Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Visa-kortet glöder!

Hej :)
Då var vi hemma igen, spenderbrallorna har varit på kan jag lova. Först åkte jag till Rudbecksskolan med Ludde, det var Öppet Hus på skolan idag. Han hade LAN:at halva natten och var mer död än levande. På vägen tillbaka tankade jag bilen, tog ut pengar och hoppade in på Maxi, komplettera lite, lördagsgodis och så blev det en pepparkaksdräkt till Luca. Tomtedräkterna var slut i Luca´s storlek.
Hem igen, packade upp, betalade en räkning, skrev årets julkort och gjorde i ordning adventsljusstaken (den med levande ljus). Sedan blev det lite stressigt, Lovisa skulle ha skjuts DIREKT till det Öppet Hus som Ludde befann sig på och en kompis skulle vi hämta upp också. Ut i bilen med alla barnen. Hämta Sofie och vidare in mot stan. Lämnade av tjejerna och åkte sedan till vår "favorit"-Sibylla för lunch. Luca somnade i bilen så han fick mat senare. Tvillingarna delade på en kebabtallrik och åt nästan upp hela! P-O åt en mastodontburgare och jag en vegetarisk burgare *gott*. Vi hade sedan fullt sjå att hitta parkeringsplats, till slut blev det en plats vid mitt gamla jobb på öster. Hade med oss tvillingvagnen och började gå upp mot stan. Det började redan i skoaffären, tvillingarna hamnade i sin "tvillingbubbla", de var ju på gott humör, men detta tjoande och tjimmande, glädjevrål och bus gör oss HYFSAT trötta.
De fortsatte i stort sett hela sta´n-visiten OCH fick med sig Luca på tåget *pust*.


P-O köpte dessa "kängor". Svårt att göra dem rättvisa på bild, men de är lite grövre (och fodrade) så han kan ha dem om det smäller till och blir kallt, samtidigt som de fungerar till både chinos och jeans. Det var 20 % på hela sortimenetet på P&C skor, så han fick dem för 800:-!

På MQ hittade vi det här! Först såg jag en annan man prova kavajen. Den är grå och lite "tweed-aktig" med lappar på armbågarna. Medan P-O provade den såg jag västen. Har alltid tyckt att det är väldigt snyggt med både väst och kavaj. Hämtade den och P-O provade glatt. Sedan letade vi skjortor och P-O föll själv för den här, snygg och enkel. Tyckte den var lite dyr men såg i bilen sedan att det var en Matinique så det förklarar väl saken. Till sist fick vi hjälp att välja en slips till! Nu är han supersnygg och väldressad så inte behöver vi skämmas när vi skall på Revy och julbord. ;)

Närbild...observera att jag inte knutit slipsen utan bara hängt den på plats :). Svart, grått och lila är det i slipsen.


Vi vandrade vidare med galna barn som fick leka en stund vid träjärnvägen på Polarn & Pyret. Köpte dessa slipsar till pojkarna, det är inte prickar utan stjärnor på dem. Sedan blev det vita strumpbyxor till Li (som hon skall ha till jeansklänningen på julafton), fyra par strumpor som går mot brunt och sist två par trosor till Li.



Sedan var det dags att gå till Ringströms för att lämna in min vigselring. Vi köpte faktiskt en julklapp till P-O där också. Jag var på gång att köpa det här halsbandet från Eefva Attling till honom när han fyllde i somras, men så blev det inte. Nu när han såg det i verkligheten tyckte han att det var riktigt snyggt. Han får halva av mig i julklapp och får betala halva själv. Det gör ju inte så mycket att han vet vad det är i sitt paket, jag har ju också fått min julklapp redan :).


Sista anhalten var Kompassen, barnen fick leka vid en sådan där "stoppa-i-pengar-bil", P-O gick för att kolla skrivare, men Expert hade slagit igen. Jag hoppade in på Kapp Ahl, de är verkligen duktiga på festkläder tycker jag, har köpt kläder till barnen där både till Nyår och viktiga fester förut. Nu sprang jag på lite fint till William och Tilde. De skall ha "Nobelmiddag" på skolan den 10 december och behöver vara uppklädda till dess, sedan är de hos oss på Nyår och då vill man ju också vara fin, eller hur! Nu hade de en bra kampanj, registrera dig som medlem och du får 25 % på hela köpet. Kan tillägga att jag fick argumenetra med kassörskan innan jag gick därifrån (hon hade NOLL koll och var vimsigare än vimsigast). Tilde fick den här klänningen och hon kommer att bli SALIG (hon älskar me&i men även glitter och paljetter vill jag lova!). Till klänningen köpte jag glittriga strumpbyxor och en silverbolero.


William fick de här lite tunnare jeansen med svaga ränder i. Koftan har luva och är lite tuffare, tänkte att han bara skall ha en svart baströja under.
Vid det här laget skall jag tillägga att P-O var villig att sälja barnen på Blocket, de var hopplösa, Leon hade slickat på ratten till den där bilen, Li och Luca hade lyckats få olja (olja!!!!!!) på sina kläder. I med dem alla tre i vagnen och Leon skrek HELA vägen till bilen och ända till dess att han somnade. Li somnande med och sover än så vi kommer verkligen få en lååååång lördagskväll!
Nu skall jag ta mig lite kaffe och bara glädjas åt allt det fina vi köpt idag (och tänk, inte en endaste liten pinal till mig :)).
Kram








3 kommentarer:

  1. Verkligen snyggt silversmycke, det skulle passa fint på min gubbe med :).
    /Cissi

    SvaraRadera
  2. Mycket fina saker. Vi har med shoppat idag, ska fota lite sen. :)
    Ha en toppen kväll!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Var tvungen att ta en titt på shoppingresultatet! Jättefina kläder, verkligen :)

    Trevlig lördags kväll.

    MVH: Camilla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails