Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Fullt hus!

God kväll :)
Hur har Ni det där ute i höstmörkret? Längtar ni efter julen eller bävar ni kanske? Jag älskar julen men känner mig alltid stressad inför momentet att bära ner kartonger från vinden, upp med adventsljusstakar och gran (vi tar alltid fram granen till första advent), inköp av julkort, inslagning av julklappar. Lika mycket som jag älskar julen lika mycket tycker jag om när den är överstökad. Ta fram de vanliga lamporna igen, åter få ha plats i klädkammaren när alla julklappar är utpytsade till barn och släkt. Tillbaka till rutiner!
Just nu känns det tyvärr lite motigt, det är rätt tufft på jobbet, de sista två helgerna har inte heller haft den där "påfyllande effekten" som jag önskar och behöver. Jag har känt mig ledsen och mentalt slutkörd när jag kommer tillbaka till jobbet på måndagen, vi är alla stressade nu och jag känner ibland att jag blir lite väl hårt åtsatt. Jag vet att det ingår i mitt jobb som utvecklingsledare, men det innebär inte att jag per automatik blir immun mot påhopp och anklagelser. Jag tycker verkligen om mitt jobb, dessa underbara barn och supertrevliga föräldrar, mina kollegor och mina arbetsuppgifter. Men det finns också en baksida och ibland visar den sig rätt starkt och då kan inte jag uppbåda den kraft som behövs för att mota Olle i grind.
Nog om det!
Slutade tidigt idag och mötte först upp en superalert Tilde som verkligen ville leka med Wilma. Just tisdagar är faktiskt den enda dagen som jag känner passar bra! Ringde hennes pappa och det var inga problem. Strax efter ringde William från sin mobil, ville ha med sig Karl hem. Ringde hans pappa och plötsligt var bilen full av glada barn. Hämtade hem småttingarna från förskolan. Tänk vad bra med en bil som rymmer 8 pers!
Att slippa neka ett barn att ta med sig en kompis hem.
Hade packning till max när jag kom hem, ryggsäckar från skogen, skolväskor, min väska, kasse med smutstvätt från förskolan. I med en högre växel, ladda diskmaskinen och starta den, ner med tvätt. Fram med köttbullar, duka, skära grönsaker, göra sallad till P-O och mig. Koka pasta, steka köttbullar, plocka. Servera 7 hungriga barn som alla åt jättebra!
P-O kom hem och vi käkade. Ut i köket och slänga ihop en äppelpaj, *såå god*. När Wilma och Karl hade blivit hämtade vid sex fikade vi.
Jag klurade fram och tillbaka på tröjan. Har varit nära att klicka hem den flera gånger under dagen. Kollade Familjeliv och en krok jag hade ute kring andra koftan nappade inte. Bestämde mig för att visa tröjan för P-O.
Han gillade den så.... "klick klick".
Allvarligt, var det verkligen någon som trodde att jag skulle låta bli? ;)
Ni känner mig väl rätt bra vid det här laget?
P-O och jag har haft en rätt mysig kväll, pratat en del och hunnit med varann. Barnen somnade i tid och det underlättar ju definitivt om man vill idka någon sorts kroppskontakt ;).
Imorgon skall jag med Ylva på ett Gangstar-party hos Emma. Det skall bli väldigt skoj, har aldrig tidigare varit på ett sådant. Skall kika på julklappar till småttingarna, de stora är jag ju redan klar till.
Nu skall jag lägga ner mitt trötta huvud på kudden och slökolla på tv...
Ta hand om dig och gläds åt det lilla, ett vänligt ord, en kram, ett leende, eller kanske en alldeles ny Molly!
Helénakramar



2 kommentarer:

  1. Den kommer passa dig fint. Ta nu hand om dig och vila lite.

    Massa kramar!

    SvaraRadera
  2. Grattis till ett jättefint köp! :-)
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails