Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Fredagshuvudvärk?

God morgon :)

Vet ni, det är jätteofta som jag vaknar med dundrande huvudvärk på fredagmorgnar. Hur kommer det sig? Jag börjar fundera på om jag utvecklat stress-huvudvärk. Jag tror att jag TÄNKER för mycket. Organiserar, ordnar, roddar för att få min vardag att gå ihop.

Har fått en förfrågan om att hjälpa till på Smultrongården på Midsommardagen. Det är klart att jag vill! Jag måste bara lösa en del praktiska saker först. Jag har lovat Micke att jag skall hämta William och Tilde när de kommer tillbaka från kollo. Jag vill inte belasta P-O mer än nödvändigt..han har det tufft ändå. Jag har pratat med pappa och kanske att han kan hjälpa till, det är bara det att de har gäster och jag har ju inte en liten skara barn heller. Det är praktiska saker som bilar och tider...
Vi får se om jag kan lösa det *jobbar på det*

Jag har alltså börjat dagen med en dubbel dos Reliv, jag är ju egentligen motståndare till massor av värktabletter, suck. Men vem vinner på att jag går runt och mår skrutt? Inte jag, inte barnen, inte verksamheten. Har ont i nacken och axlarna också, det lutar åt spänningshuvudvärk, eller hur! Har ju världens raraste barn på jobbet som jag drillat ett år nu i massagekunskaper så idag skall jag be att få lite, de är så duktiga och sååå snälla mot fröken :)

Kvällen igår var rätt tuff. Jag hade en underbar dag, men det känns i kroppen när man går och står hela tiden. Jag är van att sitta med lite administrativa saker vid datorn, sitter ju en del med barnen också. Därför är jag ovan att inte göra det alls på en hel dag! Satt en stund när jag åt mina mackor så det skall jag inte glömma bort!

På vägen hem levererade jag urgulliga prickiga lattemuggar till Jossan och Tobbe.
När jag kom hem igår var vi rätt trötta båda två, vi hamnar i den där fåniga pajkastningsfasen då, typ "vem som är tröttast". Ingen vinner och båda blir ännu mer urlakade, att vi aldrig lär oss!
Jag kände direkt när jag kom in att "okej, nu tar vi tag i nästa projekt". Det är okej, men inte när Luca samtidigt är urtrött och behöver varva ner. Jag vet att om jag lägger mig med honom så får jag aldrig tillbaka kraften och orken. Behövde äta, behövde packa upp. Ville blogga. Krock!

Somnade aptrött och EGENTLIGEN hade jag erbjudit P-O massage, men det var innan jag visste att det skulle innebära klockan 22:20. Fy, vid den tidpunkten är jag inte ens människa längre, mest en oformlig amöba som helst bara vill gråta av trötthet. Det skall bli bättring idag!

Måste fixa med lite småsaker, ringa och ändra en tandläkartid, ringa till mormor och gratta henne på födelsedagen. Gärna köpa lite vin. Vi har en "barnledig" vecka framför oss. William och Tilde är ju som bekant på kollo och det betyder att vi har en helg framför oss med bara de små (det händer ju aldrig annars). Imorgon hämtar jag upp Camilla vid nio, då skall vi hälsa på våra älskade storskruttar!

Dagens outfit:
Kettle coat i rouge (storlek 1)
Baslinne och leggings från Gina Tricot
Kjol från Esprit
Stövlar från Hunter



Ha en bra dag!!!!
Kramar

5 kommentarer:

  1. Wow du är bara så fin i denna kofta kommer du ha mycket användning för!!!
    Ha en bra dag..dricker du för lite kan vara en av anledningarna eller kanske glasögon jag hade ont i huvudet hur länge som helst knaprade alvedon som en galning men det var ögonen som ej samarbetade glasögon blev det och allt bra!!!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Tack raring :) Jag tror att jag dricker ordentligt! Glasögon/linser har jag redan *hmmm*
    Ha en bra dag!!!!!Puss

    SvaraRadera
  3. Jättesnyggt! Så du köpte koftan till slut ändå?
    Ha en trevlig dag!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Den var precis så fin på dig som jag trodde.

    SvaraRadera
  5. Låter som spänningar i nacken helt klart vilket är vanligt bland kvinnor. Jag har det själv och får huvudvärk av det. Har gått hos sjukgymnast och gör övningar varje dag vilket hjälper. Kanske du skulle behöva lite avstressande massage, sök hos landstingets sjukgymnaster!!
    Vad läcker den är kettle coaten!! hade den hemma men skickade tillbaka den i början på säsongen vilket jag ångrar ibland men det var något med den som inte riktigt klickade trots allt...
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails