Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Bakverk...

Hmmm, jag är verkligen ingen bullmamma, men den här helgen har dock inneburit en del bakning! Först ananaspajen igår. Imorse kladdkakan. På eftermiddagen blev det denna rabarberpaj som skall avnjutas imorgon när mamma, Kent, Sanny och Bitte skall fira William.

Vi har en vecka framför oss nu som inte är nådig *oj*. Roliga saker men MYCKET att hålla i huvudet och organisera kring! Imorgon skall min mamma och Kent passa barnen då vi har avslutning med jobbet. Vi har lovat att vara tillbaka vid sju och till dess kommer min bror med fru för att fira William som fyller 11 år på fredag.


Dagen har varit jättemysig! Var ute och solade en del, varavde med lite plock inne, fixade lunch, rester från igår + en del "nytt". Bära, duka, äta, duka av och bära igen. Mysigt att äta ute men det blir en hel del transporterande!

Förberedde fika medan William sövde Luca. Vilade en stund i solen. P-O åkte till en Plantmarknaden och hämtade upp Camilla med barnen på vägen.

William ville ta fram barnpoolen så det gjorde vi, han och de stora grabbarna hjälptes åt att pumpa och så fyllde vi den med vatten. Gissa om Luca blev glad när han vaknade! Han var den som badade mest!
Camilla och jag låg på en filt och pratade *mysigt*.

P-O lagade mat till hela bunten och jag fixade med grönsaker och dukade! Camilla hjälpte mig att svänga ihop pajen! Hade nog varit för trött när jag kom hem från tillbakaskjutsningen av Camilla.
Nu väntar dock tvätt och disk (fjärde maskinen idag, suck).

Det var en väldigt lyckad måltid, oj vad alla åt, det gjorde P-O riktigt bra!
Efter maten var det en hel del röjande innan jag kunde skjutsa familjen Åberg tillbaka till Sörbyängen.

Har nyss kommit hem, P-O och jag tog ett halv glas rött vin var, lika bra att ta det sista ur flaskan vi fick igår eller hur :)).

Känner mig rätt trött och mosig nu, skulle gärna se en bra film, men lagom när barnen sover kommer jag att vara helt slut, det vet jag!

Kramar i massor

1 kommentar:

  1. Den rabarberpajen gjorde jag igår (om det är den med kokos i) och den var mumsig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails