Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Vilken dag!!!!!

Det här går nog till historien som en av de rörigaste dagarna, puh!
Förmiddagen rullade på och sedan var det dags för mig att åka iväg till Smultrongården, ditresan var väldigt hackig och stötig, som att motorn inte svarade på gaspedalen. Kom fram i alla fall och shoppade dessa två saker, ett par efterlängtade träskor och de rååååsa strumporna som Tabby så klokt konstaterade skulle passa till min röda Taradiddle och vet ni, jag tänkte matcha med skorna *oj oj*



Sedan åkte jag därifrån och kom några kiliometer, sedan dog motorn :o.
Kunde rulla in på en busshållsplats. Försökte få tag i P-O men gick bet. Ringde mina kollegor och informerade att jag skulle bli sen.
Ringde sedan till Möller bil, som tur har vi mobilitetsgaranti och då ingår bärgning. Hade turligt nog lyssnat på min man och hade en filt i bilen, det var nämligen snorkallt. Efter en halvtimme, drygt, kom en bärgare. Han var jättetrevlig och vi pratade hela vägen in till Örebro.
Han lämnade först av bilen och sedan gick vi in för att fixa med papper, jag trodde i min naivitet att jag skulle få med mig en leasingbil (för så var det förra gången).
Men nej, tre timmar skulle de ha på sig för att kolla om något var fel. Jaha och vad skulle jag göra, jogga tillbaka till skolan till kollegor som skulle sluta/gå på möten?
Bärgningskillen var världens snällaste och skjutsade mig tillbaka till jobbet. Jag frågade om jag kunde återgälda på något sätt (och när jag berättade det för maken tittade han lite finurligt på mig, nej, jag betalade INTE i natura ;)).
In på jobbet för att få lite återkoppling och ta över. Tankarna for i huvudet och sedan ringde de från bilfirman.
Motorn hade havererat.
Kaputt.
Finito!
DÖD!
ICKE-FUNGERANDE.
80 papp.
Skroten med andra ord, suck suck!
Det var svårt att jobba sista timmarna.
P-O hade det tufft han med, fick cykla till mötet i snöstorm, hämta småttingarna UTAN bil och vagn (för den var på jobbet).
Vi kom hem ungefär samtidigt.
Jag ringde till Toyota och frågade lite om bilen vi tycker är intressant (hittade den på nätet), jo, den finns kvar.
Fick förslag på finansiering och det ser ut som att vår budget håller för det. Ringde till IF för att få reda på försäkringskostnaden, den var också rimlig!
Imorgon skall jag ringa och säga att vi vill ha bilen (och ber att Stockholmskillen som OCKSÅ är intresserad inte har knipit den).
Skall sedan försöka ordna så att jag kan ta en halv semesterdag på fredag, P-O slutar tidigt och kanske kanske vi kan låna en bil, prata med förskolan om barnen kan få vara kvar en stund på eftermiddagen (vi har ingen barnvakt och ingen bil att frakta dem dit).
Hoppas hoppas att det är okej med förskolan, skulle ni neka?
Om allt går vägen får vi fram kontanter, vår kreditprövning går igenom, vi skriver papper och åker hem med en ny bil!
Håll nu tummarna!!!!

8 kommentarer:

  1. Herregud vilken dag! Tänk vad vi är beroende av bilen och ni med alla småttingar dom ska fraktas. Tur att du fick tröstshoppa lite i förväg:) Det var jättesöta träskor och strumporna är supersöte de med. I kväll skulle det nog passa med det där vinglaset som ni missade i helgen. Håller tummarna för er att ni är nya bilägare i morgon!

    SvaraRadera
  2. Oj! Vilken dag. Fast ni är väl inte förvånade att den la av? Vad är det för bil? Vill ju veta när jag möter er på vägen så jag kan vinka ;)

    SvaraRadera
  3. Om allt går vägen är det en Toyota Hiace i silver..

    SvaraRadera
  4. Näää, vilken jäkla otur! Hoppas och håller tummarna för att ni blir ägare till den bil ni vill ha! Fina saker fick du ju med dig hem i alla fall :o)

    SvaraRadera
  5. Oj vilken dag !! jag håller tummarna att allt löser sig för er !
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Ups,...nu ledde jag dig till fördärvet. Själv hade jag inte råd med dem och köpte vinröda på NK i ullmix för 200 kr. Fint det med.

    Du får visa hur det blir sen med outfiten.

    Men vilken osis med bilen. Toyota är en mycket bra bil med lite reperationer coh drar lite bensin..

    Tabby

    SvaraRadera
  7. Osis med bilen men hoppas med er på den nya och lite mindre medbestyr sen!!! Snygga trälabbisar och strumpor kan se kombon framför mig..snyggt!!!! kul se sen ihopmatchat med kläder!!! håller tummen hårt!!!
    kramisar

    SvaraRadera
  8. Nej men du vilken dag, vilken otur med bilen!!! Usch jag kan se din stackars man cycklandes i snöstormen... Kunde inte annat än att le lite åt eländet. ;-) Hoppas det ordnar sig med den nya bilen nu och att den blir er!
    Måste säga att jag älskar dina inköp, guuuud så läckert att kombinera strumporna och träskorna så skulle jag också kunna tänka mig att ha det. Åh vad jag blev sugen på et, jag har ju redan strumporna...
    Dagens var supersnyggt som vanligt, gillar dina kombinationer och du är såå söt!!!:-)
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails