Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Bara ben och öppna skor!

God morgon :)

Idag skall det tydligen bli strålande sooool! Vi brukar gå iväg till Vivallabadet med barnen när det är sommarlov och fritidsverksamhet, men fortfarande är det för många barn för att det skall vara säkert. Därför får vi hålla oss i närheten av skolan med vår egen lilla "pool" och med vattenspridare. Jag skall inte påstå att jag är så bekväm med tanken att visa mig i bikini *huvaligen* och framförallt inte i en miljö där det inte finns massor av andra människor i badutrustning.

Därför gäller det att varje dag hitta kläder som är tunna och sköna att bära i värmen och som helst inte ger massor av ränder hit och dit. Först var tanken att dagens inlägg skulle heta "Skrutteruttan goes unmolly". Tänkte leta fram en till tubtopp, men nu blev inte det fallet. Just det linnet jag bär idag är ju rätt bart och framförallt tunt och skönt. Jag får stå ut med att det blir lite ränder!

Shortsen är från förra sommaren. Köpte dem i slutet av maj när jag hade börjat gå upp lite i vikt. Detta var fruktansvärt ångestladdat (och det vet ni som är inne i ätstörningarnas värld). Jag var tvungen att hastigt byta ut min garderob med alldeles för små kläder från Gina Tricot i xxs. Kläderna som inhandlades först var nödplagg som jag avskydde (det var ju egentligen min kropp jag hyste agg till). Jag hatade min nya kropp och dessa shorts tyckte jag var anskrämliga! Ni som hängt med i min blogg ett tag vet att Odd Molly faktiskt bidrog till att jag kunde acceptera min kropp med lite mer kilon på. Kunde dölja det jag ville dölja och ändå känna mig fin! Fånigt tycker en del, men för mig har det varit vägen bort från svält.
Tillbaka till jeans-shortsen då...idag är det faktiskt första gången jag använder dem, de duger rätt bra! Och jag duger rätt bra! Jag skall ta mig 17 bli bättre på att tycka om mig själv. Värt!

Dagens outfit:
Chills top i rose (storlek 0)
Jeansshorts från H&M
Sandaler från H&M

Ha en bra dag!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Du ska absolut tycka om dig själv jättefin i shorts och nu med jämtemot förra året blev jag jätteorolig för dig...riktigt sjuk såg du ut!! Nu strålar du och fin kropp prefekt snygga ben ska du visa oftare muskulösa!!
    Ha en fin dag och i bikini ska du ej skämmas gå i men förstår dig har exakt samma känsla hatar det uscha det värsta som finns skulle vilja ha en stor skylt runt mig framochbaksida och glida runt men då väcker man större uppmärksamhet så bäst glida runt anonym tror ingen märker en det är självkänslan som är i botten!!!

    kram kram

    SvaraRadera
  2. Åh du som har en så snygg och vältränad kropp. Var stolt över att du har så fin figur och kom ihåg vad din fantastiska kropp har åstadkommit, många vackra barn som har växt sig starka där inne i din lilla mage.
    Kram på dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails