Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Inköp!


God kväll :)

Hur har du det ute i sommar-Sverige?
Vi har precis kommit innanför dörren!
En fullspäckad dag!

Det gick i ett sakta mak på jobbet, trängdes med 150 Örebro Cup:en spelare i matsalen med efterföljande kaos i köket bland tallrikar och karotter!
Var ute en stund med barnen på eftermiddagen då det sprack upp!

När det lugnade ner sig framåt eftermiddagen loggade jag in på en dator och googlade på Ecco-skor till tvillingarna. Jag har alltid haft Kavat till mina barn och varit supernöjd med dessa men förskolepersonalen meddelade att Li ständigt frös om fötterna i sina och frågade om jag kunde byta märke till något annat. Har hört mig för lite och förstått att Ecco goretex är RIKTIGT bra. Har du erfarenhet av dem?
Beställde varsitt par till Li och Leon. Luca har klarat sig bra i Kavat och får ärva tvillingarnas.




Kände mig sugen att hitta på något efter jobbet och föreslog att vi skulle ta en tripp till sta´n.
P-O hade huvudvärk men gick med på det. Han slutade före mig och hämtade barnen på förskolan och ALLA extrakläder, jackor, regnkläder, stövlar. När jag kom hem slängde jag det mesta i maskin.
Gjorde rent stövlarna och ställde i ordning en "förskole-kasse" till hösten.

Vi åkte sedan upp på sta´n!
Först ut var H&M. Jag behövde smink, mascara och eyeliner, ett nagellack i babyrosa slank med och så fick de små välja varsin hårborste. Li ville ha och då tyckte jag att pojkarna skulle få med!
P-O smet iväg till Systembolaget och köpte vårt favoritvin:



Jag och barnen gick till Polarn och Pyret. De behövde nya underkläder, tänkte att vi skall försöka vänja Luca av med blöja till sommaren, det kan ju bli lite hur som med tanke på hans magproblem. Vi skall i alla fall försöka.







Li fick fyra par trosor, pojkarna fick sex par kalsonger och två par boxer tillsammans. Jag tycker att PO.P har outstandig kvalitet på underkläder. Nu passade jag på när det var lite rea!

Kapp Ahl hittade jag jättesnygga jeansshorts till William som P-O hjälpte till att betala, en födelsedagspresent från honom!
P-O hittade en bok om fotografering och till sist avslutade vi med middag på Creperiet.
Vi åt pasta allihop och det var fantastiskt gott! Barnen lekte i deras "lekrum" som de har i anslutning, de blev lite osams och detta med säkerhet på grund av trötthet.

På vägen hem stannade vi till vid Plantagen, P-O köpte bambuspaljé och en ormbunke!
Leon hann somna och vi kunde lyfta över honom.
 P-O fixade lite i trädgården medan jag packade upp, slängde in regnkläder i tumlaren, satte på en ny tvätt. Borstade tänderna på barnen. Betalade två mastodonträkningar *gulp*.
Hällde upp varsitt glas vitt till oss med mycket is, nice!

Ner i källaren med Williams shorts och smink, nästa gäng med kläder in i tumlaren. Plocade lite och nu sitter jag här med Dig!
Trött men nöjd över att ha uträttat ärenden!
Det är fredag och vi dricker vin, *myyyyys*
Ha en trevlig kväll!!!!
Helénakramar





2 kommentarer:

  1. Men VARFÖR blir det rutor bredvid bilderna? Fattar noll!!!Hjälp, någon?

    SvaraRadera
  2. om barnen har smala fötter är Ecco kanon. har de inte det blir de lätt kalla... vi kör med Viking goretex och är supernöjda, funkar även som gummistövlar eftersom vi inte använder sånna längre. Goretex funkar till det oxå

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails