våga blogga överhuvudtaget och man kommer väl alltid att reta någon. Säger som föregående - Avundsjuka! Vi är många som uppskattar din öppenhet.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails