Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Men vad har jag på mig?

God morgon :)

Ny månad, äntligen!
Jag behöver närma mig skolasvlutning nu känner jag. Få varva ner lite på jobbet, få njuta av alla underbara dagar ute med barnen. Inte ätas sönder av möten och administrativa uppgifter!
Lika mycket som jag älskar månaden maj, lika härlig är juni med både skolavslutning och Midsommar!

Kvällen igår bjöd väl inte på några större överraskningar. Jag var trött och kände mig lite ur slag. Lade mig tidigt efter att ha bloggat, mailat och sett en stund på tv. Vaknade i morse med en allmän trötthetskänsla i kroppen och beslöt mig för att inte morgonträna. Nog 17 ger det mig dåligt samvete men jag skall bli bättre på att lyssna på kroppen. Det måste jag!

Li var redan vaken och just nu sitter hon och tittar i boken om sig själv. Hon är klädd och klar, jag har tagit rätt på tvätt och klätt mig. Jag tycker själv att min klädsel är lite lustig idag. Alltså dessa "cykelbyxor", de är ju för söta men de är inte så lättmatchade precis. Var tvungen att väcka P-O och fråga om jag kunde ha det på mig. Ja visst svarade han, lite lager på lager :)

Jobbar till två idag, skall hämta hem småfisarna och ta med mig lite me&i -kläder. Hoppas på leverans idag så att jag kan hämta skorna på min rast, annars får jag ta med kidsen och göra det!
Ikväll är det föräldramöte för Tilde som börjar i 4:an till hösten, ny organisation!
Tyvärr kan inte P-O träna i kväll på grund av mötet men jag kan ju liksom inte styra över det...

Dagens icke säkra kort ;)
Private embroidered dress i grey (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeanskjol från Esprit
Bloomers i powder (storlek 0)
Träskor från Calou (Gaby i beige)

Ha en bra dag!!!
Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails