Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Storlekar...?



God morgon :)

Då var det en ny dag! "Ljusblåa dagar....seglar förbi". Idag skall vi gå med det andra gänget till Vivallabadet. För mig är det perfekt, dels promenaden dit och tillbaka och sedan få vara ute med barnen. Tiden går så fort! Idag skall P-O till tandläkaren med tvillingarna, han får lämna Luca hos mig på jobbet. Sedan hämtar de upp oss vid halv fem när jag slutar. Vi skall möta mamma på stan som skall bjuda oss på Creperiet, lyx att slippa laga mat!

Igår hade vi en lugn och trevlig kväll! Jag gjorde fotvård på P-O och berättade alla detaljer om besöket hos Anki. Li vaknade vid elva och var sedan vaken från och till hela natten. Hon stör inte på något sätt men ändå. Vid fyra flyttade jag över till tvillingarnas säng, öppnar fönstret som är precis vid sängen, det blir så svalt och skönt då, nästan lite kallt! I vårt sovrum är det tokvarmt för solen ligger på hela dagen och kvällen (söderläge).

Morgonen har varit som vanligt, tränade, tog rätt på tvätten, gav barnen frukost. Tog en lång dusch *skönt*. Gjorde mig i ordning och dricker mitt morgonkaffe nu!

Hoppas att klänningen kommer idag, jag är faktiskt lite nervös, det är alltid läskigt med dragkedjan och man vet ju inte riktigt med storlekarna. Än så länge har jag bara behövt skicka tillbaka ett plagg som varit för litet (en Spoiler-underdress). Tänker att klänningen kanske är lite stum? Har googlat lite och det verkar som att den är normal i storlek. Men å andra sidan fattar jag inte vad som är normalt när det kommer till Odd Molly...Jag menar, jag har en klänning som är riktigt stor som jag kan dra på mig utan att dra ner dragkedjan, medan ett linne är så litet att jag får åla mig i det...När jag väl kommit i klänningarna brukar de sitta bra, men innan *puh* Jag vill inte gå upp i storlek, känner mig stor som ett tält då. Modellerna är ju oftast så generösa ändå!

Dagens solvänliga outfit:
Tubtopp från H&M
Coquette skirt i purple (storlek 1)
Träskor från Calou (Sara i cerise)








Ha en bra dag!!!
Helénakramar

8 kommentarer:

  1. Hej Helena.
    Jag som inte bor i Örebro men är där titt som tätt undrar var creperiet är för nå´t ställe. Det låter som om det är barnvänligt ifall det har med pannkakor att göra.
    Ha en bra dag...Cilla

    SvaraRadera
  2. Cilla: Ja, det är mycket barnvänligt, stor lekhörna, plats för barnvagnar, micro, barnbestick...Barnmeny och sedan massor av vuxengott som sallad, pasta, crepes med mera..Ligger på Kyrkogatan (snett bakom Nikolaikyrkan vid parkeringshuset) *kram*

    SvaraRadera
  3. Hoppas att klänningen kommer att passa:-) Håller tummarna!
    Somrigt och fräscht det du har på dig :-)
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Hej förstår att du tycker det är svårt med storlekarna men hellre får stort än för litet.MVH Lena

    SvaraRadera
  5. Svårt det där med storlek... det kan variera från plagg till plagg. När jag handlar på nätrea brukar jag köpa dubbla storlekar (om det finns) och sälja den som inte passar. Då är man garderad.

    SvaraRadera
  6. Tack för tipset. Låter som att vi måste testa Creperiet och nu vet jag ju var det ligger //Cilla.

    SvaraRadera
  7. Du beställde klänningen i storlek 0 och pratar om tält... HERREGUD!!!

    SvaraRadera
  8. Lena: Och jag tycker tvärtom, är det för stort blir det hängandes för då trivs jag inte...för litet så att jag inte kommer i plagget är ju definitivt inte bra för då blir det VERKLIGEN hängandes ;)...jag vet att många tycker att jag skall gå upp en storlek i kläderna, men då trivs inte jag och det är ju jag som skall bära dem :)

    Tove: Det är ett bra tips om man har mycket pengar på kontot :D

    Cilla: Hoppas det blir lyckat!

    Anonym: Det finns små tält och stora tält...Tälteffekt kanske låter bättre?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails