Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Att bli gammal...

Åh vad sorgligt...Fick ett infall idag, att hälsa på min mormor och morfar MED barnen (det är alltid en chansning).

 Hämtade de små först och fick verkligen underhålla dem i bilen så att de INTE skulle somna. William stod redan och väntade, hade tagit med sig regnkläder (men inte stövlar). Skickade upp honom att hämta dessa och alla extrakläder. De går ju på riktigt långt sommarlov på torsdag. Tilde kom ner och hon blev uppskickad igen för att hämta sina saker. Båda var duktiga och kom ihåg gympapåsarna också. Genast hade jag ett berg av väskor och kläder i bilen *oj oj*.

Vidare till mormor och morfar. Jag hade inte sett dem på en månad tror jag. Det var som att de hade åldrats tio år på den tiden. Gamla, insjunkna och ledsna. Efter att barnen hade fått den "obligatoriska glassen" gick de ut till parken en stund och jag fick chans att prata med mina älskade morföräldrar. Vi grät alla tre, grät för saker som vi är besvikna över, saker som vi inte kan göra något åt. Människor som sviker och tid som är borta...Fy 17 så sorgligt att se sina älskade tyna bort i ensamhet.
Om jag hade möjlighet skulle jag besöka dem MYCKET oftare.

Vi åkte därifrån och jag grät i bilen hem, utan att barnen såg det. Barnen grinade med för den delen, men av helt andra orsaker. Körde in bilen för att ha en rimlig chans att få med mig allt. När det är som mest körigt vill ju Luca bajsa förstås. William hade tokont av skoskav och hade lekt barfota i parken vilket innebar att han var TVUNGEN att tvätta sina fötter! När han tar av sig jeansen så har han ett ton sand i sitt uppvik. Allt hamnar på badrumsgolvet, medan jag hämtar dammsugaren hinner William skvätta ner golvet med vatten vilket innebär att jag INTE kan dammsuga utan får istället spola av hela golvet.

 P-O hade fullt sjå med Luca. Ner och sätta på en mastodont-tvätt. Upp och packa upp matsäcksryggsäck, papper, post, fixa en kasse till Micke som är "hans" grejer till barnen. Insåg att tvillingarna var lika smutsiga de med, i med dem i badet. Duka och skära grönsaker. In med pizza i ugnen. Iväg med sopor och så fråga grannen om jag kunde få växla en femhundring. Blev inbjuden att se deras hus (inte har man hjärta att säga nej!). Tillbaka hem och reda i en konflikt. Hänga tvätt och på med ny maskin. Tvätta hår, klippa naglar och göra rent öron.
Äta!

Nu sitter jag och försöker varva ner. Upptäckte att skatteåterbäringen trillat in på kontot *tackar, bockar och bugar*

(sure)

Nu skall jag förbereda morgondagen som innebär tandläkarbesök för William klockan 07:20. På kvällen skall vi till hans kompis Carl för att planera Spanienresan. Måste köpa ros också som han skall ge till fröken på torsdag. Mycket att hålla i skallen....

Idag har P-O köpt sig en digital systemkamera, roligt att han unnar sig lite också!
Canon EOS 500 D heter den, någon som har erfarenhet av den?




Kramis

1 kommentar:

  1. Hur många timmar har du på ditt dygn egentligen? Förstår inte att du hinner med allt och jag är så imponerad att du orkar ta dig iväg med alla barnen. Jag har bara två men gruvar mig när vi ska åka någonstans. Det är nog så att vissa klarar mammarollen bättre och andra det sämre och jag är nog inte någon "urmamma".
    Kram Helén

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails