Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Hemmastyle..

God morgon!!!
Allt väl med Er?
Här på Glimmervägen, Lundby, Örebro, Sverige har vi haft en ganska lugn och skön morgon. Visserligen har Li krånglat och hållit mig vaken (men nu sover hon minsann gott), Luca sover vädigt oroligt från 03:00 på natten ungefär och fram till morgonkvisten, han vill amma, släpper och ammar lite till. Om jag går upp tar det bara någon minut innan han också är uppe.
Vid halvsex gav pojkarna och jag upp, Leon var hungrig och ville ha frukost. Jag har precis ätit min frukost, dricker kaffe och äter en pepparkaka (eller två för att vara riktigt ärlig :)). Har klätt mig i gosiga hemmaplagg, visserligen tänkte jag pipa iväg till Maxi när det öppnat, behöver kompletteringshandla lite och köpa lördagsgodis förstås. Det blir nog en baguettelunch idag så då behöver det inhandlas bröd också! Stövlar och en kofta så är jag på banan igen!
Jag älskar linnen i alla former och vi har så väldigt varmt inne hos oss att det går bra att gå i linne inomhus hela vintern.

Dagens outfit:
Glazing frill tank i chalk
Plyschkjol i blått från me&i
Mörkgrå strumpbyxor från Twilfit
Knee length socks i chalk





Gillar detaljerna på linnet! Har ett vitt Humanity-band till!


Volangen där bak som ger en liten J.Lo-rumpa ;).
Luca skymtar i bild, han ville vara med på alla bilder till en början :).



Pojkarna Bus, Luca i outfit från Nova Star. Leon har tröja från me&i och byxor från Nova Star.





Luca :)





Idag ville Lovisa handla julklappar, men hon kom upp för en stund sedan och hade ont i ett öga, ville ha ögondroppar, men det har inte vi hemma. Känner mig lite dum, men vad har man det till? Om man har en infektion får man väl hämta ut medicin på recept, eller? Vi får väl se om det ger sig och hon fortfarande är sugen på att handla.
I kväll skall vi på 30-årsfest hos en arbetskamrat, Ylva! Det skall bli jättetrevligt. Liljebys skall passa småbarnen. Först kommer Henrik och Emma, Ann-Louise ansluter efter jobbet. Vi tar bil så att vi skulle kunna ta oss hem snabbt om det händer något eller om Leon blir sämre. Han har varit jättepigg igår eftermiddag och än så länge. Han får astmamedicin regelbundet och den verkar hjälpa nu, skönt! Jag skall inviga min nya Indydress i kväll, jag antar att jag lägger upp en bild innan vi piper iväg till festen!
Ha en underbar lördag så hörs vi senare!

4 kommentarer:

  1. God morgon fina!

    Tack för dina tankar hos mig - de värmer och är så sanna.. det är sjukt att människor har sån drivkraft att komma tillbaka gång på gång för att klanka ner på någon annan.

    Hoppas ni får en underbara helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. *fniss* underbar skulle det såklart vara

    SvaraRadera
  3. Snygga myskläder du har! Kjolen var ju så fin tillsammans med mollysarna.
    Hoppas du får en härlig helg.

    SvaraRadera
  4. Halloj Helena!

    Lite snabbt kommer bara svar på din fråga. Inga boots! Men Carina som äger Calou ringde igår o sa att nästa vecka är det dax. Stackars henne hon är helt matt på dom... inte undra på. Men, men den som väntar.. du vet...
    Jag hör av mig till dig när prespring kommer. Men vi ses innan dess för bootsen kommer ju innan.
    Pratade m Helena Ch. på Molly visningen i augusti. Jäklar i min låda hur snygg hon är - MEN hon är också rynkig.. hihi, men konstigt vore det väl annars. Och så otroligt rar hon är! Hon är så sjukt snygg i allt! Nej minsann, dagens arbete är slut. Nu är det bara resten kvar... Ha en skön fortsättning på helgen och kul på festen:) Kramar Eva

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails