Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Stackars lillskrutten :(

God morgon :)

Kvällen igår var knepig. Jag hade jättemycket energi. P-O skjutsade Lovisa till balen (hon slutar nian imorgon) och ett gäng tjejer. Vi har som bekant stor bil och den rymmer åtta personer. Vi ligger ofta högt i kurs när det kommer till skjuts! Dessutom var det en mamma med som ville ha skjuts dit för att fotografera och sedan HEM igen efter tvåhundra bilder, typ.  Min man kan aldrig säga nej. Inte så ofta till mig heller för den delen. På gott och ont. Jag var något frustrerad när han istället för att vara borta en halvtimme kom hem en och en halv timme senare.

Han får absolut åka iväg, men jag vill gärna veta. Dels blir jag ju orolig och dels var det tufft här hemma. Luca var ledsen nästan hela kvällen. Det tär på psyket och det är vidrigt att se sitt barn i smärtor. Hoppas han får bra hjälp när vi får komma till barnläkaren! Jag passade på att duscha honom eftersom han ändå var ledsen (han gillar INTE att bada/duscha) och gjorde honom extra ren, smorde igen. Han somnade vid nio på min arm, då hade vi smörjt igen, kliat, masserat, läst böcker. Tilde försökte vara behjälplig då och då. Jag sprang mellan tvätt och förberedelser.

Började titta på en film när barnen lagt sig men jag somnade ifrån den. Väcktes av min man någon timme senare. Mysigt med kärlek!

Nu skall vi strax till tandläkaren!

Dagens outfit:
Wigwam dress i grey (storlek 1)
Spoiler underdress i powder (storlek 1)
A dolce skirt i almost black (storlek 0)
Träskor från Calou (Knyta i lavendel)

Ha en bra dag!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. God Morgon!!!

    Vill bara skicka en KRAM!!!
    När jag läser ditt inlägg idag är det med ett STORT leende på läpparna.... Är det mig du skriver om ang din man??? Har samma problem jag men igentligen är vi väl glada att ha sådana män som SÄLLAN säger NEJ =)
    HAr sagt det tidigare men säger det igen TACK för att du delar med dig och den ger en mycket!!!
    Ha en UNDERBAR dag....

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Jättefin som alltid! Hoppas att du får en bra dag, kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails