Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Arga mamman!

Usch, jag vet knappt vilken ände jag skall börja i. Idag känns allt bara sååå fel!
Blä helt enkelt!
Hur mycket skit kan man ta egentligen? När vinner de som dränerar, trycker till, förstör och ställer orimliga krav. Är de nöjda när de drivit någon till utmattning, depression?
Man måste få gnälla ibland, göra sig av med värsta ilskan och frustrationen. Men att dag ut och dag in bara gå i det där gnället och sakta men säkert förpesta omgivningen. Det är fräckt och oerhört egotrippat. Fruktansvärt själviskt faktiskt!

Jga gör precis en sådan groda här nu, men det är frivilligt att läsa. Som läsare är det bara att klicka bort sidan och puts så är det väck. Men de där människorna i livet som man inte kan "göra sig av med".
Vad gör man åt det? Hur överlever man?

Jag börjar bli van nu och jag brukar resa mig upp, om och om igen.
Men när det kommer för tätt inpå, då finns varken kraft eller ork kvar.

Jag hade sett fram emot lördagkvällen hela veckan. Känslan av att ha klarat av allt under veckans gång med Apt-avslutning, organisation av barnvakt, kalas för William, ett tufft arbetslagsmöte, besök hos mormor&morfar, planering av Spanienresa, förberedelser inför kollo, hämtning av väska, pusslande för att få ihop studiedag med barnvakt, lämning av all packning och genomgång av denna, ett pass på Smultris. Många roliga saker men också många saker som kräver mycket av mig i tankeväg och organisation.

Som vanligt har jag väl tokhöga förväntningar för jag blir så in i bängen besviken.
Skulle kunna skriva en avhandling här, men så blir det inte.
Jag kan bara säga att det hela resulterade i brända Snoddas och en mycket ledsen Heléna som somnade före nio.
Suck!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vaknar i morse och är på ett uselt humör. En ledig dag i veckan och då vill jag helst bara att dagen skall vara över. Dessutom en sådan där dag när det känns som att det aldrig tar slut. Man börjar se ljusningen, nu är jag snart klar, viljan att få sätta sig ner och blogga. Men nej, kommer in i ett rum, massor av saker utspridda. Sopor i drivor, disk som skall in i maskinen. Slut på duschkräm. På med tvätt. Bada barn. Duscha Luca. Torka bort efter frukost. Klippa naglar. Hjälpa på med kläder. Bädda. Ungar som skriker i falsett i sin lek. Och ingenting orkar mamman med egentligen.
Var hämtar hon kraft för att göra allt det där som hon helst vill skita i?

Deppfia skall sluta tycka synd om sig själv!
Behövde få ur sig detta bara!
Är du kvar?

Försöker pigga upp mig med fin klänning idag!

Dagens outfit:
Amerind dress i dark pink (storlek 0)
Tubtopp H&M
Träskor (Sara i cerise)


Ungefär så här arg...(men genast lite bättre till mods, skrivandet har en förlösande kraft!)

Ha en bra dag, vad du än skall hitta på!!!!
Kramis

12 kommentarer:

  1. Ja kära Du ibland kan jag bli så rädd för just det här med att förväntningar för så ofta faller de då i kras och istället blir det oväntade härligt! Kanske kommer dagen ändå att bli bra idag?! Kram till dig iallafall och verkligen en himla fin klänning! /K

    SvaraRadera
  2. Du MÅSTE sänka kraven på dig.... Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete... Vet att det inte är roligt att höra men jag kan LOVA dig att det är så.... Har TYVÄRR erfarenheten och idag är det skitigt hemma hos mig enligt mig men inte enligt andra... Men det har varit MYCKET och många års arbete att kunna släppa kraven...
    Var RÄDD om dig....
    Hoppas du får en UNDERBAR dag trots allt...
    Själv skall stora dottern och jag rensa/röja källaren...
    En STOR kram

    /Madde

    SvaraRadera
  3. Men alltså att skriva ner gnällandet det är väl det bästa man kan göra? Då får man det ur sig! o det är bättre än att det ligger o pyr inom en.
    Jobbigt med energitjuvar.

    Och vilken fantastisk klänning!

    SvaraRadera
  4. *kramar om* /Linda

    SvaraRadera
  5. Hoppas att din dag blir bra trots allt! Du är jättevacker i din fina klänning, stor kram

    SvaraRadera
  6. ja att skriva av sig är nog det bästa man kan göra. få ur sig allt och förhoppningsvis må lite bättre. och det är ju frivilligt att läsa. :-)
    hoppas din dag blir bättre.
    kramar

    SvaraRadera
  7. Ja du känner igen din frustation,tror det är bra att få sätta sig och skriva det man har inombords och få rensa bort allt elände.
    Hoppas du kan njuta av söndagen trots allt och njut av din vackra dress skulle vilja ha en sådan men min plånbok räcker inte till just nu.

    SvaraRadera
  8. Känner precis som du, vi är nog rätt lika i mycket och speciellt med krav och höga förväntningar. HUA! Jag har ingen lösning och springer själv runt i ett ekorrhjul...

    SvaraRadera
  9. Ibland blir det för mycket bara och man är inte mer än människa. Det är mycket med jobb, familj, barn och allt annat som kommer med det och ofta är det rutiner som man måste göra om och om igen för att det inte ska gro igen fullständigt. Jag blir också så stressad då det är rörigt och jag känner att saker hänger över mig med allt som behöver göras. Stundtals kan jag skaka av mig men för det mesta måste jag få saker gjorda för att jag ska kunna slappna av...
    Försök lyssna på dig själv för när du reagerar så här är det ett sätt för din kropp att säga stopp. Då kan man kanske göra något roligt istället för att bara diska för att få ny energi och kraft.
    Imorgon är en ny dag!!
    Styrkekramar från Ina

    SvaraRadera
  10. Tack alla ni underbara människor som stöttar, peppar och förstår!!!!Ni är guld värda och förgyller min dag! *kramar*

    SvaraRadera
  11. Skickar en stor stor varm peppkram till dig och hoppas att det du skrivit ner och vi läst har gjort att det känns bättre skönt,inombord och den forstatta dagen blir så bra den kan!!!

    SvaraRadera
  12. Jag tycker iallafall du är fantastisk som orkar!

    Jag hade också en skitdag igår och humöret är väl inte på topp idag heller men det är bara att bita ihop ;-)

    KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails