Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Ett litet break!

Hallå där!

Gör en liten paus här och pustar en stund så att jag orkar sätta igång med baket!
Vi kom iväg och beslöt oss för att hålla oss på vår "sida av sta´n". Först ut var Biltema! Inte min favoritaffär precis, men de öppnade i helt nybyggda lokaler för en dryg månad sedan och jag hade inte varit där. Ljust, fräscht, rymligt och högt i tak! En helt annan känsla faktiskt än det tältliknande bygge de haft innan.

De hade verkligen många fina cyklar, skulle kunna tänka mig att köpa både till mig och barnen (båda mina cyklar blev stulna förra året). Jag vet inte riktigt hur kvaliteten är, vi har en efter William och den har varit riktigt bra...Jag tänker att en cykel från Biltema kanske inte är lika stödbegärlig? Såå tråkigt att bli av med en femtusenkronors cykel. Det är värsta cykelstöldsligorna här i stan :(.

I alla fall så blev det en springcykel till Luca. Är det någon som har erfarenhet av det? Mina stora barn lärde sig cykla utan stödhjul på en gång. Till tvillingarna har vi köpt stödhjul och nu tetsar vi en tredje variant!

Sedan köpte vi sånt där urtrist som silvertejp (måste laga grillöverdraget), praktisk fleecepläd (med "gummiaktig" undersida som är perfekt när det är fuktigt i gräset), batteri till brandvarnaren som har pipit hela morgonen, vattenkanna (tjoho ;)), tåg, bilar och hus till barnens järnväg, grillkol, en jättebra ryggsäck till William, ganska rymlig och med många småfack sedan var det även en avtagbar midjeväska som blir perfekt för honom att ha i Spanien och en lös mobilväska till. Han ville verkligen ha den och hans Puma-ryggsäck gick sönder i veckan så den kastade jag igår. Bra pris på den också!

Vidare till Maxi, köpte nya trisslotter (ingen vinst *suck*), lördagsgodis, Pixiböcker och småplock. Åt lunch i "bistron". Korv med bröd, alla åt bra och ville ha fler. Det fanns inget bra till mig så jag har precis ätit en matlåda. Sist bar det av till Plantagen, men till slut stod vi inte ut med barnen som löpte amok. Det blev bara en betongcirkel till trädgården, att kliva på där gräset lätt blir nedtrampat.

Nu blir det lite kaffe!

3 kommentarer:

  1. Ja biltema är en bra affär,har köpt min cyckel där och den har varit kanon.

    SvaraRadera
  2. Vilken fräsig cykel han fått lillgossen. Vad kostade den? Jag ska nämligen köpa en födelsedagspresent till min son ifrån min mormor...Kram Cilla.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails