Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Julkort!

God morgon :)
Nej, det blev ingen vidare munter eftermiddag...egentligen tror jag att det beror på mig, jag blir så stingslig och sur när jag är uttråkad, P-O och jag blir osams om småsaker, sånt där som man STÄNDIGT irriterar sig på hos den andre men väljer att inte säga, det säger man en sådan dag. Ibland rinner liksom bägaren över.
Jag ställde mig i köket, bakade foccacia, stekte bacon och kokade ägg. Skar grönsaker och dukade. Vi går mer och mer åt plockmaten, av två anledningar. Vi har sju barn med sju olika viljor och önskemål. Det är alltid en eller ett par barn som vägrar äta, gnäller, suckar eller stönar. Om vi väljer plockprincipen så tar var och en det den vill ha, en väljer skinka, en salami, en bacon o s v. Den andra anledningen är att eftersom jag är vegetarian kan jag inte provsmaka maten och det känns lite obehagligt att servera något man inte alls vet hur det smakar. P-O lagar också mat, men inte i samma utsträckning som mig.
När vi hade ätit tog jag med mig William och Tilde till min mormor och morfar. Jag brukar hjälpa dem varje år att skriva julkort och nu var det dags. Tog med mig mina kalligrafipennor och tycker jag gjorde ett rätt okej jobb. Vi fick lite glass där också. Hem igen och natta barnen, jag slumrade till och vaknade vid halvåtta igen, kom dock aldrig riktigt in i matchen igen utan somnade före nio. Med andra ord, kvällen slutade i samma trista stil som söndagen hade upplevts.
Idag är det måndag, nya dag, ny vecka, nya möjligheter!

Dagens outfit:
Summer of 2007 tunic i grey
Svarta jeansleggings från Only
Swedish hasbeens i cognac





Tycker rosen är så rar på armen!


Snyggaste bootsen, ever!
Idag jobbar jag till halv fem,s edan skall jag på utvecklingssamtal med Tilde, William får vänta på fritids. SEdan skall jag förbi min svägerska och hämta deras bärbara dator som P-O skall försöka laga. Inte nog med att vi har fem datorer i det här hushållet + att Lovisa och William har varsin bärbar. Dessa skall P-O liksom uppgradera, serva, laga , fixa, byta komponenter i. Sedan får han dessutom fixa övriga släktens, grannars och andras datorer.
Tur att han är både snäll och duktig!
Ha en bra måndag!!!!





7 kommentarer:

  1. Otroligt snyggt klädd idag! Väldigt mycket min (egentliga) stil! Ha nu en bra måndag och sköt om dig/er! (det var jag som skrev kommentaren innan och tog bort den eftersom det var fel konto jag var inloggad på!). KRAM!

    SvaraRadera
  2. Jätte fin är du idag! Hoppas denna dagen blir mycket bättre.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Kanonfint klädd du är idag!!!
    Ha en go dag och hoppas på en bra vecka....

    KRAM // Mia

    SvaraRadera
  4. Håller med ovanstående skrivare mycket fin outfit idag så klär jag mig jämt fast då inte i O M utan snarlika modeller *me like* bootsen såå fina jätteavis undra om de finns i svarta???? Ha en bra dag ida!!!

    kramar / tina

    SvaraRadera
  5. Hallå gumman!
    Snygg outfit:-)
    Gillar den blusen jättemycket!
    Och bootsen också självklart är ju hur läckra som helst!
    Säger samma som dig, idag är det en nya vecka!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tina: Ja, det finns nog i svart med, i alla fall i hög modell...kika på hemsidan!
    Odd M, Mia,Tina: Tack så mycket!

    SvaraRadera
  7. Snygging!

    Hoppas din dag är fin!
    KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails