Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Mycket trevligt, mycket trött!

God morgon :)

Lite trött skulle man kunna säga, eller det är väl snarare en stark underdrift...
Vi hade en mycket trevlig kväll igår, dels var det mina "vanliga" kollegor från arbetslaget, men även vår toppenbra vikarie, en fd kollega som blev avtackad igår och så Ylva som väntar sitt tredje barn men varit sjukskriven ett tag.

Maten var riktigt god, vi hade beställt catering och den smakade utsökt! Vi pratade, skrattade, åt och drack gott! Vid tio rundade vi av.

Hade svårt att koppla av direkt när jag kom hem, såg på ett program på 3:an, om kvinnor som opererar sig om och om igen. Jättefina människor som till varje pris vill bli perfekta. Lite sorgligt faktiskt. Att aldrig tillåta sig att bli äldre...Det blir en sjukdom det med....Just ålder har aldrig skrämt mig faktiskt.
Har du åldersnoja?
Det enda som skrämmer mig är att förmågan att bli gravid och föda barn minskar. Det är ju ingen hemlighet att jag hett vill ha ett barn till även om vi bestämt oss för att "nu räcker det".

Pratade med pappa en stund på kvällen och då gick det väldigt bra med barnen. Undrar hur natten har gått...
Idag tror jag de skulle ta en tur med Plaskus ut till Alntorpsö *mysigt*.

Jag ansluter vid halvtvå för pappa har en klipptid. Jag hoppas att de inte är "trötta på" barnen då utan vill umgås ett tag till!

Dagens outfit:
Suiteheart minidress i rouge (storlek 0)
Jeanskjol från Esprit
Träskor från Calou (Knyta)

Ha en bra dag!!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails