Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

På g!

God morgon :)

Det verkar som att det vackra sommarvädret skall hålla i sig en dag till *glad*.

Tog mig i kragen igår och tränade, även om jag var nära att hoppa över. Glad att jag kom till skott. Fick en energikick och tog tag i Spanienresan för William. Chansade för att se om det gick in att checka in redan igår. Jajamen!
Vilken procedur!

Bokningsnummer, kortnummer, passnummer, personnummer. Torunn som William åker med hade varit förbi med sitt pass timmarna innan. Skrev ut boardingpassen och gjorde varsin plastmapp till dem med dessa, passen och biljetterna. Loggade in på Försäkringskasssan och beställde sjukvårdskort till dem båda.

Letade fram handdukar och sängkläder som vi inte är rädda om. Tänkte att de får slänga detta på plats om William handlar något och inte får plats i väskan hem...Mer än halva väskan fylldes av detta *suck*. Som tur är kan man ju lita på bra väder så det går ju an att packa ner shorts, t-shirts, skjortor och någon wct-jacka bara. Skall köpa nya jeansshorts till honom innan han åker, han lyckades göra hål på de gamla sista skolveckan. Han får åka i sina flip-flop från Björn Borg, dels är de rätt snygga så att han kan ha dem till shorts och skjorta och dels kan han gå i dem till stranden. Helst skulle jag vilja att han hade med sig gympaskor och foppatofflor med, men himmel, det finns ju inte plats! Han få ha med sig sina sportsandaler till utflykter! Skall jaga rätt på återförslutningsbar 1-literspåse och småflaskor med schampo, duschkräm, deo...

Skönt att vara på g när det kommer till packning!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fick massage av P-O när barnen hade somnat *välbehövligt*.

Morgonen har varit rätt behaglig, hjälpt barnen, bäddat, tagit rätt på tvätt, tränat, duschat, gjort mig i ordning, gett barnen frukost. Packat ner lite skor att använda till Modevisningen i kväll. Gjort mig några matiga mackor. Dammsugit!
 Nu kaffe!!!!

En heldag på Smultrongården väntar *spännande*. Det kommer några arbetskamrater från Lundbyskolan idag, det skall bli roligt att få hjälpa dem!

Dagens outfit:
Appeteaser strap top i lite blue (storlek 0)
Blues skirt (storlek 0)
Träskor från Calou (Nina)


Ha en bra dag!!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Superfräsch och snygg som vanligt!! Vad spännande med modevisning,m ser fram mot att "höra" om den sedan!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails