Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

På väg...

...är denna ljuva skapelse!
Jag har tyckt om den sedan dag ett men tyckte att 1300 var saftigt för ett linne! Sedan kom massor av andra saker i vägen. Fick tips från Mia att det var halva priset i en fysisk butik i Hörby. (Idyll interiör). Först mailade jag i morse och fick ganska snabbt svar att jag skulle ringa och det gjorde jag! Så trevlig och snabb service! De skall posta den idag så har jag tur är den hos mig på måndag redan!
Chills top i rose!


Idag har jag varit på BVC. Det gick verkligen jättebra! Med tanke på att tre barn skulle vistas i ett rum på mindre än tio kvadrat, koncentrera sig på syntest och hörseltest, svara på fågor, rita, vägas och mätas!
Tvillingarna vägde exakt lika mycket, 15 700 gram. Li var 1 cm längre än Leon (101, resp 102). Luca vägde 14 700 och var 91 cm kort. Luca klarade alla sina uppgifter galant! Leon kunde/ville inte rita huvudfoting medan Li ritade en prinsessa (upp-och -ner). Å andra sidan ritade hon inte ett kryss som Leon kunde göra. Båda var välutvecklade när det kom till språket! De kunde gå balansgång men inte hoppa på ett ben så det skall de träna på i sommar!

Lämnade dem på förskolan och åkte sedan tillbaka till jobbet! Eftermiddagen gick hur bra som helst! Blev upphämtad lite tidigare på jobbet av P-O och sedan hämtade vi William och Tilde! William hade klippt sig och var jättefin! Tilde hade klippt lugg, också fint!

 Vi for ut till Fjugesta och uppvaktade My. Bjöds på kallskuret, sallad, potatissallad, massor av frukt, bröd och dryck. Det passade barnen bra! Något för alla! Luca blev sådär ledsen, skulle bajsa mitt i allt :(.
Efter besöket idag på BVC har vi fått remiss till barnläkaren *skönt*.

Barnen lekte jättemycket med deras hundar. Hade såå roligt! Vi passade på att dricka lite kaffe och fika!

Har nyss kommit hem nu, smuttar på ett glas vitt och har plockat upp en hel del.
 Skall snart ta rätt på tvätt och disk!
Drivor idag....

Livet känns just nu riktigt nice!

Ha en trevlig fredagskväll!!!!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails