Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Vinet gör sitt till, eller?

Oj, jag tror visst jag slant på tangentbordet.
Hur kunde det bli så?
Vinet i glaset?
Lättnadskänslan?
Firande?
Inte vet jag, men klick klick och förhoppningsvis landar Indy dress chocolate och spoiler tank chocolate i brevlådan nästa vecka :)
P-O lovade att sponsra en del, som julklapp *sötis*

Måste bara slänga in en bild på lilla Li i nya kaninis-nattlinnet, bara för go´:)

Spoiler tank chocolate

Indy dress chocolate

De stora sover och lilleman, men inte tvillingarna, de har ju sovit idag (och det behövde jag verkligen så det är helt okej att ha busfisarna uppe nu!)

Nu skall jag ta rätt på lite tvätt, igen!
Tur att jag gillar att tvätta eftersom jag uppenbarligen ägnar större delen av mitt liv i vår tvättstuga!
Njut av fredagen, nu är det fredagsmyyyys :)





2 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir att dagen slutade bra.
    Var lite orolig imorse, när jag läste första inlägget.
    (Min mamma är 1-7-lärare, vi har levt med "lusfara" hela uppväxten...och haft det två gånger. Inte så farligt, men lite läskigt innan det behandlats.Jag tror för övrigt att det som människor tycker om med din blogg är det glamourösa och mollyiga blandat med hur det är att vara människa och leva. :) )

    Jag har läst en gång att det finns två sätt att hantera kriser: "Bit ihop -och gå vidare" och "Bryt ihop - och gå vidare". Eftersom jag är den sistnämnda så vet jag att man måste bottna i eländet, men väl där kan man trösta sig med att vägen är uppåt. Det kan bara bli bättre, och det ger lite perspektiv, sen.

    (För övrigt hade jag brutit ihop långt innan dig ungefär samtidigt om bilen pajade gissar jag. Jag fick punka på bilen på väg till Stockholm en gång, på en rätt så stor väg. Jag stannade vid vägkanten...och grinade. Inte bytte jag däck i alla fall. Sedan stannade en snäll man och erbjöd sig byta det, men då visade det sig att jag hade luft nog att rulla sakta till en däckverkstad någon km bort. Så det löste sig.)

    Fina kläder du köpte - du behövde det efter denna dag. :)
    (Jag slant själv häromkvällen och klickade hem en makeout blouse. Linnet skulle vara så fint under *lite avundsjuk* :) Men vi ska till Nya Zeeland över julen, så måste sparasparaspara nu... )
    Ha det bra! Hoppas du får en bra helg för att jämna ut veckan!!
    Sara

    SvaraRadera
  2. Sara : Tack för omtanke och kloka ord!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails