Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Rolig vecka och Modevisning!

God morgon :)

Ny vecka, nya tag!
En väldigt rolig vecka som väntar faktiskt!

I kväll skall vi ha avslutning med arbetslaget hemma hos en kollega. Pappa skall passa barnen, han hämtar dem på eftermiddagen och de skall premiärsova där *oops*.
 Han är lite orolig för Luca, det är nämligen stor risk att han kommer att behöva bajsa där och det är alltid urjobbigt för alla parter.

Vi skall i alla fall njuta av att vara lite barnlediga. Vi tänkte dricka ett glas vin eller två för en annan kollega som bor här i Lundby kan köra!

Imorgon skall jag hämta barnen hos pappa när jag slutar, stannar nog en stund. På kvällen skall jag ut och äta på Slottet med ledningsgruppen, det skall bli mysigt värre!

På torsdag har jag tagit semester från fritids för att vara på Smultrongården hela dagen, det är Modevisning på kvällen *roligt*. Om någon är sugen att komma går det bra att ringa eller maila Eva, det kan finnas platser kvar!

På fredag är det sista dagen för barnen på förskolan så då skall vi se till att ta hem regnkläder och extrakläder, tvätta upp och göra fräscht inför hösten!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kvällen igår rullade väl på...Jag tog med mig Li till Maxi, kompletteringshandlade lite och köpte presenter från tvillingarna till en kompis på förskolan som har kalas på lördag. Det passar bra att de går då, det innebär att jag bara tar med mig Luca på besöksdagen på kollo. Det är liiite lättare att hålla rätt på ett barn och dessutom hans chans att få lite egentid med mamma.

Kom hem och det var som vanligt dammsugning, tvätt och disk på schemat...Luca somnade nere på soffan redan klockan sex (han hade inte sovit lunch). Leon tittade på film med Lovisa. Li vandrade mellan. Jag kurade ner mig i sängen, såg klart en film och moffade godis, allt för att känna att det blev en bra avslutning på helgen! P-O ägnade hela dagen åt trädgården, planterade om några hostor och satte ner grönsaker i pallkragen. Jag är ju totalt ointresserad av trädgårdsarbete till P-O´s förtvivlan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner mig mycket piggare och gladare nu. Har tränat 20 minuter, det gick också bra *glad*. Idag börjar jag 08:30 så vi har lite sovmorgon. Vi har lite justeringar i schemat den här veckan och nästa. Sedan sätter sommarschemat in och då blir det helt omkullkastade tider.

Dagens outfit:
100 gr lovelove tank i pink (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Blues skirt (storlek 0)
Träskor från Calou (Sara i cerise)

Ha en bra dag!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Hej DINA TRÄSKOR SER LITE FÖR SMÅ UT KANSKE DÄRFÖR DU HAR ONT I FÖTTERNA.PROVA ATT GÅ UPP EN STORLEK SÅ BLIR DET NOG BRA.HA EN BRA DAG-

    SvaraRadera
  2. Vilken somrig och fräsch outfit :) Roligt att se dig så avslappnad igen... Hoppas du får en lika trevlig vecka som det låter - det är dig väl unnt!
    Kram, Nina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails