Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Full fart mot helgen!

Godmorgon :)
Oj, vad trött jag är idag, jag är INTE van att lägga mig sent. Efter visningen igår var jag ju lite sugen på att visa er vad jag inhandlat. Satte på en stor tvättmaskin också och var så duktig att jag väntade in den och hängde upp den också, tycker om att vara i fas! Tittade lite på "Oskyldigt Dömd" samtidigt som jag fixade med bloggen, plockade lite och smorde in Leon. I samband med sin förkylningsastma har han även extremt torr hud + böjvecksexsem, dessa kan man dock hålla i schack med hydrokortison. Det trista är att han INTE vill bli insmord, vi har kommit så långt att det går bra efter bad, men det räcker inte! Därför får vi smörja in honom när han somnat, en kroppsdel i taget så att han inte skall vakna till alltför mycket. Fixade med det innan jag slog ner huvudet på kudden 22:40, på tok för sent om man som jag skall upp 04:50.
Idag fick jag snooza två gånger innan jag orkade masa mig upp. Det är skönt att ha den där kvarten tillgodo, den kan jag välja att lägga på snoozning, på bloggen eller annat trevligt!

Dagens outfit:
Lovely knit i cherry
Light cotton embroidered i cherry
Spoiler underdress i powder
Svarta jeansleggings Only
Jacquard longsocks i cherry
Stövlar Vagabond
Uppknäppt

Knäppt

Idag skall vi gå till Vivallas bibliotek med vår förskoleklass, det innebär att jag måste ha fotriktiga skor på fötterna och byxor för att kunna dra på överdragsbyxorna!
Ha en bra dag (full fart mot helgen :))
Helénakramar




8 kommentarer:

  1. Jättefin och bekväm outfit! Hoppas dagen blir bra på bibblan!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fin som vanligt! Ha en bra dag...

    SvaraRadera
  3. Snyyggt!!
    Igår hade jag min wrap around och du din...
    Idag har jag min light cotton embroidered och du din:-))
    Jag somnade till greys igår så det blev en tidig kväll och inget vettigt gjort så idag känner jag mig pigg:-))
    Imorgon är det fredag!!!
    Ha en härlig torsdag!
    Många kramar

    SvaraRadera
  4. Den där koftan du efterlyser finns på Mathilde, hamngatan (precis bredvid NK) i Stockholm :) jag vardär i tisdags då fanns det runt tre strl 0.

    SvaraRadera
  5. Fin du är! Hoppas du får en toppen dag!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Sara: Åh...det lät ju trevligt! Undrar om man vågar chansa på att den finns kvar ett tag...Får väl ringa och höra om de skickar (är det de som tar 150 kronor i frakt, eller var det OM-butiken?)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails