Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

PIM, någon?

God morgon :)

Nu är jag trött på mina fötter! Vaknar på morgonen och de värker (och jag som inte ens använt dem under natten). Suck!

Jag vill komma igång ordentligt med träningen, känner mig plufsig och onyttig. Har extremt dålig mat-karaktär nu och måste verkligen hålla igång för att inte lägga på mig alltför mycket. Är jag ensam om att "belöningsäta"? Jag kan inte påstå att jag tröstäter för jag är liksom inte ledsen eller deppig, men dagarna (och livet) är så hektiskt nu att jag behöver den där känslan av att "unna mig". Det är så mycket enklare att stå ut med tuffa möten om jag vet att det skall "fikas sedan", eller trotsande barn om "vi skall mysa med godis sedan". På ett sätt använder jag väl mat och onyttigheter som substitut för allt annat jag skulle vilja göra men som jag är förhindrad till av olika anledningar...Förstår du?

När det dessutom är extremt mycket avslutningar/fester hit och dit (underbart för själen och förödande för kroppen) ökar behovet av motion . Med erfarenhet i bagaget vet jag dock att ångesten som uppstår över att ständigt behöva försaka är tio gånger värre än några kilon på magen. Så det så. Färdiggnällt!

Föräldramötet igår var väldigt kort, egentligen var det överflödigt för min del, men sånt kan man ju inte veta innan. Tildes lärare skall fortsätta in i mellanstadiet med klassen, det känns tryggt och skönt, vi har varit mycket nöjda med henne! Blev så förvånad bara, trodde att hon var en klassisk "lågstadielärare". Å andra sidan är lärarutbildningen idag så komplex. Ibland fattar jag inte alls vilken inriktning våra studenter har...

Apropå jobb...jag tänkte fråga om det är någon av mina läsare som PIM:at? Hur kommer man igång? Är det bara att registrera sig på hemsidan eller måste rektor göra något? Tacksam för svar! Karro?

Nu måste jag fortsätta med morgonrutiner här!

Dagens outfit:
Suiteheart minidress i rouge (storlek 1)
A dolce skirt i almost black (storlek 0)
Träskor från Calou (Knyta)

Ha en bra dag!
Kramis

10 kommentarer:

  1. ja det är konstigt att nu när sommaren närmare sig och kroppen vill gå ner i vila då har man som mesta att göra. Själv så startar mitt sommarlov idag. :-)
    Ser att du skrivit om PIM, har inte jobbat med det men nu i den delkurs vi läst, digitala lärresurser så pratade lärarna på Högskolan sig varma om den sidan och tyckte det var en toppen sida.
    Ha en bra dag
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej jättesnyggt som alltid , Ha en bra dag

    SvaraRadera
  3. Jag har gjort PIM för ett år sedan men just vad det gäller att komma igång så tror jag bara att det var att logga in och börja med 1:an. Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag känner definitivt igen mig i "tröstätningen". Jag kallar det så för jag tror att det är ett substitut för något jag saknar men inte kan säga vad. Hela dagen består av stress, först jobbet, sedan hem umgås med barnen samtidigt som middagen ska fram på bordet osv, så när barnen väl lagt sig så åker gotterna fram. Jag kan börja tänka på eftermiddagen vad jag ska fika på när barnen gått och lagt sig. Känns sjukt, men verkar vara ganska vanligt hos småbarnsföräldrar.
    Du ser så somrig ut på alla bilder. jag önskar värmen kommer till Skåne också snart, så man kan plocka fram sommarkläderna.
    Trevlig dag! /Helén

    SvaraRadera
  5. Jag har gjort PIM 1 + 2, för oss var det ngt som styrdes "uppifrån" att det skulle göras, och vi blev tilldelade en examinator som rättar examinationsuppgifterna. Jag vet inte hur det funkar hos er... Men det var bra upplagt tyckte jag, jag lärde mig mer på övningarna än att bara sitta och läsa all text. Ett tips är att ta reda på vad du behöver kunna :) Lycka till!

    SvaraRadera
  6. du tror inte att det är träskorna som gjort det onda, kom ihåg när jag hade en träsko period så mådde mina fötter vrister ben inte alls bra i långa loppet, snyggt men förödande för benhinnor och så. Min sjukgymnast avrådde mig att gå i träskor under en tid och det blev ganske snabbt bättre
    Kram
    Monica
    En fråga brukar marknadsafton i örebro vara bra. passerar öret imorgon och tänkte stanna till en snabb sväng

    SvaraRadera
  7. Tack för svar!!!
    Monica: Jo, tanken har slagt mig men jag har nog aldrig haft så ergonomiska skor som nu så jag tror inte det...Marknadsafton är en trevlig tilldragelse, mest bara "skräp" att handla, men trevlig stämning!

    SvaraRadera
  8. I vår kommun är det styrt uppifrån, jag blev tillfrågad om jag ville gå (kommunen har ett mål att 80% av alla inom förskola/skola ska gå innan 2011), rektor anmälde och jag blev tilldelade en examinator som höll i uppstart, godkände uppgifterna och examinerade. Mycket givande även om man har ganska bra kunskaper innan... ;-)

    SvaraRadera
  9. Hej vännen!
    Jo jag gjorde PIM 1-3 förra våren. För vår del var det bara att registrera sig på PIM-sidan och sedan blev man medlem i en grupp som sedan var examninationsgruppen på PIM 3. Vi hade alla en gemensam upptakt för alla PIM-are som examinatorerna höll i, men där var inte rektor inblandad.
    Fin du är idag, som alltid!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Har just fått PIM diplom steg 1-3. För att få tillgång till examinationsuppgifterna behöver du ha en examinator. Handledningarna finns tillgängliga på Skoverkets hemsida.
    Kul och lärorik utbildning!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails