Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Från en Heléna till en annan...

Härliga fredag!!!!!
Dagen började verkligen i fredagen den 13:e-anda. Hade skrivit inlägget om de bruna kläderna och skulle posta det när ett felmeddelande dök upp. Jag blev skogstokig, jag avskyr att skriva om ett inlägg (det har hänt mig alltför många gånger på Familjeliv). Skrev ett kort ilsket inlägg och fick bara ett impulsinfall, kanske det fanns som utkast?
Gissa om jag blev glad när jag hittade inlägget i de sparade dokumenten. Titeln blev därav!
Åkte till jobbet, halva mitt kärnarbetslag skulle till Naturens Hus och det var en något upphaussad stämning, dessutom visade det sig att en pedagog var sjuk. Hade en bra vikarie som fick jobba ensam på eftermiddagen men med uppbackning av andra avdelningen...
När jag kom hem var det rörigt värre (men ingenting mot hur det hade varitom jag förstod P-O rätt, barnen hade varit superjobbiga under förmiddagen och gjort massor av dumt :().
Jag blev ilsken som ett bi, inte på P-O för jag VET att han anstränger sig jättemycket för att försöka leva upp till mina höga krav när det kommer till ordning (skit i hörnen gör mig inte det minsta, men saker överallt, det gör mig hypernervig) utan på hela situationen och att jag känt mig så trött den här veckan.
Som tur var sov Luca så jag kunde sätta fart. Först hänga upp gardinen som Luca dragit ner, sedan tömma diskmaskinen, sätta på en tvätt, dammsuga smulor och all sand som satt fast under P-O´s skor och sedan hamnade på hallgolvet *morr*, röja bland leksaker, ta rätt på post och packning.
När allt var klart satte jag mig med en kopp kaffe och lite glass, kikade runt lite bland bloggar och andra roliga saker. Tvillingarna lade pussel, jätteduktiga! Jag gjorde sedan en budget (igen) som ligger i datorn, smidigt! Upptäckte att vi fått tillbaka skattepengarna för gamla bilen, toppen! Då ordnade sig den röran! Sedan rensade jag i huspärmen, slängde massor av inaktuella papper. Gick igenom nya bilens papper, kollade upp besiktningsdatum och fordonsskatten. Den var för övrigt nästan tusenlappen dyrare än Sharanen, men det är väl för att den är tokstor antar jag...
När Luca vaknade tog vi helgbadet, de hade jättemysigt och badade rätt länge, jag plockade lite samtidigt som jag pratade med dem (för att höra att alla var ÖVER ytan) och tittade till dem regelbundet. Tvättade hår och klippte naglar, smorde in Leon ordentligt.
Dukade sedan och vi har precis ätit pizza...Dricker ett glas vitt och njuter av friden, lugnet och känslan av att ha en hel helg framför mig!
Nybadade skruttar, tvillingarna i nya pyjamaserna från me&i *gulliga*.



Jag antar att jag inte är ensam om att tycka att Helena Christensen är oerhört vacker?
Hon är naturlig, med ett klassiskt utseende, inte så där tanigt mager utan bara smal och fin i kroppen. Visst känns det roligt att hon gör reklam för just Odd Molly!
Jag har förstått att just den klänningen som är på bild nedan och bärs av henne är populär och står på mångas önskelista inför pre-spring släppet.
Så även på min!
Vet att Smultrongården skall ta in den, frågan är om rara Eva tar in den i 0.
Skall i alla fall vara snabb ut dit och prova denna skapelse!

















Har glömt att berätta att en av mina elever i förskoleklassen precis har blivit storasyster, i onsdags fick vi se det lilla underverket, en helt ljuvlig liten pojke, bara såååå fin. Naturligtvis fick jag hålla och jag blir ju bara så tagen.
Vill också ha!!!!
Varför kan man inte locka män med att bara VISA en liten baby? P-O blir inte det minsta sugen på att skaffa en liten knodd av att se andras. Enda sättet att få honom att gå med på ett barn till är väl tanken på processen att GÖRA ett barn ;).
Tänk, när man var liten, då trodde mam (läs jag) att ens föräldrar gjort DET en endaste gång :D. Och vad pinsamt för dem med många syskon, deras föräldrar hade gjort det FLERA gånger (hemska tanke).
Jag är rätt öppen när det gäller sex, jag tror att P-O vant sig nu, men första gången jag nämnde det i en blogg satte han nog kaffet i vrångstrupen *hihi*. Sedan kom det ett klagomål till skolan om det. Herregud, man blir alldeles matt...vad tror folk egentligen? Att man inte har ett sexliv för att man jobbar med barn eller inom skolan? För mig är sex inte konstigare än att vi äter mat eller går på toaletten. Varför är det så tabu för en del att skriva/prata om det? Nog om det!
Ha nu en riktigt skön fredagkväll, njut av vin, av varandra eller av något annat trevligt!!!
Till sist vill jag bara säga att jag är glad att just DU läser min blogg!!!!
Helénakramar





4 kommentarer:

  1. Du är bara så härlig!! Ha en underbar helg!

    Kram // Mia

    SvaraRadera
  2. jag är glad att jag hittat till din blogg.
    gillar den skarpt.
    DU skriver så rakt och ärligt om ditt liv. bjuder på dig själv!
    Du verkar vara en helt suverän mamma åt dina barn, en superkvinna som hinner allt. Klart imponerande att läsa din blogg.
    ha en bra helg!!
    Mvh Pernilla

    SvaraRadera
  3. Ja klänningen är sååå fin och jag har förhandsbokat den blå nu. :-) Helena är vacker verkligen, det ser så enkelt ut att vara snygg då man tittar på henne.
    Trevlig fredagskväll!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails