Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Ordning och reda!

Städar lite :)
Luca´s favoritplats är under alla mina mollysar, det brukar innebära en del plagg på golvet. Nu har jag hängt alla kläder fint, knutit banden, knäppt knappar och sorterat i kategori istället för i färg.

Eftersom jag bara har den här stången till mitt förfogande och det började bli VÄLDIGT trångt så valde jag att rensa upp lite på hyllorna över och därmed ligger nu alla mina sockar, mina sleevewarmers och bloomers där tillsammans med två par stövlar som inte får plats i skoskåpet.
Fint va´?

Kvällen har varit ganska lugn och behaglig. Slängde in en färdig lasagne i ugnen, gjorde sallad till mig med fetaost, kikärtor och soltorkade tomater bland annat. Värmde minibaguetter i ugnen också. Barnen åt sådär, Li ville inte ens smaka utan åt bara majs och bröd tillsammans med ett äpple.

Våra barn är VÄLDIGT svåra när det kommer till mat. Tänk er sju barn med sju olika viljor. Det finns typ fem rätter som alla barn i vår familj äter, man blir hyfsat trött på dem! Därför är det så att man får räkna med att det alltid är några barn som inte gillar...Den ena gillar kokt korv, en annan stekt, en älskar fisk, en hatar fisk, en älskar potatis, en annan vägrar äta potatis, en får krupp av grönsaker medan en äter alla grönsaker, någon tycker inte om sås, en vill ha såsen på ett speciellt vis. Några äter inte färdiga köttbullar, andra älskar dessa. Någon vill inte ha saker "blandade", en del vill inte ha grönsaker i maten. Någon vill ha kinamat, en annan pizza...

Ibland är måltiderna HOPPLÖSA hos oss, men men, jag oroar mig inte längre. Äter man inte middagen kan man ta sig en tallrik yoghurt eller en smörgås senare.

P-O och jag fikade och jag kikade runt på lite sidor på nätet. Jag har tagit rätt på massor av tvätt och plockat ur diskmaskinen, gjort en ny budget efter bilköpet och betalat räkning. Tagit fram kläder till William och Tilde, tömt skolväskor och ryggsäckar och laddat dem igen.

Nu skall jag titta lite mer här på nätet och sedan krypa ner hos min man!

Sov gott!!!!



2 kommentarer:

  1. Ja dessa middagar gör en galen ibland men det kan ska tänka på inga barn svälter i Sverige och det är ju en trötst de äter när de är hungriga!!!! Åh du har såå fina kläder blir avis på allt ordning och reda så ska det va blir det pengar på fredag!! hihi.... nätshoppa lite till och spännade höra om det blev någe mera!! Trevlig kväll och kramar

    SvaraRadera
  2. vilken ordning! Gör nog alla småbarns mammor avis
    En regning dag ska jag med!

    japp middagar kan vara ett bekymmer, lagar en sort möjligtvis ett alternativ men man ska äta. Vi är "bara" 4 så det gör nog det hela lite lättare men visst är det grimaser ibland.


    mys på!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails