Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Fars dag :)

Efter en mycket trött lördag skall jag nu försöka uppbåda lite kraft och rycka upp mig. Jag tror att veckans utmaningar och påfrestningar gjort sitt till för jag var helt slut igår, ville bara sova (och HUR lätt är det med fem barn i hushållet som vill ha ens uppmärksamhet hela tiden?)

Vi fick veckohandlingen avklarad och det var bra att testa bilen med placeringar av bilbarnstolar och allt. Vi upptäckte att det inte var bra att ha alla småttingarna på samma rad. Nu har vi Li längst bak intill fönstret (man kan tyvärr bara gå in i bilen från ett håll + på förarsidan också. Det innebär att man måste klättra in i bilen tillsammans med barnen för att sätta fast dem, å andra sidan är vi vana för det har vi alltid fått gjort, skillnaden nu är att det finns HUR mycket utrymme som helst I bilen, man slipper knöka sig in.

På mellanraden sitter Luca närmast fönstret för att stolen skall kunna luta mot förarsätet, bredvid honom sitter Leon. På passagerarsidan är det airbag så där får inga små barn sitta. Vi har bestämt en regel, så fort vi åker två vuxna sitter de fram, alltså inget tjafs om att få sitta fram. Den enda gången man får göra det är när man åker ensam med en vuxen (för att slippa tjafs mellan William och Tilde, hur P-O vill göra med sina barn är upp till honom).

Jag övningskörde en sträcka innan vi gav oss in i smeten på Eurostop. Handlade mat och även present till ett kalas som Tilde skall på idag, P-O köpte filmer. Vi åkte sedan till Biltema som ligger precis bredvid, var tvungna att köpa "sparkskydd", med en ny bil vill man inte börja med lerfläckar på sätena, tyvärr var det varken snyggt eller billigt och inte passade det bra heller, men vi köpte ändå och jag fick klippa och ha mig för att få till passformen, nu kan Luca sparka bäst han vill på "galonsidan" och Li som sitter bakom honom kan sparka på "förvaringssidan). Leons fötter når ingenstans, skönt det! Vi köpte en bogserlina också och en praktisk låda att ha längst bak i bilen med startkablar och tråkigt biltjafs.

Vi for hem och Tilde hjälpte mig att skära grönsaker, jag packade upp mat, plockade ur diskmaskinen och dukade. Vi åt baguetter med olika fyllningar och såser, så bra och praktisk mat, alla plockar och äter av vad de vill. Eftermiddagen gick och P-O fick hjälp av Thomas att bogsera hem Sharanen, skönt att ha den på plats! Idag ska vi tömma den på bensin och lägga ut den på Blocket.

På kvällen åt vi lite rester från frysen och när barnen hade somnat tittade vi på "Änglar och demoner". Den var bra men jag somnade ifrån den, skall se klart den idag!
Hittade en lus i mitt hår igår och fick göra om behandlingen, hittade inga på barnen och idag har jag gått igenom mitt och tvillingarnas hår, inga löss i sikte *skönt*.


Dagens outfit:
Scarfscarf i rose
Svart brottarlinne från JC
Plyschkjol från me&i
Svarta leggings från Gina Tricot
Knee length socks i dark blue


Halsband från Miss Dee
Armband med barnens namn ingraverat från namnsmycken.com


Utan scarfen när man lullar runt här hemma


Närbild på kjolen, både fin och skön tycker jag!


Li har likadan kjol men cerise, till har hon strumpbyxor och tröja från Polarn och pyret


Leon är heldressad från Nova Star, Luca har jeans från Nova Star och tröja från Polarn och pyret.
Nu på morgonen har jag tagit rätt på tvätt och disk, har gjort i ordning en frukostbricka till P-O, det är ju farsdag idag :).
Ha en skön dag och ta hand om papporna i familjen!







5 kommentarer:

  1. Det är väl inte undra på att du var trött igår.... Du är inte mer än människa!!! Se nu till och vila och njut av din underbara familj idag.....
    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Så fin du är i meandikjolen! :)
    /LillaJag, jojoa75

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får tillfälle till återhämtning idag.
    Skönt att det löste sig bra med bilen och att allt gick väl tillslut.

    Jättefin kjol, blev lite sugen på en sådan nu :-)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Nu fick du mig att få ett ha-begär! Klickade hem de blå strumporna igår för att ha till kjolen.. Du inspirerar! Eller drar i fördärvet ;)
    Jättesnygg kombo!
    /jojoa75

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails