Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Rise and shine :)

Tydligen har jag MYCKET i huvudet nu, har inga problem att somna på kvällarna, men däremot svårt att somna om på nätterna. När jag väcktes av lilleman i natt låg jag kvar ett tag, funderade på lite allt möjligt, roliga och mindre roliga saker. Li krånglade bredvid mig, småsparkade, gjorde ljud och kunde inte somna om. Kikade på mobilklockan, 03:39!!!!
Då är det NATT enligt min defintion. Gav upp tjugo över fyra, då gick Li, Luca och jag upp. Luca har varit på tjurigt humör (han är väl trött kan jag tro). Li har precis dragit i femmans växel och gör allt för att spralla upp en nyvaken Leon. Hon lyckas rätt bra :(.

Har precis väckt två zombies i källaren, men de brukar verkligen vara duktiga, gå upp nästan på en gång och klä sig (vi lägger fram kläderna kvällen innan) och kommer sedan upp och äter frukost. Har tagit rätt på tvätt och plockat lite.
Nu njuter jag av mitt kaffe och en underbar frukostmacka (Kan bara tipsa om Fazer´s Frökusar, såååå goda!)


Dagens outfit:
Lovely knit i cherry
Vit jersey rib
Vitt baslinne från Gina
Jeans från Gina
Jacquard longsocks i cherry








Idag har jag lång dag på jobbet, men jag gillar onsdagar, mitten av veckan, lill-lördag, roligt schema på jobbet (med lite fritidstid, tyvärr är de dagarna inte så många till antalet, det är en av baksidorna med att vara utvecklingsledare, det försvinner tid från barngrupp, tre timmars planeringstid och tre timmar mötestid. Å andra sidan är det nog de pauserna från barngruppen som gör att man orkar ge järnet i de flesta situationerna).
Jag märker ibland att barnen saknar mig när jag är på andra avdelningen eller på mina möten, det är ju det absolut finaste kvittot på att man gör ett bra jobb.
I kväll har jag inga planer, P-O är på möte på jobbet, det är en nackdel att vi jobbar på samma arbetsplats, vi kan aldrig deltaga på APT, möten eller studiedagar tillsammans, vi får alltid avgöra vem som behövs "mest" på jobbet. Idag får han gå på ett samverkanmöte som vi har mellan förskola-skola. Jag tycker att det är tråkigt att missa, men eftersom vi inte har någon barnvakt så blir det så. Min älskade pappa kommer hem från Spanien till första advent. Jag har "bokat" in honom till två barnvaktstillfällen, först skall vi gå på Hjalmar med arbetslaget, sedan är det julbord ett par veckor senare för hela skolan. Känns ofantligt lyxigt att få lite barnfri tid, vi är inte bortskämda med det precis.
Jag grubblar på det här med vaccinet, vill verkligen ha det avklarat NU. Vad jag förstått så är det först nästa vecka som allmänheten skall få vaccineras här i Örebro, P-O och jag går via företagshälsovården, blir det nästa vecka vaccinet erbjuds så får William och Tilde gå med sin pappa, sedan behöver vi ta tvillingarna till bvc....Skulle ju kunna passa på tisdagen när jag slutar tidigt, kruxet är att Luca skall till tandläkaren då....Hmmm, men lösa sig måste det! Jag är lite nojig, dels för Leons skull, han har förkylningsastma (och det räknades inte till riskgrupp tyvärr) och han blir rätt dålig när han blir sjuk, men även för Luca´s skull som inte får vaccinet (även om man hör rykten om annat).
Är ni vaccinerade än?
Nu skall jag runda av lite här hemma, ha en skön onsdag och ta hand om Er och varann!!!

5 kommentarer:

  1. visst är det konstigt att förkylningsastma inte hör till riskgruppen. jag har det och ganska svår sådan och lilla sonen får falskkrupp varje förkylning men det räknades heller inte dit. och här får vi inte vaccinet förens ve 49 eller 50.
    ha en bra dag!
    kram

    SvaraRadera
  2. japp hela familjen är vaccinerade!
    tar inga risker då make o jag jobbar på arbeten där vi lätt blir smittade och man tyvärr kan bära hem smittan utan symtom till barnen.

    måste säga att jag läser din blogg så gott som dagligen och när är UNDERBARA!!!

    bra bil ni fixat

    o ta det bara lugnt allt löser sig!

    /m

    SvaraRadera
  3. 2 av 5 är vaccinerade jag har i jobbet och min ena dotter är ju i rikgrupp så idag får hon dos nr 2 hon va jätteförkyld när hon fick dos 1 men reagerade inget på den såå skönt får vi se idag!! Visst är det jobbigt när man vaknar och sen ej kan somna om suck blir tidigt ikväll kan jag tro hemma hos er!! Barnvakt är lyx vi har samma dilemma som er inga problem dagtid men kväll suck så man får lyxa de få gångerna man har njuta av allt!! nu har ni lite se fram emot först din pappa kommer hem och sen får ni lite egentid med varandra mysigt behöver ni!! detsamma ta hand om er!!! kramar

    SvaraRadera
  4. Har hittat till din fina blogg som ger mig massor av inspiration och glädje! Jag och min treåriga son fick vaccinet igår fm. Sonen fick hög feber och ont i benet på kvällen, på natten fick han mardrömmar och oro, vaknade tre gånger och gallskrek. På morgonen var han dock feberfri och pigg. Själv har jag haft frossa och svettningar i natt. Vaknade sedan med hög feber, svår huvudvärk, illamående och fruktansvärt trött. Får verkligen hoppas att det går över snart. Resten av familjen man och två tjejer hoppas jag ska kunna vaccineras nästa vecka. Lilltjejen har varit sjuk sedan i torsdags med feber som inte vill ge med sig. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  5. Så roligt att följa din blogg.....Du är verkligen superfin i Mollysarna och jag känner att jag bara MÅSTE ha en eller två eller....:)

    En av sex är vaccinerade i vår familj klass 0-3 började i mån...på fre tar våra stora tjejer då klass4-6 vaccineras...På måmndag är det vår tur...Och jag håller tummarna HÅRT att våra små får ta vaccinet nästa vecka.....Väntar med spänning på socialstyrelsens beslut..

    HA EN GO DAG! Kram // Mia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails