Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Vinteroverall?

Hallå där :)

Flyr verkligheten en stund och klurar på vad man kan tänkas vilja köpa till hösten.
Jeansjackan är grymt cool tycker jag! Undrar om den landar med samma dyra prislapp som vårens jeansjacka?
Klänningen och kjolen känns sådär...något med jeansfärgen...men å andra sidan är det sällan bilder gör sig rättvisa!
Wigwam och Light cotton embroidered är ljuvliga i färgerna tycker jag!


Eftermiddagen har gått åt till att gå igenom web-butiker efter vinteroveraller. Tänkte att jag skulle kolla om det fanns några bra reor någonstans, men gick bet. Vid de fall jag hittade någon modell som kändes okej så fanns det inte i barnens storlek. Luca har ett me&i set efter Leon så han behöver inte nytt. Däremot behöver tvillingarna ny vinterutrustning.

Om jag skall vara ärlig så tycker inte jag att det skiljer sååå mycket i kvalitet mellan olika märken. Med fem ungar så har man ju hunnit gå igenom en hel del olika märken och kedjor....H&M, Kapp Ahl, Lindex, Vero Moda, Polarn och Pyret, Reima, Molo, me&i, Warp, Everest...

Har kikat på Mini a ture, Molo och Didriksson idag...men ingen har fungerat...Är det någon som har koll om Polarn brukar rea vinterplagg vid midsommar? Eller var det redan i vintras? I år lär ju inga kedjor/butiker ligga på stora lager precis med tanke på den långa vargavintern som varit...
Någon läsare som har tips på bra vinteroverall?

Gjorde hemmagjorda hamburgare till middag och alla utom Leon åt bra (konstigt!). Sedan prövade jag att träna i 20 minuter. Det kändes lite i fötterna men det gör inte ont nu. Känner mig genast lite piggare och skall försöka med 20 minuter imorgonbitti med!

Ha en trevlig kväll!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Hej Helena.
    Jag köpte me and i förra året o var helnöjd. Den är dyr men jag hade turen att köpa den i september eller oktober då det var halva priset. Jag har köpt ett märke tidigare som heter exit. Superbra var den så den kan jag tänka mig att köpa igen. Varm o gosig.
    Kram o lycka till...Cilla

    SvaraRadera
  2. Polarn reade i mars tror jag det var. Sedan skickar de upp/ner alla sina overaller etc till Kosta outlet.

    SvaraRadera
  3. Hej! Jeans jackan var grymt snygg! Jag kan tipsa om att åka till Vingåker och köpa overall. De har PoP där till väldigt bra pris. Ska själv åka dit till hösten och köpa till Alice.
    Kram från Helena

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att Nanooks (de heter numera Isbjörn) overaller är outstanding. Alla fröknar/pedagoger på Noels dagis är lyriska och höjer dem till skyarna. Barnen är torra och varma och deras överdragsbrallor kan de sitta i pölar med.
    Jag är nöjd! (de kostar dock en hel del)

    kram

    SvaraRadera
  5. Kolla på Mega, de har jättestort utbud av overaller till bra priser... allt från reima till okända märken.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails