Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

När man skall göra sig till...

Är det inte lite typiskt, i några veckors tid har jag tänkt att nu borde jag ta med något och bjuda arbetslaget på, en del är så husliga, bakar och står i, köper chokladkartonger när det är Alla Hjärtan dag, påsk o sv. Jag är dålig på det där, dels finns det liksom inte i mig (dvs jag går inte och tänker på det om dagarna, men så ibland blir jag påmind och så skäms jag litegrann) och dels så är jag inte sådär husmoderlig.

Idag fick jag ett ryck, istället för att växa fast vid datorn bestämde jag mig för att baka Snoddas/Kärleksmums/Mockarutor. Nöjd med mig själv skulle jag PRECIS skära upp kakan när jag upptäcker att den är helt bränd på undersidan. Vi köpte ny spis med varmluftsugn i somras och jag har inte bakat Snoddas sedan dess, i gamla ugnen hade jag den inne i drygt 15 minuter, den här hade jag inne i typ 12 och då var den perfekt på ovansidan. Men som sagt inte på undersidan!

Varför såg jag inte det FÖRE jag hade på glasyren och all kokos? Nu fick jag skära bort det som gick och jag tror att jag fått ut ca 12 bitar som är okej. P-O tyckte att de dög.....Jag blir så förbaskad, VARFÖR skall kakan bli bränd när jag anstränger mig lite extra för att visa min uppskattning genetmot mina kollegor? Det är SÅ typiskt! Jag avskyr att baka (och inte samlade jag några husmorspoäng heller *grrr*)!

Från det ena till det andra, igår kom P-O hem från förskolan med Luca´s gummistövlar som han fick i våras från PO.P, för små! Egentligen är det inte själva storleken utan att han har så höga vrister så att det är svårt att få ner fötterna i stövlarna. Nu beställde jag dessa på nätet åt honom:



Hoppas de hinner komma innan veckan är slut! Och att de sitter bättre!
Leon har klagat lite över ont i armen, det stretar lite på mig med, men Li har inte sagt något och Luca har somnat nu...Jag skall snart krypa ner i sängen, men den är just nu under belägring av tvillingarna som ser på "Family guy". Li skrattar högt (hon har VERKLIGEN samma humor som William).
God natt :)

3 kommentarer:

  1. Haha, läser bloggar nu när jag varvar ner från jobbet... kul! Skrattar när du berättar att du kör alla barnen på en gång med allt. Gjorde jag med. Alltid fem tider hos tandläkaren. Ursmart tycker jag, attans vad man sparar tid! Kan ibland känna att jag saknar allt det man gjorde då. Även om det var jobbigt. Men, men var sak har sin tid. Tur att du fick ihop det!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl typiskt att det blir så då man ansträngt sig!!!
    Läste att ni vaccinerat er nu, skönt att ha det avklarat!! Endast Hannes är vaccinerad i vår familj än, förhoppningsvis ska vi andra kunna vaccinera oss i nästa vecka så slipper man vara oroligt för att bli sjuk i det i alla fall.
    Blir så impad av din organisationsförmåga, blir stressad bara av att läsa om din dag! Jag som kan tycka det är jobbigt med två...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Hej, hej

    Ett tips med varmluftsugn är att sätta den på 25 grader lägre temperatur än receptet anger då kan du ha inne kakan/maträtten lika länge som receptet anger.
    Fungerar för mig och ja, jag har bränt en hel del innan en kompis berättade gradtricket för mig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails