Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Blödiga morsan...

Idag har jag konstaterat tre saker!

  • Ett: Jag har en 3 1/2-åring som är helt makalös. I tre timmar har vi väntat och sett på dans. Ungen har inte klagat en endaste sekund. Hon har glatt tittat på alla fina dansparen, fikat med oss, småpratat lite och gått runt oss, det var definitivt helt rätt val att ta med henne på dansuppvisningen.
  • Två: Jag har en 9-åring som är jätteduktig på att dansa pardisco, det är hennes första termin och jag tycker att hon klarade det galant! Först dansade Emma och då fick jag en tår i ögat. Sedan dansade de tillsammans. Hur stolt blir man inte! Jag grät av glädje, stolthet och lycka!
  • Tre: Det finns fantastiska människor som man inte ens känner. Idag träffade jag för första gången en vän till Micke. Helt underbar människa, en sådan som direkt fyller på i grytan! Hpn var verkligen ödmjuk, rar, fin med barnen, man blir bara såå glad!

Vi har haft en jättelyckad dag, innan jag for iväg förberedda jag tacos till kvällen, Åsa kommer förbi och käkar med oss *mysigt*. På dansen var det välorganiserat, bra dansare i ett snabbt tempo. Tildes danslärare hade en jättefin Odd Molly-klänning på sig, den tillhör Artology-serien men jag kan inte hitta den när jag söker på den, jättefin! Träffade ett par från Tildes föräldragrupp, trevligt! Massor av mina gamla barn i förskoleklass och på fritids var där och uppträdde, tänk att de där småfisarna har blivit så stora och duktiga. Jag blir så glad och varm i hjärtat när jag ser dem!

Avslutar med en härlig bild som publicerades i somras i en av Örebros "småtidningar". Idag känner jag mig extraglad över mina fina barn!

Kram på Er alla!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails