Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Kaffe och Reliv...

God morgon
Hoppas ni haft en god natts sömn! Jag har sovit riktigt illa, armen har verkligen värkt under natten och det har varit svårt att lyfta den. Jag inser ju nu hur mycket vakenperioder jag har varje natt i och med att jag ammar. I vanliga fall somnar jag om bums men nu har liksom armen gjort sig påmind varje gång och jag har haft svårt att somna om. När klockan ringde hade jag dessuto sprängande huvudvärk. Två Reliv, ett stort glas vatten och nu kaffe och jag börjar känna mig som människa igen. Nu är smärtan mest dov, med lite doping idag skall jag nog klara dagen! Jag är väldigt tacksam att barnen verklar klarat vaccineringen så bra, ingen feber och inga ömma armar eller ben, hoppas det håller i sig!

Dagens outfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate
Spoiler tank i chocolate
Jeans från Gina Tricot
Jacquard longsocks i cherry
UGG Australia i chocolate


Vad skall ni hitta på idag då?
Jag jobbar till halv fem idag, P-O stänger. Vi har inga planer, kan nog behöva bara ta det lugnt. Det här är vår "barnlediga vecka" som vi brukar kalla det. Det vill säga, tre vardagar i månaden som vi "bara" har vår tre gemensamma barn. Det brukar vara rätt mysigt, konfliktfritt och VÄLDIGT enkelt när det kommer till matlagning, vi brukar tömma frysen på matlådor och äta lite mer "vuxenmat"

(P-O och jag alltså). Imorgon kväll försvinner kvällen i möten så egentligen borde jag kanske veckohandla redan i kväll, vi får helt enkelt se vad jag orkar med...
Ha en bra dag och njut av allt underbart som livet har att erbjuda!
Helénakramar







7 kommentarer:

  1. Otroligt snygga jeans till det chokladbruna! Ömheten i armenär inget angenämt alls, jag hade mest problem första natten, sedan lättade det allt eftersom. Skönt att ni alla är vaccinerade nu! Ha en underbar dag och se till att vila lite... bara lite ikväll? :-) KRAM!

    SvaraRadera
  2. Vad fin du är och vad skönt det låter med "lilla familjen" ett par dagar!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hade ont i armen ca 3 dagar efter sprutan. Dagen efter hade jag lite influensasymtom med ont i kroppen osv. Har min lediga onsdag och ska mysa med lillkillen. Det blir nog en sväng till Ikea med. Behöver trappgrindar så inte vilddjuret slänger sig ner : ) Skulle vilja en sväng till Heaven med men med både man och svärfar med i bilen blir det nog inte så.....
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Underbar fin idag! också.... :) Jag funderar på om en sådan kofta ska få flytta hem här. Jag velar en massa om vilken färg bara. Skulle vilja ha en i Royal men det verkar vara väldigt svårt att hitta.
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Tack för ditt fina inlägg hos mig:-)
    Är det vaccinet som har gjort din onda arm?
    Vi ska ta det imorgon hela familjen..
    Är lite nervös men det ska väl gå bra.
    Snygg du var idag i din outfit!
    Jag har också hoodly knit fast i grått men skulle gärna haft en i både brunt och chalk:-)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. ODD M: Ja, vaccinet, det värker fortfarande, men idag klarar jag mig nog utan reliv, hoppas jag! Kram kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails