Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Lika-olika

God morgon nätvänner :)
Hoppas ni haft en god natts sömn, det har jag! Trots att jag gick upp 04:10 igår var jag pigg på kvällen, det tillhör ovanligheterna att jag är uppe länge med P-O. Vi behövde verkligen tid för varann, det är inte alltför ofta jag har ork och energi till att vara något annat än mamma och kollega. Jag vill verkligen vara en trevlig, omtänksam och bra fru.
Det är meningen att man skall hämta energi i relationen eller hos sina vänner tycker jag. Vi har haft det tufft i perioder, men ändå står vi här sida vid sida. Ibland är någon av oss framför, långt framför, men vi brukar hitta balans igen.
Vi har många likheter men förstås också olikheter.
Det som en gång band oss närmare varann är det gemensamma intresset för film.
Vi brinner båda för film och skulle verkligen vilja ha möjlighet att gå på bio oftare!
Vi har en filmsamling som närmar sig 1000-strecket. Även om jag inte så gärna ser på Science fiction och han inte alltför gärna på verklighetsbaserade dramor så hittar vi gemensamma genrer.
Svenska deckare är verkligen vår absoluta gemensamma favorit!
Vi tycker uppenbarligen om barn, både att jobba med och att ha en egen stor familj. Som ni nog vet vi det här laget så vill jag ju oerhört gärna ha åtminstone ett barn till. P-O har inte sagt blankt nej, men han känner definitivt inte det suget som jag gör. Min "övre gräns" går nog vid 40, sedan känns riskerna rätt så läskiga. P-O är 47 idag och ingen ungdom så det är väl främst hans ålder vi har emot oss.
Vi tycker båda om datorer, P-O är ju dessutom oerhört duktig, han är dataansvarig på skolan, han bygger datorer och fixar det mesta. Han har lärt mig massor men jag är också stolt över att lärt mig en hel del själv! Jag är ju mer intreeserad av att skapa blogg, hänga på intressanta siter, vara aktiv på Facebook o s v.
Olikheterna då...
P-O tycker om att träna (han styrketränar och tränar israeliskt självförsvar, Krav maga!. Han har svart bälte i Ju-jiutsu och brunt bälte i Karate, det är något jag är rätt stolt över, det är ju vrålhäftigt!). Jag avskyr att träna, jag har provat allt från att jogga, simma och svettas på gym till basket, fame-jazz, aerobic och kardio-combat.
MEN INGET HAR FÅTT MIG ATT FORTSÄTTA!
P-O älskar att hålla på i trädgården med växter och bygga på huset. Jag gillar inte alls det! Har aldrig varit intresserad av trädgård eller ens snittblommor. Jag har tummen mitt i handen och lever efter devisen "hellre fort än bra" vilket P-O får kraftig allergisk reaktion av, av bara blotta tanken!
Jag älskar att shoppa, gå på sta´n, gå på olika events som innefattar MYCKET folk. Jag älskar storstadspulsen, trycket, intensiteten.
P-O sitter hellre i hammocken med en kopp kaffe och tittar på sina hostor.
Vi får hoppas att våra gemensamma barn får något mitt emellan.

Dagens outfit:
Voile short dress i chocolate
Spoiler underdress i dark blue
Spoiler underskirt i chocolate
Grovstickade strumpbyxor H&M
Knee length socks i pink





Men vad har jag i midjan?
Jag har blivit inspirerad av många bloggare som lagt till ett bälte på denna tunika, tyckte inte jag hade något som passade och så kom jag på det här. Vet ni vad det är?
Axelremmen till väskan :D


Li har på sig fina tunikan, idag med cerisa plyschbyxor till!

Luca har på sig tröja från me&i och Armybyxor från Nova Star.
Just nu håller jag på och betar av tråkighetslistan. Har hämtat in de två andra bilbarnstolarna från förrådet, har slängt in klädslarna i maskin och skrubbat stolarna med våtservetter. När klädseln är på plats igen skall vi väl lägga ut dem på Blocket tillsammans med Sharanen, vi skall sätta ut den för två papp, blir vi inte av med den får den köras till skroten, vi ger den någon vecka eller två.
Jag hoppas att Thomas vill hjälpa oss att bogsera hem den idag. Jag är inte så van att bogsera och det känns läskigt med ny bil och allt. När P-O vaknat till och gjort sig i ordning skall vi inviga bilen allihop, åka till Maxi och handla, den här veckan har det inte blivit någon handling eftersom jag varit billös, nu ekar det i kylskåpet *hoho*.
Ha en skön lördag!!!!






2 kommentarer:

  1. Fiffig idé! Hoppas dagen blir lugnare idag!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jättefint med skärpet eller remmen hihi..första jag såg...snyggt!! Ang olikheter det är det som gör man kompletterar varandra tänk att jämt va med vararndra dela samma intresse vad skulle man prata om ,nu kan man ju berätta m m vad som tex hänt vi har samma mellan oss och tycker det är skönt klart man har mycket gemensamt annars skulle det ej gå...jag gillar oxå gå på stan shoppa SMINK (min passion lever jag för) m m han nope...träna slappa och ta´t lungt!!Vi har iaf en fin kombo...ni med och får fina barn det är ju det bästa eller hur?? Ta hand om varandra nu kramar i massor

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails