Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Hjälp, någon?

God morgon :)

Jag tänkte fråga er experter där ute! Jag bytte ju bloggmallen för ett par veckor sedan, nu tycker jag att det krånglar med bilderna. De bilder som är små får en extra ram till vänster om sig, varför är det så? Jag har googlat och försökt hitta information, det verkar som att HTML-koden är korrekt (border "0").
Vad kan det vara då?
Någon som vill hjälpa mig?
~~~~~~~~~~~~~~~~

Fick ställa klockan på ringning i morse och kände mig trött *gäsp*. Efter att ha snoozat masade jag mig ur sängen. Satte på en diskmaskin och tog rätt på tvätten. Satte på datorn och hittade lite bra träningsmusik på Spotify. Tränade och det gick så himla bra med bra musik till!

Duschade och målade tånaglarna i det väldigt råååååsa nagellacket :)
Luca kom in till mig och tittade på. Gav honom och de andra frukost. Tog fram kläder till tvillingarna som skall på kalas hos Maja idag! Klädde Luca och gjorde mig själv i ordning.
Tömde diskmaskinen, dammsög och nu äter jag frukost!

Skall hämta Camilla om en timme!
Längtar såååå efter mina storskruttar!

Dagens outfit:
Emb bikette denim jacket (storlek 0)
Appeteaser dress i apricot (storlek 0)
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Swedish Hasbeens


Ha en bra dag!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Men du hjälpte mig igår :o) Igår morse läste jag din blogg, du skulle avboka tandläkartiden. Då slog det mig att Gabriel skulle till tandläkaren, kikar på klockan, exakt 8.00 och vi skulle vara hos tandläkaren 8.10. Det var bara borsta tänderna och åka. Vi var där 8.15 iallafall.
    KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails