Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Samlar husmorspoäng...

God kväll
Har Du det bra?
Vi håller på och grejar med "småsaker" här hemma. Det började med att vi slängde småbarnen i badet. P-O vaktade dem medan jag stekte fläskfilé, hade in potatisgratäng i ugnen (jag är slö, köper vaccumförpackad), gjorde sallad med körsbärstomater, fetaost, lök och soltorkade tomater *mums*. Dukade och tog sedan barnen ett och ett. Skönt att ha hjälp av P-O, han fick sätta på blöja, se till att Leon blev insmord o s v. Sedan käkade vi, barnen åt dåligt, tyvärr. Ingen av de tre små är någon vän av potatis, kött är de inte storätare av heller...Där får man för att man skulle "lyxa till det lite", det är bättre att hålla sig till barnmat!
Efter maten beslöt vi oss för att flytta på Crosstrainern som barrikaderar matrum/sovrum. Jag kom på att den kan stå i matrummet längs med skänken. Självklart är det tillfälligt, men det är liksom ingen idé att bära ner den till badrummet när det skall renoveras där. Det känns okej att den står som den gör, bara den står i ordning. Vi fick justera mattan och matbordet och få till sladdarna som går från våra bärbara datorer och från själva träningsmaskinen, nu känns det okej! Bar ner saker till källaren och har samtidigt tvättat, fick som tur var bort oljan från kläderna!
Fick sedan ett riktigt husmorsryck. Jag älskar alla mina Odd Molly-strumpor, men kvaliteten är verkligen urusel. Man skulle ju kunna förvänta sig att strumpor för 800 kronor skulle hålla bättre! Jag misstänker att det är sandpappersremsorna vi har i vår trapp som gör att de slits extremt, jag menar, jag springer ju ner till tvättstugan ett ANTAL gånger varje dag.
I allafall bestämde jag mig för att laga de med hål! Det är väl husmorspoäng om något?
Jag är inte så bra på att sy som vissa andra, å andra sidan är jag en jäkel på annat ;)
(CENSUR, det kan ju vara BARN som läser :))

Knee length socks dark blue: CHECK!

Knee length socks chalk: CHECK! (dessa har ju dessutom bivit missfärgade av mina stövlar, jag valde att klippa av fotdelen och gjorde benvärmare av dem istället, då kan man ju använda dem som snygga "Överstickare" till stövlarna!)

Jacquard longsocks cherry: CHECK!

Vill ha.. vill ha... vill ha....



Jag har drabbats av ett nytt "ha-begär" ;). Nej, så illa är det inte, men jag har faktiskt blivit väldigt sugen på en 4 continent x-stich i blossom. Jag har ju inte varit såå jätteförtjust i dessa, men inom kort tid har jag sett fina bilder i bloggar och en tunika live och de är verkligen JÄTTEVACKRA! Den här färgen vore lite spännande eftersom jag inte äger något Molly-plagg i just blossom. Jag tänkte vänta in och se om den kommer på rea. Jag har inte lust att betala fullt pris och en månad senare sänks den med 30 %. Jag tror att ajabajakids gör så att i takt med att det kommer "nyheter" så sänker de priset på det gamla. Nyligen sänktes priset på pre-fall (det var ju då P-O köpte Native-blusen åt mig) ungefär samtidigt som Winter släpptes. Nästa vecka eller veckan därpå kommer pre-spring, kanske att de sänker priset på Fall då? Man kan ju hoppas i alla fall!

Kvällen här hemma har annars gått åt till lite plock (som vanligt), har dammsugit (igen) och njutit lite av vin och godis däremellan.
Nu skall jag nog kika lite på tv tror jag!
Det kan man väl vara värd!
Sköt om Dig!
Heléna




3 kommentarer:

  1. Precis den blev min första fina OM :)...med en underkjol i tyll från Indiska blev det en superfin klänning ...

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Får jag fråga?? Ammar du, men dricker ändå vin typ varje kväll??

    Bara en fundering...

    SvaraRadera
  3. Anonym: Ja, jag ammar, jag dricker INTE vin varje kväll. Ett glas på fredagen och ett på lördagen. Jag har aldrig druckit förut när jag ammat de andra barnen, å andra sidan har jag bara ammat dem till dess att de varit ett år. Jag resonerar så här, om Socialstyrelsen kan gå ut och säga att det är okej att dricka ett glas när man ammar så känns det "mer okej", men jag skulle inte göra om jag hade ett spädbarn som BARA får i sig min mjölk. Men jag tänker att det lilla Luca kan få i sig genom min mjölk måste vara försumbart med tanke på hans kroppsvikt och hans övriga matvanor.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails