Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Pigga upp en seeeeg söndag!

Grå text till en grå söndag

Vilken urtråkig dag vi haft, tråkig men kanske behövlig? Jag tycker som bekant INTE om när dagarna är "innehållslösa". Tanken var att vi skulle kolla Crosstrainer idag, men nu har P-O kommit på att han vill beställa en på nätet istället. Då finns det ju ett helt annat utbud. Förmiddagen gick åt till att fixa och klura lite med bloggen, har bytt banner-bild och ändrat textfärgerna...Flyttat på en del saker, lagt till något och tagit bort något annat.

Till lunch gjorde jag hamburgare till familjen, quornburgare till mig. Efter maten somnade Luca, jag pusslade lite med tvillingarna. Gjorde fruktsallad med vaniljvisp som vi fikade på. Kollade runt på nätet och ställde mig sedan vid spisen igen, bakade foccacia som vi åt till middag tillsammans med bacon, stekt ägg, fetaost, lök-och tomatsallad och acocado.

När Luca vaknade lekte barnen med sin playdough, P-O tvättade köksfönstrena på insidan, jag fixade med våra gardiner, fuskfållade dem och nu slutar de strax under fönsterbrädan istället för vid golvet, drog isär dem också så nu blev det lite mörkare i köket, de har suttit omlott förut. Nu finns det en större anledning att tända ljus :). Vi slängde två växter och justerade om lite så att det finns andra växter där nu, det blev rätt mysigt!




För att pigga upp mig lite extra har jag kikat lite på pre-spring och även på modevisningen inför vårens och sommarens kollektionssläpp...Bilden högst upp är en liten "förhandsvisning" eller en sneak-peak på det som komma skall :)


När barnen började bli uttråkade tog vi på dem kläder och packade med oss fika. Gick en promenad i skogen, plockade kottar och kastade i bäckar. När det började skymma gick vi hemåt och dukade fram middagen. Efteråt fyllde P-O på bensin i Toyotan medan jag gjorde uppföljningsbehandlingen av lössinvasionen. Först småttingarna och sedan på mig. Emma kom över en snabbis, hade köpt danskläder till Tilde och henne, de skall tävla ihop i slutet av november. Emmas familj tar med töserna till Eskilstuna där tävlingen går av stapeln, önskar att jag kunde följa med, men jag skall gå på uppvisningen istället som är på söndagen samma helg.



Skönt att vi ändå betat av några tråkighetssaker i alla fall. Och nu när jag skriver inser jag ju att dagen varit långt ifrån innehållslös...;)



Veckan som kommer blir inte så rolig, dels är det några saker på jobbet som gör mig nervös och orolig + att vi har vikarie i veckan. Sedan skall jag försöka få till vaccineringen av de tre små + William och Tilde (hade hoppats att Micke skulle ta tag i det, men han kan inte, SUCK!). Dessutom skall P-O och jag ha spruta också (och alla andra i arbetslaget vilket innebär ökad arbetsbörda för de som är kvar). På torsdag är det APT och P-O har kurs.



Hmmm, man längtar redan till fredag och ett glas vitt *hihi*.



Ha en skön kväll!!!

Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Jättesnygg bild i bannern.
    När man börjar beta av vad man gjort så blir dagarna sällan sysslolösa.
    Hoppas ni slipper de där små rackarna nu och att veckan blir bra trots allt.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Klänningen du har i bannern är helt underbar. Stod och kände lite på den sist jag var på Smultrongården. Köpte inte men måste ju dit på julmarknad till helgen, man vet aldrig vad som följer med då ;)

    SvaraRadera
  3. Tjejer: Tack så mycket :)
    Linda: Hmmm, julmarknad, det låter allt mysigt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails