Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Längtan!

God morgon :)

Då var det dagen efter....inte bakis och skakis, ingen av oss drack en droppe. Det blev liksom inte så. P-O brukar vara "standby" på helgerna när han har Ludde och Lovisa, det är nästan alltid någon som skall till kompisar på kvällarna (och hämtas). Jag brukar sucka och tycka att man kan ta buss eller cykel. Nu är det så att det varit flera våldtäkter på väster och det skrämmer oss alla. Inte så roligt med tonårsdöttrar som skall cykla hem om nätterna. Nej, P-O får vackert skjutsa!

Midsommarafton igår var riktigt lyckad, vädret gjorde sitt till. Bara kunna sitta på en filt, titta på barnen som lekte för fullt. Klappade hundar och kaniner, hoppade studsmatta, gungade, spelade brännboll, tennis och kastade frisbee. Sämre kan man ha det, eller hur!

Maten blev lyckad. Jag gjorde "grönsaksbomb" till mig med massor av gojs i. Sedan coleslaw och bröd. Mums! Fick ett ryck igår och bakade Snoddas, de tog nästan slut *roligt*.
Skjutsade hem barnens farfar och Anita till Fjugesta och återvände till festligheterna. Vid niotiden bröt vi upp efter att Luca haft en traumatisk bajsupplevelse, då hade han inte bajsat sedan i söndags, kraken.
Jag trodde i min enfald att småttingarna skulle somna i bilen hem. Sure. INGEN!

Hem för att sätta på tvätt, packa upp, ut med leksaker i trädgården. Och jag ville sova. I de lägena är jag inte rolig att ha att göra med. Till slut lade jag mig med Li och Luca i tvillingarnas säng. Jag hann i alla fall hänga första tvätten innan jag fick slå igen mina blå.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag skall jag ut till Smultrongården! Har fått trixa litegrann. P-O och barnen får skjutsa ut mig först. Jag skall vara där till 15:00 då det stänger. P-O och barnen skall hämta upp mig, vi skall åka vidare till pappa och Berith. Där är min farmor, min farbror med kvinna och framförallt WILLIAM och TILDE. Pappa hämtar upp dem inne i Örebro idag när de kommer tillbaka från kollot *snällt*. Jag har längtat som bara den. Får bara träffa dem några timmar, sedan skall de överlämnas till sin pappa :(.
Vi skall grilla hos pappa, det skall bli mysigt! Dessutom är jag ledig imorgon så då skall jag ta och njuta av lite vin också har jag tänkt!

Måste packa om kolloväskorna hos pappa, barnen skall ha med sig pappasakerna i en väska och jag skall ta med det andra hem till mig. Med andra ord kommer jag hem med ett tvättberg i kväll!

Dagens outfit:
4 continent x-stich dress i brown (storlek 0)
Chrysalis minigown i dark powder (storlek 1)
Bloomers i powder (storlek 0)
Träskor från Calou (Knyta i lavendel)


Ha en underbar Midsommardag!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. nämen du har ju mina träskor på dig!!!!

    Fina!

    Oj ojoj kan tänka mig att det blir en tvätthög som heter duga.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails